- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendiğimden beri kocamın tarafında sürekli birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Öyle mekana filanda gitmiyoruz evde ailece yemek sonrasında pasta kesıyoruz ve ben bu durumdan bıktım. İlallah geldi bana artık. siz olsanız nasıl bir bahane bulurdunuz. Bu akşam bir doğum günü daha varmış. Yemin ederim onların doğum günleri yüzünden kendi doğum günümü kutlamıyorum.
Bana bahane bulabilir misiniz.
O zaman git çok samimi olma çekil kenaraBu sefer morali bozuluyor. 2-3 gün trip yapıyor.![]()
evlendiğimden beri kocamın tarafında sürekli birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Öyle mekana filanda gitmiyoruz evde ailece yemek sonrasında pasta kesıyoruz ve ben bu durumdan bıktım. İlallah geldi bana artık. siz olsanız nasıl bir bahane bulurdunuz. Bu akşam bir doğum günü daha varmış. Yemin ederim onların doğum günleri yüzünden kendi doğum günümü kutlamıyorum.
Kim bunlar boyle cocukmu ki kutlayip duruyolarevlendiğimden beri kocamın tarafında sürekli birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Öyle mekana filanda gitmiyoruz evde ailece yemek sonrasında pasta kesıyoruz ve ben bu durumdan bıktım. İlallah geldi bana artık. siz olsanız nasıl bir bahane bulurdunuz. Bu akşam bir doğum günü daha varmış. Yemin ederim onların doğum günleri yüzünden kendi doğum günümü kutlamıyorum.
corona belirtilerini say.bir daha aramazlar.evlendiğimden beri kocamın tarafında sürekli birilerinin doğum günlerini kutluyoruz. Öyle mekana filanda gitmiyoruz evde ailece yemek sonrasında pasta kesıyoruz ve ben bu durumdan bıktım. İlallah geldi bana artık. siz olsanız nasıl bir bahane bulurdunuz. Bu akşam bir doğum günü daha varmış. Yemin ederim onların doğum günleri yüzünden kendi doğum günümü kutlamıyorum.
Olay çıkıyor demeseydin kırmadan halletmeye çalış derdim amaYa yemin ederim. bıktım. gitmek istemiyorum zorla casırıyorlar gitmeyince olay oluyor. cıldırıcam