Bazilari adami suclamis, yok guleryuzlu degilmis falan. Ben bazen bazilarinizi anlayamiyorum dogrusu.Burda cok konu okudum cogunda gorumceden kaynanadan kayindan sikayetler.Egerki konu sahibinin esi kendi kardeslerini enistesini yegenlerini, Esine soylemeden sormadan danismadan zart diye alip gelse, Hadi sabrediyim dediniz alttan aldiniz. Tam gittiler derken,Ustune birde sizin bi sekilde husumetli oldugunuz, gorumce esi yada eltiyide size danismadan, 2.evrivaki ile eve cagirsa. Siz ne hissederdiniz? O zaman burda kadini hemen hakli gorurdunuz. Esini gorumceyi suclardiniz degilmi?İste konu sahibinin yapmis oldugu tamamen bu. Herkes bide tersine cevirip dusunsun. Esi kus oldugunu bile bile diger kardesini enistesi ile birlikde esine sormadan cagirmayacakdi. Ustelik dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama konu sahibi ve esi bebek icin yumurtlama donemi takip ediyolarmis, Ve davet gunu de son yumurtlama gunu. Belki esi yalnizda kalmak istemis olabilir. Ben kesinlikle esini hakli gordum. Olayi esimin bana yaptigini dusundugumde bana esinin vermis oldugu ayni verdigi tepkiyi verirdim gibi geldi.