- 31 Temmuz 2018
- 39
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Kuskun mutsuz huzursuz
-
Yok olsa kaski ama yok 2 yildir evliyim toplasan 5 ay ancaq ya imda kalmisdir asgerliyi var birdeEşinizin bulunduğu şehre gitme ihtimaliniz yok mu?
Sabırlar diliyorum o halde.Yok olsa kaski ama yok 2 yildir evliyim toplasan 5 ay ancaq ya imda kalmisdir asgerliyi var birde
Annem verdi bisey diyemedim.evlendim kocam cok iyi ama ailesi bosanmamizi sanki isdiyolar hersey yapiyolar..basima gelmeyen kalmadi bu evde kocam yok ailesiyle yasiyorum onlarda durdurmuyor sevmiyolar hergun kavga hergun kavga akrabalarindan alicakmis kizi isde cehiz falza veriyolarmis nebilim ne yemin ederim cok yoruldum cokSabırlar diliyorum o halde.
Erken evlenmek başa büyük dert.
Aile derken annem var birde kardesim onlarda baska ulkede yasiyolar.kocam bilsede bisey yapmiyor.ne yapsinki. El kizi olmak bu demekmis .Bunu anladimAilenizin yaninda kalın esiniz dönene kadar. O durumu biliyor mu?
Sende topla pılını pırtını al çocuğunu ailene git ve eşine söyle anlaşamıyorz ya gittiğin yere Benin’de al yada sen gelene kadar kendi ailemde kalıcam de Allah aşkına pasif olmayın ne yapıcam demeyin siz savaşmayıp pasif kalırsanız daha çok ezilirsiniz2 yillik evliyim ama cok huzursuzum kizlar cok berbat his ediyorum koru his ediyorm derdimi paylasacaqim hickimsem yok esimin ailesi hergun kavga ediyolar hergun laf soyluyolar dayanacak gibi deyl .6 aylik kizim var .Ne yapacagimi bilemedim kocam baska sehirde calisiyor ailesiyle kaliyorum kaynanam gorumcem beni sevmiyo isdemiyolar kavga cikarmaya yer ariyolar.ne yapaccagimi bilmiyorum .
Eaimin ailesi melek gibi gorunuyor inanmiyor kac defalarla anlatdim anlamiyor biliyodun evlendiyimizde burda kalicamizi .Asgerliyi yapmadim olmazSende topla pılını pırtını al çocuğunu ailene git ve eşine söyle anlaşamıyorz ya gittiğin yere Benin’de al yada sen gelene kadar kendi ailemde kalıcam de Allah aşkına pasif olmayın ne yapıcam demeyin siz savaşmayıp pasif kalırsanız daha çok ezilirsiniz
Evlendiyimde oyle sohbet yokdu evlendim basladi yuzleri acilmaya nebileyim yoksa evden kacardim yinede evlenmezdimKeske yaninizda olmayan kocayla evlenmeseydiniz nereye kadar bu sekilde yasayacaksiniz ?
Tamamda kocanin evde olmayacagini bile bile kimle evlendin ? Kv lemiEvlendiyimde oyle sohbet yokdu evlendim basladi yuzleri acilmaya nebileyim yoksa evden kacardim yinede evlenmezdim
Calismiyorum gide bilsem kaski .kaynakci calisiyor goturmuyorBelli ki çalışmıyorsunuz kocanızın yanında yaşayın o zaman.
Onun ne düşündüğünü umursamayın bu cehennem hayatını siz yaşıyorsunuz ister inansın ister inanmasın ben yapamıyorum bana huzur vermiyorlar ya bu durumu düzelt yada yuvan yıkılacak de dik dur ciddi ol İnan kaybedeceğin hiçbirsey olmaz insan oğlu sustunmu tepene binerEaimin ailesi melek gibi gorunuyor inanmiyor kac defalarla anlatdim anlamiyor biliyodun evlendiyimizde burda kalicamizi .Asgerliyi yapmadim olmaz
Onun ne düşündüğünü umursamayın bu cehennem hayatını siz yaşıyorsunuz ister inansın ister inanmasın ben yapamıyorum bana huzur vermiyorlar ya bu durumu düzelt yada yuvan yıkılacak de dik dur ciddi ol İnan kaybedeceğin hiçbirsey olmaz insan oğlu sustunmu tepene biner[/QUOTE umurundamiyim bilmiyorumki .Onuda tek sey gozumde kalan kizim babasizligin ne oldugunu iyi biliyorum basina gelmesin diye hala dururyorum ne gunahi varki onun
Azerbaycana nasil gideyimEaimin ailesi melek gibi gorunuyor inanmiyor kac defalarla anlatdim anlamiyor biliyodun evlendiyimizde burda kalicamizi .Asgerliyi yapmadim olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?