Kocamın ailesi, boşanmalı mıyım?

E belli etmiş adam kendini ama siz anlamamışsınız, nişanlıyken izin alır rahat gezerdik diyorsunuz. Koskoca adam ailesinden izin alıp sizinle geziyorduysa bu işin buralara geleceği belliymiş zaten..
Ailesinden izin almıyordu, iş yerinden izin alıyordu.
 
Bu arada ailem her zaman arkamda duracağını belirtti. Kocamı yola getirmeye çalışacağım. Nerede yaşadığımı, kocamın nereli olduğunu soranlar olmuş maalesef söylemek istemiyorum. Yarın bir gün kocam düzelir sonra burdaki mesajları biri görür anlatır uğraşmak istemiyorum.
 
Eşiniz ne mezunu?
İlk mesajım da belirtmiştim Galiba göremediniz. Kocam üniversite mezunu kpss sınavına çalışır iken amcası fırına yardım et diye çağırıyor. Kocam yardım için girdiği fırına 2 yıl aralıksız devam ediyor ve bırakmıyor.
 
İlk mesajım da belirtmiştim Galiba göremediniz. Kocam üniversite mezunu kpss sınavına çalışır iken amcası fırına yardım et diye çağırıyor. Kocam yardım için girdiği fırına 2 yıl aralıksız devam ediyor ve bırakmıyor.
Onu görmüştüm ben hangi bölümden mezun olduğunu sormuştum 😊
 
Yani evet durum sıkıntılı ama sizin tek derdinizin "kocam beni gezdirmiyor" olması, bence daha sıkıntılı...siz bir işe girip çalışın eşinize destek olun, o da daha iyi bir iş için çabalayacak kadar nefes alsın böylece? Ne dersiniz?
Pandemiden dolayı çalışamıyorum, kreşler, ana okulları kapalı. Tek derdim gezdirmiyor değil. Kendi ailesine benden çok zaman ayırıyor, her şeyi onlara danışıyor.
 
Kocanız bebe. Amcasına niye ayıp olucakmis ortalık işsiz kaynıyor. Amcası biliyor tabii başka kimseyi böyle somuremiycegini. Eş sizi ciddiye almiyosa annesine söyleyin anneciğim kocama sigorta bile eksik yatiyo bu çocuk vakti gelince nasıl emekli olucak emekli olsa da primden dolayı maaşı kuş gibi gelicek 14 saat calisiyo bagisikligi dusuyo diyin evliliğimiz sarsıldı diyip baya kötü senaryolar yazın. Annesi de bu olaya el atar kocasına kızar belki kardeşin benim oğlumu eziyo diye. Bu hikayede tek muhatabıniz koca kişisi ama o akillanmaz.
 
İşin zor bacım. Benim eşim de evlendikten sonra beni çok zorladı, aile bilinci yoktu. Evli olduğunun farkında değildi. 3.5 sene de ancak adam oldu. Olmayabilirdi de. Sana şu an boşan diyemem biraz uğraşmalısın. Gidişata göre karar veririsin.
 
Başlığa cevap veriyorum, evet. Düzelmez. Tam bir ana kuzusu.
 
Üniversite mezunuyum çocuk gelişimi bölümü.

Bence madem o kadar çok boş zamanın var, iki yıllıksa dgs ye dört yıllıksa kpssye oturup çalışmalısın. Bu evlilik devam etse de istediğin hayatı bu adam sana veremez, işletme bölümü de kpssde önü öyle çok açık bi alan kesinlikle değil zaten. Onun atanmasındansa senin atanman daha olası. O zaman oturur bi tekrar değerlendirirsin evliliğini.
 
