Kocamın ailesi

Arizahatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
10
9
1
36
Ya ben anlamıyorum. 11 yıllık evliyim bunun 5 6 yılı gece gündüz onlarla geçirdik ben artık aile düzeni oturtturmak istiyorum kocam zaten aile babası gibi bı adam değil hep bi dışarı kaçma çabası içinde yeni yeni alistirdim evcillestirmeye çalışıyorum kaynım gorumcem üç kardeş aynı apartmanda kaynanam da genelde kızında kalıyor sürekli eşimi çağırıyorlar bı bırakmıyorlar ne pazar ne gece ne sabah biliyorlar esimde zaten öküz benimle vakit geçir diyorum onu diyorum bunu diyorum ne yapacağımı bilemiyorum taşınmak istiyom tasinamiyom öfff

Canim benim Allah sabir vrsin sana cok zor. Kotu huylu bi es kadar zor bisey varsa oda ailesinin cok duskun oldgu ve kendide ailesine cok duskun olan bir es. Boyleleri evlilige alisamiyor. Adami evine alismasi icin bi uzak durmuyorlar sanki hayatlari boyunca onlarla dizdie oturmaya mecburmus gibi .gelinleri geldktn snra hicbir seyi degistiremeyeceklerne dair yemin ediyolar snki. Zor canim isin seni cagirmazlar mi hic

Kuzum seni cok iyi anlyrm bazen nispet olrk bnde dusunyorm. Bi birakin dimi madem evlendirdinz .Bk senincocuklarn var ilginin yogunu sizde olmali bnde cocugumz olrsa duzelir die dusnyorm desene duzelmicek mi Ya bnm babaannemi gorse vrya kadin diyo kikarilarinz la mutlu oln istersenz gelmeyn yanima hep bi problem oldgnda kendi cocukarni suclar . hic bizi dusunmyr kaynvaldeler varsa yoksa ogullari

Birde suvar bi erkek evlendkten snra onu esiyle kabul etmeniz gerekir yani cok ozel bi durum yoksa cagiriyorsanz esiyle cagirmalisiniz ayi yaknligi onada gostermelisiniz.bizim eslermzi annelerimz el ustunde tutuyor ayni degeri gorememek uzuyor ve malesef bu konuda hicbise yapamayiz bende cok uzuldum bu konuda bisey dedin mi sen ne demeye clsyn ailemide mi gormicem bilmem ne sacmalama anlamak istemiyorlar ozaman evlenme kardesim evine gereken degeri gosteremiceksen karinakiymet vermiceksen omur boyu annenin dizinin dibnde otur

Aynısını bende dedim bakalım şimdi biraz ara verdiler ama en fazla bi hafta burdan taşınmadan huzur yok

Aynen öyle oğullarına yazık hep gelinler kötü hep gelinler fena oğullar kuzu

11 yılda siz aile olamadıysanız, sal ipini gezsin, ne yapıyorsa yapsın.
Siz de hayatınıza bakın, ev arkadaşı olarak görün.

Çoook konuştum halada konuşuyorum artık hepsi bana kocacı gozuyle bakıyorlar herkes anlamak istediği şekilde anlıyorum ama hiç umrumda değil önemli olan benim aile mutluluğum öyle degilmi
Tabi ki öyle kocanı yanında istemek mi kocacılıkmış. Valla ben benimkini hep yanımda isterim bak dışarı çıktı hele yaz ya hep dışarlarda evde her gün tartışma çıkıyor isterim arkadaş yanımda oturacak önemli olan tabi ki huzurun boşver kim ne derse desin.

Bir erkek evleniyorsa kendi ailesini kurmak icin cekirdek ailesiyle vakit gecirmeli ailesini de unutmamali . amaherkesin yeri bellidir. Aile toplantilarinaesinide goturmeli eglenceli bi ortam varsa esinide goturmeli eger esini istemiyorlar sa orda esini savunmali. Ailesine bu kdr duskun adamlar hic evlenmesin mumknse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…