Kocamın ailesi yüzünden doğum gününden nefret ettim.

SadeceD

Tebessüm, kana en hızlı karışan ilaçtır.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
277
171
103
37
evlendiğimden beri kocamın tarafında sürekli birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Öyle mekana filanda gitmiyoruz evde ailece yemek sonrasında pasta kesıyoruz ve ben bu durumdan bıktım. İlallah geldi bana artık. siz olsanız nasıl bir bahane bulurdunuz. Bu akşam bir doğum günü daha varmış. Yemin ederim onların doğum günleri yüzünden kendi doğum günümü kutlamıyorum.

Bana bahane bulabilir misiniz.

Benimde öyleydi doğum günü var derdi kv gene kimin derdim, çok kapıştım, zaten şimdi de görüşmüyorum kurtuldum şükür.
regl bahane et

Eşin ne iş yapıyor geç çıkıcak desen? Yediğim dokundu hastaneye gidiyoruz desen? Ya da migrenim tuttu acilde ağrı kesici vurulcam, kusuyorum serum yicem vs? Ben bunları hep yaşıyordum hep hastanelik oluyorum aklıma da bunlar geldi

Benimde öyleydi doğum günü var derdi kv gene kimin derdim, çok kapıştım, zaten şimdi de görüşmüyorum kurtuldum şükür.
regl bahane et
Ya yemin ederim. bıktım. gitmek istemiyorum zorla casırıyorlar gitmeyince olay oluyor. cıldırıcam

Dün akşamdan beri karnım çok ağrıyordu. çıkışta acile gideyim bari :) :)

Allahım ya anlayışsız insanlar için ne hale düştüm :):)

Midem bulaniyor ,ishalim üşütmüşüm galiba.Bu seferlik beni mazur görün

O bahane şimdi olmaz tatlım dünden başlayacaktın midem fena halsizim bir kırgınlık var üzerimde diye bugünde c
Kotulestim dicektin olacaktı şimdi cat diye gelemem dersen anlarlar bugünde yol görünüyor sana

Çat kapı misafir geldi. Hani şu biraz düşüncesiz olan arkadaşınız, çok seversiniz kızı ama böyle bir huyu var işte, kahretsin. Bir derdi varmış yine, kapınızda bitivermiş.
Malesef arkadaşlarım uzakta oturuyor

Bu aralar ki durumum hastayım desemde kurtulamıyorum 50 kere arıyolar

Dün akşamdan beri karnım çok ağrıyordu. çıkışta acile gideyim bari :) :)

Allahım ya anlayışsız insanlar için ne hale düştüm :):)
En güzeli. Git acile ye serumunu miden toparlasın bir de foto at durumuna acilden oh bitti gitti. Senii cok iyi anlıyorum eşimin ailesinden yıldıgımdan doğu görevine kaçtım. Kabile gibiler 60-70 kişi her hafta gün yapıp birbirinn evine doluşuyor. Gitmesen laf oluyor gitsen suratına bakılmıyor... cocugum da olunca o bahaneyle hic baş edemez oldum cat kapı sürekli geliyor laf sokup huzur bozup gidiyorlar. Hem o sacma kabile whatsap gruplarından ayrıldım hem de şehiirden. Oh mis kafam rahat

Acaba sizi götürdüğünde sizi yoruyorlar mı bulaşık servis vs. Size mi yaptırıyorlar? Açıkçası bende bunalirdim zorla götürülmek mı olur? Neden eşiniz sizin istemeniz anlamıyor başında çok mu taviz verdiniz bu gibi durumlarda net olarak reddederseniz kabullenir kabul etmezse taviz vermeyin hayır diyin eğer hayır demezseniz çok daha fazla zorlanacaksniz

Ayy seni çok iyi anlıyorum , bi ara bizde de durum böyleydii aman allahımm bıkmıştım

Çalışıyorsanız, geç çıkacağım diyebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…