• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocami yakaladim :(

Canım benim, ..... izlemeyen ya da izlememiş erkek yok, inan bana. Erkekelrin dünyasını az çok bilirim ve onlar için bu bir nevi alışkanlık. bu kadar rahatsızsan ve sinirlerin bozulduysa, az önceki arkadaşın dediği gibi, konuşmasına izin ve ve sen de "bak, bunları izlemeni kesinlikle istemiyorum ve izleyeceksek odamızda birlikte izleyelim. eğer sen benim başka erkeklerin organlarını görmemi erkekliğin müsade etmiyorsa; benim de kadınlığım böyle şeyleri izlemeni kaldıramıyor" demekten asla kaçınma. Bence sorunu çözecek konuşma bu.

Kesinlikle buyutulcek bişey yok bu eşinin seni ne sevmediği anlamına ne arzulamadigi anlamına gelir izlemiyorum diyen erkek de yalan soyler buna emin ol ordaki kadınları istediginden değil merakindandir aldatsa daha mi buda aldatilmak denmiş saçmalik aldatcak erkek zaten bunlara bakmaz evet hoş degil belki ama biz kadınlara göre hoş degil erkeklerle biz bir degiliz bunu unutmayın konuyu açan arkadaşım boş yere uzme kendini esinle otur konuş belki değisik duygular yaşamak istedi ve Snaa bunu soylemeye cekindi konuşun konuşun ki beraber yaşayın yanlış anlaşılmasın beraber izleyin demiyorum beraber değişik şeyler bulun renklendirin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burda eşim yapmaz diyenleri kıskananlarmı ararsın konu sahbne nispet yaparak benimki yapmaz diyenimi:)
Valla her erkek yapar bu bir gerçek
Ama yapması içinde neden gerek.
Nedenini bulursanız daha kolay çözülür
Ya bu erkekler var ya 100 kadın getir gene doymaz.:)
Bende hep diyorumki ndn hep siz korkuyosunuz ilk davranan siz olun siz korkutun onu.o korkup kıskansın.

Burda eşim yapmaz diyenleri kıskananlarmı ararsın konu sahbne nispet yaparak benimki yapmaz diyenimi:)
Valla her erkek yapar bu bir gerçek
Ama yapması içinde neden gerek.
Nedenini bulursanız daha kolay çözülür
Ya bu erkekler var ya 100 kadın getir gene doymaz.:)
Bende hep diyorumki ndn hep siz korkuyosunuz ilk davranan siz olun siz korkutun onu.o korkup kıskansın.

Aynen cnm bende öyle düşünüyorum erkeğin bunu yapmasında ki sebepse değişik fantaziler aramasi sonuçta rutinlesen bir durum var demek ki ortada biz kadınlar herseyi yanlış anladigimizdan erkekler bunu söyleyemez burda kadına iş dusuyo farklılıklar yaratıp kocasinin aklına böyle şeyler dusurmeyerek cinselligi görev gibi görmemeli hiçbir kadin

Haha o zaman kocalarınız sokakta bir kadına bakınca da içlerinde var deyip geçin kızmayın size bakana da aynı şekilde

Aynen cnm bende öyle düşünüyorum erkeğin bunu yapmasında ki sebepse değişik fantaziler aramasi sonuçta rutinlesen bir durum var demek ki ortada biz kadınlar herseyi yanlış anladigimizdan erkekler bunu söyleyemez burda kadına iş dusuyo farklılıklar yaratıp kocasinin aklına böyle şeyler dusurmeyerek cinselligi görev gibi görmemeli hiçbir kadin

Kadınlarımzda da var suç.
Olayı yanlış anlıyorlar aslında da neyse:)

canım onlarda biraz farkındalık yaratsınlar,kadınlara çok yükleniliyor bence..:27:

Haha o zaman kocalarınız sokakta bir kadına bakınca da içlerinde var deyip geçin kızmayın size bakana da aynı şekilde

bir erkek öküz trene bakar gibi bakıyorsa o lafla sözle yola gelmez zaten..ama gözucuyla gayri ihtiyari herkez birbizine bakar..

Ne kadar farklı şeylerden bahsediyoruz biri sanal biri gerçek gerçekte hoş degil elbet ama sanalda baktığı orda kalır buda meraktir ve ben diyorum ki erkeğin böyle birşeye meraki varsa karısı uzaklastirmali renk katarak iyi okursan zaten hoş olmadığıni yazdım ama yuva yıkıp eşlerini arasını açacak bir durum değil konuyu açan arkadaşı dolduruşa getirmeyelim o evin içinde yasanani onlar bilir böyle birşey oldu belki ama aralarindaki aşkı sevgiyi yasanmisligi bilmiyoruz

kafasınıda kır canım..kadın dediğinde birz eli maşalı olmalı cidden heptenden yuları bırakmamak gerek..:29::9:
:9::9: Aslında fena olmazda ah ışte kafasını kircam derken benim kafadan olmayayimda:9: bilmiyorum benmi çok kıskançim böyle birşey için boşanmam ama keşke beni boşasa diyecek hale getiririm adami :17: valla hiç gelemem böyle şeylere

:9::9: Aslında fena olmazda ah ışte kafasını kircam derken benim kafadan olmayayimda:9: bilmiyorum benmi çok kıskançim böyle birşey için boşanmam ama keşke beni boşasa diyecek hale getiririm adami :17: valla hiç gelemem böyle şeylere

zaten iş kadında bitiyo aslında..illa manken gibi falan olmaya gerek yok dimi:9:

Hayır olmaycm.aksine belki eşim yakınacak.olursaki şayet ki kendmdn emin dglm ondan eminim olursa bu iş biter.

ilk 3 sene iyiydim ben bakımlı falandım..sonra monotonlaşıyor ister istemez..eşime çok dedim badi falan yap diye konu bile açmıştım yaptımı sanki:4::9:

Bir arkadaşım var kocasının izlemesine izin veriyordu adam git odadan diyecek kadar yüzsüzlesmis. Onları izliyormuş sonra gelip karısıyla birlikte olmak istiyormuş peki bu ne şimdi adam karısını görüncemi birlikte olmak istedi yoksa o... Görüptemi canı istedi karısına geldi. Ve aynı adam başka evli bir kadınlada aldattı demek por.. Izleyen adamda aldatıyormuş bu erkeklerin gözü doymaz yüz kadın getir birinede hayır demez pi... Kopasicalar... .

ilk 3 sene iyiydim ben bakımlı falandım..sonra monotonlaşıyor ister istemez..eşime çok dedim badi falan yap diye konu bile açmıştım yaptımı sanki:4::9:

Yoo ben monotoşlamam ha eger oldu bi zahmet benim içn harekete geçeçek .ben nye kalkıp biseyler yapmak zorundaym ki.ben böyle düşünüyorum:) bence iş bakımlılıkta degl.olay yne kadının aklında..bak yne kadın dedim:)ndn hep kadın;)puuff

Back
X