bahane: karnim cok fena agriyor.
Eşin ne iş yapıyor geç çıkıcak desen? Yediğim dokundu hastaneye gidiyoruz desen? Ya da migrenim tuttu acilde ağrı kesici vurulcam, kusuyorum serum yicem vs? Ben bunları hep yaşıyordum hep hastanelik oluyorum aklıma da bunlar geldievlendiğimden beri kocamın tarafında sürekli birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Öyle mekana filanda gitmiyoruz evde ailece yemek sonrasında pasta kesıyoruz ve ben bu durumdan bıktım. İlallah geldi bana artık. siz olsanız nasıl bir bahane bulurdunuz. Bu akşam bir doğum günü daha varmış. Yemin ederim onların doğum günleri yüzünden kendi doğum günümü kutlamıyorum.
Bana bahane bulabilir misiniz.
Ya yemin ederim. bıktım. gitmek istemiyorum zorla casırıyorlar gitmeyince olay oluyor. cıldırıcamBenimde öyleydi doğum günü var derdi kv gene kimin derdim, çok kapıştım, zaten şimdi de görüşmüyorum kurtuldum şükür.
regl bahane et
Dün akşamdan beri karnım çok ağrıyordu. çıkışta acile gideyim bari :) :)Eşin ne iş yapıyor geç çıkıcak desen? Yediğim dokundu hastaneye gidiyoruz desen? Ya da migrenim tuttu acilde ağrı kesici vurulcam, kusuyorum serum yicem vs? Ben bunları hep yaşıyordum hep hastanelik oluyorum aklıma da bunlar geldi
Eşine gitmek istemediğini söyle.
Midem bulaniyor ,ishalim üşütmüşüm galiba.Bu seferlik beni mazur görün
Malesef arkadaşlarım uzakta oturuyorÇat kapı misafir geldi. Hani şu biraz düşüncesiz olan arkadaşınız, çok seversiniz kızı ama böyle bir huyu var işte, kahretsin. Bir derdi varmış yine, kapınızda bitivermiş.
Bu aralar ki durumumevlendiğimden beri kocamın tarafında sürekli birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Öyle mekana filanda gitmiyoruz evde ailece yemek sonrasında pasta kesıyoruz ve ben bu durumdan bıktım. İlallah geldi bana artık. siz olsanız nasıl bir bahane bulurdunuz. Bu akşam bir doğum günü daha varmış. Yemin ederim onların doğum günleri yüzünden kendi doğum günümü kutlamıyorum.
En güzeli. Git acile ye serumunu miden toparlasın bir de foto at durumuna acilden oh bitti gitti. Senii cok iyi anlıyorum eşimin ailesinden yıldıgımdan doğu görevine kaçtım. Kabile gibiler 60-70 kişi her hafta gün yapıp birbirinn evine doluşuyor. Gitmesen laf oluyor gitsen suratına bakılmıyor... cocugum da olunca o bahaneyle hic baş edemez oldum cat kapı sürekli geliyor laf sokup huzur bozup gidiyorlar. Hem o sacma kabile whatsap gruplarından ayrıldım hem de şehiirden. Oh mis kafam rahatDün akşamdan beri karnım çok ağrıyordu. çıkışta acile gideyim bari :) :)
Allahım ya anlayışsız insanlar için ne hale düştüm :):)
evlendiğimden beri kocamın tarafında sürekli birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Öyle mekana filanda gitmiyoruz evde ailece yemek sonrasında pasta kesıyoruz ve ben bu durumdan bıktım. İlallah geldi bana artık. siz olsanız nasıl bir bahane bulurdunuz. Bu akşam bir doğum günü daha varmış. Yemin ederim onların doğum günleri yüzünden kendi doğum günümü kutlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?