- 31 Temmuz 2018
- 39
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Kuskun mutsuz huzursuz
-
Calismak isdiyorum kendim hemsireyim ama izin vermiyor.ben evlenmeden once bana soylemedi bunlari .cocugun oldugunu ben bile 2 ayimda oyrendim cunki ilac kulaniyodum.ailemin yanina gidemiyorum azerbaycandalar.kisacasi her yerden baglandim2 yılda 5 ay ancak bir arada kalmışsınız kocanızla baştan da konulmuş neden kabul ettiniz böyle evlilik mi olur insan karısını ailesine bırakıp gider mi bir de çocuk var bari çocuk yapmasaydınız daha askerlik bile yapmamış çok mu aceleniz vardı? nasıl yanına almaz kaynakçıymış yani her yerde bu işi yapabilir kocamın yanına gidemem diyosrsunuz çalışamam diyorsunuz eee başka çareniz var mı şu an
anlamadım cnm
Bende isdiyorum normal hayatim olsun olmuyor beni aldatdilar simdide oturuyorum ama nasil .elim Allahda gece gunduz beni nasil kandirdilarsa kendisininde kizi var ayni duruma dussun.kizin yapmadigi kalmadi bana her sey aklina gele bilceke herseyi altdam altdam yapdi .bana 1 yil sabr et gidib gelib ayrilcam diyor bir yil icinde ben olmezsemCalismak isdiyorum kendim hemsireyim ama izin vermiyor.ben evlenmeden once bana soylemedi bunlari .cocugun oldugunu ben bile 2 ayimda oyrendim cunki ilac kulaniyodum.ailemin yanina gidemiyorum azerbaycandalar.kisacasi her yerden baglandim
2 yıllık evlilikte sadece 5 ay görüştüğünüz kocanız bir zahmet iyi olsun. Çocuğu ne ara yaptınız ya? O çocuğa da baba lazım. Gidin kocanızın yanına sanki çalışıyor musunuz ki sizi ne tutuyor ?Annem verdi bisey diyemedim.evlendim kocam cok iyi ama ailesi bosanmamizi sanki isdiyolar hersey yapiyolar..basima gelmeyen kalmadi bu evde kocam yok ailesiyle yasiyorum onlarda durdurmuyor sevmiyolar hergun kavga hergun kavga akrabalarindan alicakmis kizi isde cehiz falza veriyolarmis nebilim ne yemin ederim cok yoruldum cok
2 yıllık evlilikte sadece 5 ay görüştüğünüz kocanız bir zahmet iyi olsun. Çocuğu ne ara yaptınız ya? O çocuğa da baba lazım. Gidin kocanızın yanına sanki çalışıyor musunuz ki sizi ne tutuyor ?
Dur diyeyim ben: “gelenekler”![/QUOTE
Is yerinde kaliyor simdi olmazmis ev tutamazmisÇalıştığı yere neden goturmuyor ? Gerekçesi ne ?
2 yıldır evliyim diyosun ne zaman olurmuş?Is yerinde kaliyor simdi olmazmis ev tutamazmis
Çok ama çok üzüldüm size Allah yardımcınız olsun biliyorum hiçbir çareniz yok o yüzden ne sorsam imkan yok cevabı alacağım lütfen namaz kılın kuran okuyun dua edin . Eşiniz yanınızda olsa bile size zerre faydası olmaz anasını tutar emin olun kocadan da fayda yok biz siz gibilere. Eşinize telefonda anlatsaniz da anlamayacak anlasa gelip durumu düzltemez anasını arar bu sefer kaynana daha cirkef olur ortalık karışır iyisi mi boşa gitsin sosyal hizmetlerden yardım alın .2 yillik evliyim ama cok huzursuzum kizlar cok berbat his ediyorum koru his ediyorm derdimi paylasacaqim hickimsem yok esimin ailesi hergun kavga ediyolar hergun laf soyluyolar dayanacak gibi deyl .6 aylik kizim var .Ne yapacagimi bilemedim kocam baska sehirde calisiyor ailesiyle kaliyorum kaynanam gorumcem beni sevmiyo isdemiyolar kavga cikarmaya yer ariyolar.ne yapaccagimi bilmiyorum .
1 yil daha sbar edecekmisim asgerlikden sora2 yıldır evliyim diyosun ne zaman olurmuş?
Cocugu vermez oyke vir kaynanam varki Allah dusmanima vermesinKuzum sen rahatsız mısın ne diye çekiyorsun restini çekeceksin ya senide götürecek gittiği yere yada yol vereceksin böyle saçmalık mı olur
çocuğu mu vermiyor pardon ama neye dayanarak?Cocugu vermez oyke vir kaynanam varki Allah dusmanima vermesin
Annesini ariyor bana sorma luzumu gormuyor bileÇok ama çok üzüldüm size Allah yardımcınız olsun biliyorum hiçbir çareniz yok o yüzden ne sorsam imkan yok cevabı alacağım lütfen namaz kılın kuran okuyun dua edin . Eşiniz yanınızda olsa bile size zerre faydası olmaz anasını tutar emin olun kocadan da fayda yok biz siz gibilere. Eşinize telefonda anlatsaniz da anlamayacak anlasa gelip durumu düzltemez anasını arar bu sefer kaynana daha cirkef olur ortalık karışır iyisi mi boşa gitsin sosyal hizmetlerden yardım alın .
Kiz turk kanunlarinda babada kalirmisçocuğu mu vermiyor pardon ama neye dayanarak?
kandırıyorlar seni resmen kaç yasindasinKiz turk kanunlarinda babada kalirmis
Kiz turk kanunlarinda babada kalirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?