• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocami yakaladim :(

Her erkek degil her kiz da izlemistir ki. Biz lisede kiz arkadaslarimla birbirimizde kaldigimiz bi gecede bi yerde cd bulup izlemistik :)

Ee yani gamze ozcelik ciktiginda hatirlasana ilkokullarda izleniodu we insan oglu izlemezse nasi ogrencek heleki erkekler ... surdurmek asla istemezler kucuk dusmiyim die adam napcak oyle ogrencek bunlarda sacmaliyo izlemiyenler war diye izlemedide nasi ogrendi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bisi degil canim onlar izlesin siz rahat rahat yatin sonra ne kadar silse bílé youtube gecmisinde silinmiyor bnde ertisi gun hesapini soruyorum:((((((

Akıllı olsunlar :) bizden hiçbişey kaçmaz dimi? :) aklına sağlık güzellik. Bu da bizi uyuttuklarını sanan erkeklerimize kapak olsun, hahaa :D

Merhaba ... kocam hatasinin farkinda.. pesimden ayrilmiyor. Cok zor durumdaydim. Bir kere yaptım evlenmeden oncede izliyordum falan deyince delirdim ama oncesi beni ilgilendirmez beni evlendikten sonrasi ilgilendirir dedim.. kocam bana cok duskundur. Seytana uydu bi kere diyorum. Ama hala kalbim cok kirik. Kimisi esimle sevgilimle izliyorum demis. Kimse kusura bakmasin benim midem bunu kaldirmaz. Bu tarz bişeye goz yumamam. Igrenc bi durum bu.. ara ara uste cikmaya basladi bagirdim cagirdim rahatladim. Sonucta aramizdaki guven bir bakima zedelendi.. yorum yapan herkese teşekkürler. . Benimde esiminde ders cilarmasi gereken noktalar var elbette.

Rahatlamanıza sevindim. ama bence kocanızın artık üzerine gelmeyin ve unutun.

Akıllı olsunlar :) bizden hiçbişey kaçmaz dimi? :) aklına sağlık güzellik. Bu da bizi uyuttuklarını sanan erkeklerimize kapak olsun, hahaa :D

Evet bnden hicbirsey kacmaz esimle bazen tartisiriz cok uyaniksin Der bna ne yapayim oyleyim ámá iyiki:))))

Hii bu arada youtubede hesap qctgnzdan esinizin haberi olmasin gizli gizlo bakin bide o nekadar tel gecmisinden silse bile orda kaliyor tabi farketmesin :))))):21::39:

canım anlıyorum seni ama bence konuşarak ne kadar üzüldüğünü ona anlat pişman olmuştur eminim.....

Cok uzgunum. 40 yil dusunsem aklima gelmez kocamin mustehcen video izleyecegi :( dun aksamdan beri agliyorum. Dun o yatarken telefonunda gordum.gozlerime inanamadim.hemen kaldirdim ve bu ne demek oluyor diye sordum. Once yok öyle bir sey dedi. Aradan 3 saat gectikten sonra yanima geldi ve konusmak istedigini soyledi. Geri cevirdim.bunun bir aciklamasi olabilir mi ki? Ne kadar kotu durumdayim anlatamam.bunlari yazarken bile goz yaslarima engel olamıyorum.

çok safmışsınız :52::52:, kaç yıllık evlisiniz

yangına körükle gitmeyin ne boşanması:19:
alt tarafı video izlemiş
bu kadar saf olamazsınız heralde bütün erkekler izler:53::53:

Ee yani gamze ozcelik ciktiginda hatirlasana ilkokullarda izleniodu we insan oglu izlemezse nasi ogrencek heleki erkekler ... surdurmek asla istemezler kucuk dusmiyim die adam napcak oyle ogrencek bunlarda sacmaliyo izlemiyenler war diye izlemedide nasi ogrendi

Bunlar dediğin kim oluyor? Ne kadar saygısızsın?
Ha bir de iğrenç bir şey deyip
izlemeseler nasıl öğrencekler ne var bunda herkes izler gibi yorum yapıp
çelişkili konuşuyorsun
farkında olmaman çok komik :))

Göz zinası diye bir durum var, o günahtan korkan kadın erkek farketmez, o fimleri izlemez.. bütün erkeklerin göz zinası yaptığını düşünmek akıllıca değildir..

İkincisi de bunu erkekler için gerekli gören arkadaşlar için soruyorum, 500 sene önce bu filmler yokken ne yapıyorlardı?