Ayrıca şu atanma iş güç işleri bi zahmet evlenmeden önce halledin ya o koca kişisi tam zamanlı çalışıp 3100 alıyor yarı zamanlı nerede çalışacak nasıl aynı zamanda sınava hazırlanacak ne kadar gerçekleşmesi imkansız hayaller bunlar🙄
 
Üniversite mezunuyum çocuk gelişimi bölümü.
Çok kolay iş bulursunuz size tavsiyem çalışın.yasiniz kaç bilmiyorum ama çocuk yapmayın şimdilik.bir de eşinizle adamakıllı konuşun derim.anne babası ne kadar sıklıkta ve kaç gün kalıyorlar sizde.oyle yatak falan verelim,asla kabul etmeyin.evinizle ilgili karaları da danışabilirsiniz ama kararı siz vermelisiniz.kombiyi ye kadar karisiyorlar😲 buna müsade etmeyin sesiniz çıksın.bu hakkı kendilerinde bulmamaları lazım.
 
Faturasını senin ödedigin kombıye karısmasınlar bi zahmet. Ayrıca aynı şehirde kalmak bana aşırı saçma geliyor. Eşine söyle rahat edemiyorum kalmasınlar de. Dgsye calıs ve 4yıllıga tamamlayıp atanmaya bak. Bir ömür evde kocanı bekleyerek mı gecececek
 
Kadının ailesi iki hafta üst üste gelse önce o çok bilmiş kayınpeder müdahale eder emin ol, kadının ailesini arayıp yeni evlinin evine sık gelinmez bile der. Bu tarz aileler hem arsız hem hadsiz olur genelde.

Konusahibi muhtemelen ev kızı, kendi ailesi bu sebeple ayrılmasına da müsade etmez anladığım kadarıyla, zaten derdi daha çok gezdirilmemiş olmak gibi geliyor bana, baksana memur olsun saati belli olsun beni gezdirsin peh peh peh. Sen de bi zahmet memur ol o zaman, ayaklarının üzerinde dur da restini çek, sesin çıkabilsin, adamın memur olacağına dair kendine güveni olsa gecenin üçünde gider mi o dükkana, ne mezunu bile olduğunu söylemiyor. Bana altı çok boş bi konu gibi geldi aslında.
Off bende oğlan annesiyim hem kendi çektiklerimden hem de burada okuduklarımdan ötürü, oğlum ve eşinden davet gelmediği sürece ne giderim ne gelin de gelin diye darlarım. Vallahi Allah hesap sorar karı koca arasını açmaktan. Bu insanlar neden böyle ya. Gittin yataklarında yattın tatmin ettin mi egonu bu nedir abi ya, kendi çocuğunu huzursuz edip sen nasıl rahat rahat uyuyabiliyorsun. Ben şunu gözlemledim,erkek anaları oğullarını evlendirince çifte nikah kıyıyolarmış gibi geliniyle manasız bir sidik yarışına giriyorlar. Bırak mutlu olsunlar, sorun yaşasalar bile bu senden sebep olmasın ama malesef :olamaz: en ufak sorunda gördün mü aldın bu kızı huzurun kalmadı, yok gündüzleri gelin yokken arayayım fitneyi vereyim bak o gelmeyen gelini ayağıma nasıl getirtiyorum egosu. Totosu gülmüştür aralarını bozdugu ıcın. Haklısınız kız annelerı aman evladım mutlu olsun da damatta benım oglum yerıne dıyor genelde:kahve:
 
İlk mesajım da belirtmiştim Galiba göremediniz. Kocam üniversite mezunu kpss sınavına çalışır iken amcası fırına yardım et diye çağırıyor. Kocam yardım için girdiği fırına 2 yıl aralıksız devam ediyor ve bırakmıyor.
Peki bende birşey sormak istiyorum. Şu ülkede kpss ye hazırlanıp amcasının fırınında 2 yıldır çalışan kaç kadının kocası vardır ki? Tamam lokasyon belirtmemenizi anlıyorum ifşa olmamak adına fakat bu da ikamet kadar algıda ayırt edici bir detay değil mi? Dvd o_O :kahve:
 
Back
X