Kocamın Ablası Beni Sevmiyor :(

ekmeğin suyun ondan mı geliyor canım sevmezse sevmesin o seni takmıyorsa sende takmadıgını göster merak etme onlar yumuşar o zaman.

bi rüya sonucumu can düşmanlığı sıfatı yapıştırdınız kadına anlayamadım..bide kendinizi neden sevdirmeye çalışıosunuz herkez sizi sevmek zorundamı sen kocana bak gerisini boşver..

amannn tatlim yaaaa dert ettigin seye bakarmisin sanirim cok kafana takdigin icin gorumceni ruyalarina kadar girmis...

bnm gorumcemde bnmle konusmuyor annesiyle olan kuslugumuz yuzunden konusmasin haaaa cok da umrumdu sanki
bnde kalacagina onda kalsin annesinin kinini tutuyor bana tutsun yeminle umrumda bile degil....allahima sukurler oilsun
ki kaybettigim hic bir seyim yok....

bnce bukadar kafana takma gorumceni konusmasin kocanla iyimisin gerisi yalan....

kaynana sevmiosa agzınla kus tutsan yıne sevmez o yüzden kendini hiç yorma sen oralı olma o dusunsun kocanla aranı ıyı tut
hep iyi ol o çatlasın bu arada çocugun 5tane bıle olsa yıne sevmezler senı bılgın olsun hıc kendını kandırma
kaynananla arana mesafe koy eşinlede iyi ol her zaman yeter allah yardımcın olsun hoşçakal arkadasım

senın için sevmesi çok mu önemli??

ilginçmiş eşinizin ablası sizi sevse ne olur sevmese ne olur. bu da sorunmu eşiniz seviyorsa sorun yok takmayın.

belki kızacaksınız ama belki de onlar da bunu yapıyor,belki kendilerince aralarına resmiyet koyuyorlar

eşi ve eşinin ailesi bölümündeki yorumlarınızı çok beğeniyorum demeden geçemedim

konu sahibesi,görümcemi sevmiyorum ondan nasıl kurtulabilirim diye bir konu açmış olsaydı çok destekçi bulurdu. hal böyle olunca tepki almasına şaşırmıyorum artık.. ben bakış açınızı çok beğendiğimi söylemeliyim

Sevmesin canım keyfisi bilir. Eşinizin sevgisi yetmiyor mu

valla ben de yengemi sevmiyorum..o beni seviyor mu bilemem ama ben ısınamadım kendime göre sebeplerim var.bi araya geldiğimizde de nötrüz birbirimize karşı.kimse kimseyi sevmek zorunda değil bu çabalar ters teper sonra akışına bırak bence çekirdek ailene odaklan :)

Can düşmanı biraz ağır olmamış mı ?
Nedir yani,gördüğü yerde boğazına mı sarılacak :)

Gördüğün rüya da tipik bilinçaltı rüyalardan.
Görümceni kötü gördüğün için,ondan kötülük bekliyorsun.

Anlaşamayabilirsiniz,sevmeyebilirsiniz ama aile bu.Aile içi huzursuzluklar,2 kişi arasında kalmıyor,tüm aileye yansıyor.
O yüzden asgari müşterekte buluşup,en azından özel günlerde yüzyüze bakabilecek seviyede kalmak lazım.

Şurada pekçok kişiye sorsan çoğu ne gelinini ne de görümcesini sevmiyordur..
Nasıl bir ilişki bekliyordunuz nasıl oldu ya da kendini baştan beri sevdirmek için neler yaptınız?
Çok da zorlamaya gerek yok sevmiyorsa sevmiyordur...O kadar kafanıza takmışsınız ki bilinçaltında rüyalarına bile girmiş..

kocamın annesi de beni sevmiyor,ne yapayım şimdi? :)

zorla sevdiremezsin kendini,huzurunu bozmuyorsa sorun yapma..aradaki saygıyı kaybetmeyin yeter.

ben seni anlıyorum canım
bendede buna benzer bir dert var ..
bence sevmiyorsa ve bundan eminsen koy tavrını anlasın
şahsen ben öyle yapıcam ,, politik olmak gerekiyor demekki şu hayatta
yüzyüzeyken '' ay canımmm '' arkasını dönsün yüzüne bakmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…