- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
Off bende oğlan annesiyim hem kendi çektiklerimden hem de burada okuduklarımdan ötürü, oğlum ve eşinden davet gelmediği sürece ne giderim ne gelin de gelin diye darlarım. Vallahi Allah hesap sorar karı koca arasını açmaktan. Bu insanlar neden böyle ya. Gittin yataklarında yattın tatmin ettin mi egonu bu nedir abi ya, kendi çocuğunu huzursuz edip sen nasıl rahat rahat uyuyabiliyorsun. Ben şunu gözlemledim,erkek anaları oğullarını evlendirince çifte nikah kıyıyolarmış gibi geliniyle manasız bir sidik yarışına giriyorlar. Bırak mutlu olsunlar, sorun yaşasalar bile bu senden sebep olmasın ama malesefen ufak sorunda gördün mü aldın bu kızı huzurun kalmadı, yok gündüzleri gelin yokken arayayım fitneyi vereyim bak o gelmeyen gelini ayağıma nasıl getirtiyorum egosu. Totosu gülmüştür aralarını bozdugu ıcın. Haklısınız kız annelerı aman evladım mutlu olsun da damatta benım oglum yerıne dıyor genelde
![]()
Ya bu aile bi tık görgüsüz de anladığım kadarıyla, koca desen kendini beğendirme derdinde evrimini tamamlamamış, açıkçası bence evlenmeden önce ne mal olduğunu belli etmiştir de kızımız salağa yatmıştır. Zannediyorlar ki evlilikle kendilerine bağlanacaklar.
Söylediklerinde çok haklısın benim de oğlum var, ben kendim istemiyorum aynı semti kesinlikle mesela değil ki evlerine gitmek. Onlar da bana çok sık gelmesin mümkünse, bıkmasınlar benden. Zaten iyi kayınvalide de yaranamıyor, benimkiler fena değiller aslında ben hala kıl oluyorum çoğu zaman. Davetsiz hatta çift davetsiz evlerine uğramamak lazım