- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Lavaboya git kusuyormus gibi yap miden bozulmuş gibi esin inanırsa zaten gitmezsinizevlendiğimden beri kocamın tarafında sürekli birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Öyle mekana filanda gitmiyoruz evde ailece yemek sonrasında pasta kesıyoruz ve ben bu durumdan bıktım. İlallah geldi bana artık. siz olsanız nasıl bir bahane bulurdunuz. Bu akşam bir doğum günü daha varmış. Yemin ederim onların doğum günleri yüzünden kendi doğum günümü kutlamıyorum.
Bana bahane bulabilir misiniz.
İshal kesin çözüm. İsteseler dahi olay çıkaramazlar.
Bir de gözümün önüne yeni evlendiğim sene kp nin doğum gününü kutlayan görümcem geldi 65 yaşındaki adama mum üfletmişti ya malak gibi baka kalmıştım bir de çocuklarına alkış tutturdu yetmedi mumları tekrar yakıp torunlarıyla poz verdirttirdi. Bayramdı birde. İçime içime ağladım. Gözlerim kanamıştı. Allah sabır versin.
Bir de gözümün önüne yeni evlendiğim sene kp nin doğum gününü kutlayan görümcem geldi 65 yaşındaki adama mum üfletmişti ya malak gibi baka kalmıştım bir de çocuklarına alkış tutturdu yetmedi mumları tekrar yakıp torunlarıyla poz verdirttirdi. Bayramdı birde. İçime içime ağladım. Gözlerim kanamıştı. Allah sabır versin.
Anneye babaya değer verdiklerini mi yazdım tamamen gösterişti. Siz kutlayın kutlamayın diyen mi var ne bu öfke? Çok şükür sorunlu değilim görümce kv kp hepsini tanıdığım için yazdım bence gerginliğinizi başka yerlerde atın.65 yaşındaki adamlar doğum günü kutlayıp mum üflemez mi?
Babamın son doğumgününü 72 yaşında kutladık, her sene mum üflerdi. Becerebilsem 72 tane mum koyardım o pastaya. Anneminkini çok şükür hala kutluyoruz. 54 yıl evlilik yıldönümlerini mum üfleyerek kutladılar. Annesine babasına değer veren, doğum günlerini, özel günlerini kutlayan insanlar çok komik geliyorsa gözünüze sorunu kendinizde aramalısınız bence.
Siz kutlayın hanımefendi aman kutlamayın diyen 50 yaşını geçince gömün diyen olmadı. Mutluluğa tahammülüm olup olmadığı da beni ilgilendirir. Kv kp görümce hepsini tanıdığım için gösteriş yaptıkları için itici geldi neden şimdi kutlanmıyor o zaman kp nin doğum günü bence direk saldırmayın biraz sakin toprağa basın elektiriğinizş alır.İnsanlar yaşlanınca duygularını mu kaybediyor?
Yaşlanınca direkt gömelim isterseniz. Sizin dedeniz babanız kaç yaşında? Onlara doğumgününde mutlu etmek zor mu geliyor?
Nedir bu mutluluğa tahammülsüzlük. 65 yaşında diye mutlu olamaz mı?
Ben 100 yaşıma da gelsem kutlarım. Eşiminkini de kutlarım. Torunum olursa mumu da üfletirim. Hayata bir kere geliyorum keyif almak hakkım. Yaşamayı bilmeyen de kınasın.
Yahu ben her yaş çirkin mi dedim. Ben oradaki itici olayı anlattım. 3, 5 senelik evliyim Nedne 2 senedir kutlanmıyor kp nin doğum günü. Bana gösteriş idi o sene yaptıkları siz bunu anlamıyorsanız bana saldırmanın ne anlamı var? Bende başıma geleni anlattım alakası var ya da yok. Konu sahibine de artık itici geliyor işte.Çok tuhafsınız. İsterse 100 yaşında olsun her yeni yaş güzeldir.
Konu sahibinin olayının sizin anlattığınız duygusuz paylaşımla alakası yok. Onun amacı hayır diyebilmek, her organizasyona katılmamak..
Anneye babaya değer verdiklerini mi yazdım tamamen gösterişti. Siz kutlayın kutlamayın diyen mi var ne bu öfke? Çok şükür sorunlu değilim görümce kv kp hepsini tanıdığım için yazdım bence gerginliğinizi başka yerlerde atın.
Siz kutlayın hanımefendi aman kutlamayın diyen 50 yaşını geçince gömün diyen olmadı. Mutluluğa tahammülüm olup olmadığı da beni ilgilendirir. Kv kp görümce hepsini tanıdığım için gösteriş yaptıkları için itici geldi neden şimdi kutlanmıyor o zaman kp nin doğum günü bence direk saldırmayın biraz sakin toprağa basın elektiriğinizş alır.
Sizin huzurunuzu ve bağlılığınızı aşırı kıskanıyorum.Lütfen beni hiçbir toplantınıza çağırmayın.evlendiğimden beri kocamın tarafında sürekli birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Öyle mekana filanda gitmiyoruz evde ailece yemek sonrasında pasta kesıyoruz ve ben bu durumdan bıktım. İlallah geldi bana artık. siz olsanız nasıl bir bahane bulurdunuz. Bu akşam bir doğum günü daha varmış. Yemin ederim onların doğum günleri yüzünden kendi doğum günümü kutlamıyorum.
Bana bahane bulabilir misiniz.
65 yasinda adam mum ufleyince malak gibi baktiysaniz, benim 85 yasindaki ananemin dogum gunu kutlamalarini gorseniz ne gibi bakarsiniz acaba :)İshal kesin çözüm. İsteseler dahi olay çıkaramazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?