Kocamin ailesi

Calismak isdiyorum kendim hemsireyim ama izin vermiyor.ben evlenmeden once bana soylemedi bunlari .cocugun oldugunu ben bile 2 ayimda oyrendim cunki ilac kulaniyodum.ailemin yanina gidemiyorum azerbaycandalar.kisacasi her yerden baglandim

Calismak isdiyorum kendim hemsireyim ama izin vermiyor.ben evlenmeden once bana soylemedi bunlari .cocugun oldugunu ben bile 2 ayimda oyrendim cunki ilac kulaniyodum.ailemin yanina gidemiyorum azerbaycandalar.kisacasi her yerden baglandim
Bende isdiyorum normal hayatim olsun olmuyor beni aldatdilar simdide oturuyorum ama nasil .elim Allahda gece gunduz beni nasil kandirdilarsa kendisininde kizi var ayni duruma dussun.kizin yapmadigi kalmadi bana her sey aklina gele bilceke herseyi altdam altdam yapdi .bana 1 yil sabr et gidib gelib ayrilcam diyor bir yil icinde ben olmezsem

2 yıllık evlilikte sadece 5 ay görüştüğünüz kocanız bir zahmet iyi olsun. Çocuğu ne ara yaptınız ya? O çocuğa da baba lazım. Gidin kocanızın yanına sanki çalışıyor musunuz ki sizi ne tutuyor ?
Dur diyeyim ben: “gelenekler”!

Çok ama çok üzüldüm size Allah yardımcınız olsun biliyorum hiçbir çareniz yok o yüzden ne sorsam imkan yok cevabı alacağım lütfen namaz kılın kuran okuyun dua edin . Eşiniz yanınızda olsa bile size zerre faydası olmaz anasını tutar emin olun kocadan da fayda yok biz siz gibilere. Eşinize telefonda anlatsaniz da anlamayacak anlasa gelip durumu düzltemez anasını arar bu sefer kaynana daha cirkef olur ortalık karışır iyisi mi boşa gitsin sosyal hizmetlerden yardım alın .

Kuzum sen rahatsız mısın ne diye çekiyorsun restini çekeceksin ya senide götürecek gittiği yere yada yol vereceksin böyle saçmalık mı olur

Annesini ariyor bana sorma luzumu gormuyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…