Gel de anlat canım
çevrelerinde karşılaşmamışlar heralde hiç
bunu normal görmeyen bunları izlemeyen hatta saçma bulan insanlar var
bunu biliyoruz ve söyluyoruz diye şimdi de ''saf ''olduk ''saçmalıyor'' olduk
bu dünyada izlemeyen yokmuş var canım her şeyi geçtim dini imanı için boş işlerle harama girmeyen çok insan var
dini açıdan bakmasa bile saçma bulup izlemeyen var
sonuçta aşağılayıcı bir durum cinselliğin indirgenebilceği en aşşağılık konum ve filmdeki kadınların düşeceği en kötü bir durum

Merhaba ... kocam hatasinin farkinda.. pesimden ayrilmiyor. Cok zor durumdaydim. Bir kere yaptım evlenmeden oncede izliyordum falan deyince delirdim ama oncesi beni ilgilendirmez beni evlendikten sonrasi ilgilendirir dedim.. kocam bana cok duskundur. Seytana uydu bi kere diyorum. Ama hala kalbim cok kirik. Kimisi esimle sevgilimle izliyorum demis. Kimse kusura bakmasin benim midem bunu kaldirmaz. Bu tarz bişeye goz yumamam. Igrenc bi durum bu.. ara ara uste cikmaya basladi bagirdim cagirdim rahatladim. Sonucta aramizdaki guven bir bakima zedelendi.. yorum yapan herkese teşekkürler. . Benimde esiminde ders cilarmasi gereken noktalar var elbette.

Bunu normal karşılamayan biri olarak ben, boşan demiyorum
Sadece yaptığının normal olmadığnı söyle tavır yap yani iş boşanmaya kadar gitmesin
Ama şu da bir gerçek sana izlemeycği güvernini verip bunu yaptıysa güvenin sarsılmıştır tabi

Bunlar dediğin kim oluyor? Ne kadar saygısızsın?
Ha bir de iğrenç bir şey deyip
izlemeseler nasıl öğrencekler ne var bunda herkes izler gibi yorum yapıp
çelişkili konuşuyorsun
farkında olmaman çok komik :))

Yarasi olan gocunur senin adinini werdim bu 1
2. si celiski yok sen hala anlatmak istegimi anlamadin ben ewli erkeklerin izlemesi igrenc dedim
3 bana iyi sardin cok istiyosal tel nomu wereyim sohbet edelim alla alla kizim muhattap olmuycam diorum 50 kere yazdim tartismiycam senle

2. si celiski yok sen hala anlatmak istegimi anlamadin ben ewli erkeklerin izlemesi igrenc dedim
3 bana iyi sardin cok istiyosal tel nomu wereyim sohbet edelim alla alla kizim muhattap olmuycam diorum 50 kere yazdim tartismiycam senle

Yahu imada bulunmamışsın ki izleyen yok diyenlere ''bunlar'' demişsin ''saçmalıyor'' demişsin
Bunu diyen ben olduğuma göre tepki vermem gayet doğal:34:

tartışmak istemiyorsan yorumlarıma yönelik , yorum yazmıcan ''kızım'' ?!?!? haha

...adam napcak oyle ogrencek bunlarda sacmaliyo izlemiyenler war diye izlemedide nasi ogrendi...

Bak bu yorum her şeyi açıklıyor.
Ayrıca kavga , tartışma çıkarmak isteyen sen olmasan , konuşmamız bittiği halde hala laf göndermezsin ve saygını da korusun sonra beni alıntılama diye ağlama :))
Savunmadığın halin buysaa

onunla konusup neden izledigini ogrendiniz mi?
cinsel hayatiniza renk kattiniz mi ?
neler istediginizi birbirinizle acik acik konustunuz mu?
tabulari ortadan kaldirip "ayip" kelimesinden kurtuldunuz mu ?
buna ragmen hala mi izliyor ? o zaman esiniz bagimlidir.. tedavi gormesi gerek bence

konuşmaya calıştım fakat söylemedi ve ben kilo aldım şuan spora gidiyorum belki ondan diye düşündüm

Evet bnden hicbirsey kacmaz esimle bazen tartisiriz cok uyaniksin Der bna ne yapayim oyleyim ámá iyiki:))))

Hii bu arada youtubede hesap qctgnzdan esinizin haberi olmasin gizli gizlo bakin bide o nekadar tel gecmisinden silse bile orda kaliyor tabi farketmesin :))))):21::39:

Ayyy valla bu taktikler kulağımıza küpe olsun. Ve insanlar artık bizi öyle durumlara getiriyolar ki mecbur uyanık olup temkinli davranmak zorunda kalıyoruz. Şu zamanda olması gerekeni yapıyoruz bence. :34::1::1:

Biz kadınlar illa herşeyi didik didik edicez aman bilmediğimiz hiçbir şey kalmasın ama cehalet mutluluktur bunu bilir bunu söylerim.

Burda eşim yapmaz diyenleri kıskananlarmı ararsın konu sahbne nispet yaparak benimki yapmaz diyenimi:)
Valla her erkek yapar bu bir gerçek
Ama yapması içinde neden gerek.
Nedenini bulursanız daha kolay çözülür
Ya bu erkekler var ya 100 kadın getir gene doymaz.:)
Bende hep diyorumki ndn hep siz korkuyosunuz ilk davranan siz olun siz korkutun onu.o korkup kıskansın.

Canım bu yorumun hoşuma gitti de bi taktik var mı bildiğin biz nasl korkutcaz kiskandircaz ilgimi çekti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X