• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ağzı kokuyor

Ay gerçekten çekilmez. Siz gidin ona diş fırçası, diş ipi, arayüz fırçası, gargara gibi ürünlerden oluşan bi bakım seti alın hediye paketi de yapıp verin. Bakalım tepkisi ne olacak. Çok nadir de olsa dişimi fırçalamayı unutup dışarı çıktığımda gün boyu kendini pis hissediyorum, utanıyorum ve sosyal anksiyete hissediyorum. Sanki herkes benim dişimi fırçalamayı unuttuğumu biliyormuş gibi hissediyorum. Benim çevremde de var sigara içen dişleri sapsarı dip kısımları siyah, anlatırken kokusu burnuma geldi. Libido sıfırlar ya, buna katlanmak zorunda değilsiniz, kişisel bakımını yapmaktan aciz bir insan ilerde neler yapmaz düşünemiyorum.

Ben şuan çok tepkisizim artık ne yapacağımı bilemiyorum . Ama kendisine de karısı gibi davranmak asla içimden gelmiyor
Yani bu kadar kolay düzeltilebilir birşeyde neden inat ettiğini anlamak mümkün değil. Bu konu belli ki evliliğe, düzeninize zarar veriyor, insan kendine çeki düzen verir. Alınacak bir durum yok.

Herkese merhaba arkadaşlar
Çok büyük bir sıkıntım var
Ben küçüklüğümden beri ağız bakımıma dikkat eden çok şükür bembeyaz tertemiz dişleri olan biriyim . Maalesef 4 yıllık evliyim ve eşim benim tam tersi dişleri inanılmaz bakım gerektiren gülerken bile herkesin farkedebileceği düzeyde sapsarı. Ve artık kaldıramayacağım düzeyde de ağız kokusu var . Üstüne sigara da içiyor . Meyveli Elektronik sigara da cabası. Kaç defa konuştum cinsel ilişkimiz defalarca yarım kaldı bu yüzden.ama inanılmaz iğrenç bir koku konuşurken bile yayılıyor Yaptığı tek şey sinirlenmek asla kendini ve bu olayı düzeltmiyor kendisi salonda uyuyor ben de yatak odasında. Boşasam abartmış olur muyum çünkü yalnız olmaktan da aşırı yoruldum ve üzgünüm
Zalım oğlu zalım.Memlekette diş hekimi mi kalmadı 😳

Öz bakım yapmayan erkek sadece karısına değil gelinine de zulüm. :olamaz: İki haftalık misafirlikten sonra kayınpederini bugün göndermiş biri olarak söylüyorum. Yaşlandıkça da daha kötüye gidiyor. Doğmamış evlatlarınızı düşünün babaları yüzünden anneler de bir yere sığamıyor (daha kendime gelemedim) :KK43:

Nefesi kokuyor sanırım dişini fırçalamasıyla geçmediğine göre tepkinizde haklısınız akşam saatleri içmesin sigarayı, kokacak şeyler yemesin sık sık uyarın küserse de küssün baktınız düzelme yok boşanın

Diş hekimine randevu aldık hastalandı gitmedi sonra da sallamadı .dişini her gün fırçalıyor ama bu koku fırçalamayla geçmez hele o elektronik sigara kokusu iğrenç
Bu resmen saygısızlık yani aranızdaki her şeyi bitirir ben koku konusunda çok hassasım mesela çaba olmasa soğurdum. Hele ilişkide öpüşemez bile insan

Ya insan hiç yoktan bir ağız gargarası alır da ağzını çalkalar gerçekten evli barklı adam. Hadi onu da yapmadın karına yaklaşırken bir naneli şeker ye bari. Boşanma sebebi tabi. Sizi rahatsız ettiğini bile bile çözüm bulmuyor bu zaten başlı başına sizi takmadığının göstergesi

Konu başlığını okuyunca acaba rahatsızlığı mı var dedim. Çünkü bazılarının mideden geliyor ama seninki dümdüz pismiş

Birkaç yıl önce biriyle tanışmıştım. Kariyeri, hayat görüşü, bana olan ilgisi… her şeyiyle tam aklıma yatıyordu. Tek bir eksik vardı ön dişlerinin ikisi sapsarı lekeli. Herifin gülmesini bile istemiyordum, bakamıyordum. Ama o kadar nazik, o kadar centilmen biriydi ki sürekli “acaba ne zaman diş hekimine gider?” diye duşünüyordum. bi de durumu da iyi gitsene yani :kızgın: Baktım herifin gideceği yok, ben de “dişini yaptır” diyemedim tabii. Sonra türlü bahanelerle flörtü bitirdim Diş çok önemli ya… çok.

Arkadaşlar daha detaylı anlatayım dışardan baksanız jilet gibi giyinen tertemiz elleri özellikle ve disiplinli düzenli biri ama ağız bakımı çok kötü yani tanıdığım birine söylesem inanmaz bu duruma ama yaşayan benim. Evlenmeden önce de böyle düzgün birinin heralde dişçiye gideceğini düşünmüştüm ama yok yani ağız konusunda sıfır

Back
X