Kocamin ailesi

Kuskun mutsuz huzursuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
39
3
1
30
2 yillik evliyim ama cok huzursuzum kizlar cok berbat his ediyorum koru his ediyorm derdimi paylasacaqim hickimsem yok esimin ailesi hergun kavga ediyolar hergun laf soyluyolar dayanacak gibi deyl .6 aylik kizim var .Ne yapacagimi bilemedim kocam baska sehirde calisiyor ailesiyle kaliyorum kaynanam gorumcem beni sevmiyo isdemiyolar kavga cikarmaya yer ariyolar.ne yapaccagimi bilmiyorum .

Sabırlar diliyorum o halde.
Erken evlenmek başa büyük dert.
Annem verdi bisey diyemedim.evlendim kocam cok iyi ama ailesi bosanmamizi sanki isdiyolar hersey yapiyolar..basima gelmeyen kalmadi bu evde kocam yok ailesiyle yasiyorum onlarda durdurmuyor sevmiyolar hergun kavga hergun kavga akrabalarindan alicakmis kizi isde cehiz falza veriyolarmis nebilim ne yemin ederim cok yoruldum cok

Sende topla pılını pırtını al çocuğunu ailene git ve eşine söyle anlaşamıyorz ya gittiğin yere Benin’de al yada sen gelene kadar kendi ailemde kalıcam de Allah aşkına pasif olmayın ne yapıcam demeyin siz savaşmayıp pasif kalırsanız daha çok ezilirsiniz

Eaimin ailesi melek gibi gorunuyor inanmiyor kac defalarla anlatdim anlamiyor biliyodun evlendiyimizde burda kalicamizi .Asgerliyi yapmadim olmaz

Eaimin ailesi melek gibi gorunuyor inanmiyor kac defalarla anlatdim anlamiyor biliyodun evlendiyimizde burda kalicamizi .Asgerliyi yapmadim olmaz
Onun ne düşündüğünü umursamayın bu cehennem hayatını siz yaşıyorsunuz ister inansın ister inanmasın ben yapamıyorum bana huzur vermiyorlar ya bu durumu düzelt yada yuvan yıkılacak de dik dur ciddi ol İnan kaybedeceğin hiçbirsey olmaz insan oğlu sustunmu tepene biner

U

2 yılda 5 ay ancak bir arada kalmışsınız kocanızla baştan da konulmuş neden kabul ettiniz böyle evlilik mi olur insan karısını ailesine bırakıp gider mi bir de çocuk var bari çocuk yapmasaydınız daha askerlik bile yapmamış çok mu aceleniz vardı? nasıl yanına almaz kaynakçıymış yani her yerde bu işi yapabilir kocamın yanına gidemem diyosrsunuz çalışamam diyorsunuz eee başka çareniz var mı şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…