Kocamın Ailesi Fox Tv

Ben genelde gazo ve pelinin konuşmalarında gülüyorum ama nedense bu bölüm Pelin biraz abartıldı hele tarıkcığım diye ağlarken kız ağlamadı sadece bağırdı tarıkcığım tarıkcığım diye.:KK53::KK53:
Evet aslında her karakter kendine göre güzel ve eğlenceli . Bence de Pelin i çok abarttılar artık çocuksu sevimliliğinden çıktı . Konuşmaları falan iyice uçtular , itici gelmeye başladı . Çocuk çocuk gibi kalmalı :KK6:

Sahte oğlanın konuştuğu Yeşim Salkım`ın kocası diye düşündük biz.
Bir de onların evine neden kimse girmedi- giremedi bu da düşündürücü
:KK64:

Evet aslında her karakter kendine göre güzel ve eğlenceli . Bence de Pelin i çok abarttılar artık çocuksu sevimliliğinden çıktı . Konuşmaları falan iyice uçtular , itici gelmeye başladı . Çocuk çocuk gibi kalmalı :KK6:
Birkaç sayfa önce onu konuşmuştuk.
Çocuğu çocukluktan çıkarıyorlar. :(

tarık ile güneş arasında bişeyler oluyor san ki
Zaten öyle olsun diye geldi Güneş, aralarında bir şey olsun diye. Yonca'nın yerine... ;)

İki saat sonra istediğim oldu. :KK66:
Allah'a şükür, Rıza BAKIR'ın Engin olmadığı ortaya çıktı.
Evet en sonunda çıktı ama ar ailesinden intikam almak isteyen birisi var heralde rızanın telefonda konuştuğu kişi rızanın kolay kolay diziden ayrılacağını zannetmiyorum intikam almak isteyebilir.

İki saat sonra istediğim oldu. :KK66:
Allah'a şükür, Rıza BAKIR'ın Engin olmadığı ortaya çıktı.

Evet ya nihayet ortaya çıktı . :KK28:
Tabii bu arada yeni soru işaretleri de beraberinde geldi . Riza telefonda konuştuğu adama ' bu işi sadece para için yaptığımı düşünmüyorsun herhalde ' gibi konuşmalar yaptı . Nedir derdi acaba , telde ki kimdi onun ne derdi var ?
Sorular bakalım ne zaman cevap bulacak ? :KK34:

Tabii bu arada yeni soru işaretleri de beraberinde geldi . Riza telefonda konuştuğu adama ' bu işi sadece para için yaptığımı düşünmüyorsun herhalde ' gibi konuşmalar yaptı . Nedir derdi acaba , telde ki kimdi onun ne derdi var ?
Güneşin başına bela olacak.:mad:

Vallahi sonunda gerçek ortaya çıktı
ne yalan söylim daha uzun sürecek bu olay sanmıştım
mukadder nasıl panter gibi atladı üzerine
ohh :oops:

mukadder fena çıldırdı çok güzel bi tokat patlattı engin çakmasına defolup gitse ama gitmezki :KK12:
tarığa gitme oğlum diye sarılıp ağladığı bölümdede çok gerçekçi ağladı

Evet en sonunda çıktı ama ar ailesinden intikam almak isteyen birisi var heralde rızanın telefonda konuştuğu kişi rızanın kolay kolay diziden ayrılacağını zannetmiyorum intikam almak isteyebilir.

Diziden çıkmaz. Oyuncu olarak yazıyor sanmıyorum çıkmaz.
Derdi TARIK olabilir, psikopat zaten.
Güneş'in başına bela olması muhtemel.

Şeniz'in anlattıklarını dinlediniz mi?
Oğlu varmış karnında falan, bence o bebek öldü diye erkek çocuğu olanları kıskandı. O yüzden Tarık'ı kaçırttı. Kaybolunca buldu ama kaçırttı.:KK62:

Oğlu varmış karnında falan, bence o bebek öldü diye erkek çocuğu olanları kıskandı. O yüzden Tarık'ı kaçırttı. Kaybolunca buldu ama kaçırttı.:KK62:
Telefonda konuştuğu kişiye Aziz mi dedi?

:KK57::KK57::KK57: Ben kaçırdım o konuşmayı maalesef , şaşırdım şimdi .

Back
X