- 31 Temmuz 2018
- 39
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Kuskun mutsuz huzursuz
-
Ozguvven kalmadiki bende bende hicbisey kalmadi yapicam dediyinizi aslinda boyle evlilikdense olmasin daha iyiya o kadar tuhaf ki. ailesine para vereceğine bir ev tutsun sizin yuvanız olsun. askerlik var diyorsa askerlik bitene kadar onun ailesinin yanında kalacağına git kendi ailenle kal. ev tutturmadan sakın gelme. ne yaparım ederim, çocuğumun yüzüne nasıl bakarım diyorsun, nasıl yıkamışlar beynini, nasıl kırmışlar özgüvenini. arkadaş yazmıştı, ailemi özledim bahanesiyle git askerlik bitsin sen evi tut ben gelirim de. o sırada annen uygunsa bakar çocuğuna sen işe girersin. belki askerliği bitince eşine de oradan iş bulup birlikte gidersiniz. kaynakçı diyorsun kolay iş bulur.
Ailesi onlar ben neyim peki ben kizim onun esi deyiliz deemek.ne halivarsagorsun.Alllaha havale ediyorum kqynanamda kendi akrabasindan alsin insallah o kiz bunlari gosderirOzguvven kalmadiki bende bende hicbisey kalmadi yapicailam dediyinizi aslinda boyle evlilikdense olmasin daha iyi
Ama
beni dusunmedi.koynuna aldigi karisini dusunmedi bu kadarmi erkekliyin senin .kas bana da inanmayi deneseydi benide anlasaydi qururum oldugunu anlasaydi anlamadi ezdi oda bu gun noktayi koydu
Neden kocanızın yanına gidemıyorsunuz2 yillik evliyim ama cok huzursuzum kizlar cok berbat his ediyorum koru his ediyorm derdimi paylasacaqim hickimsem yok esimin ailesi hergun kavga ediyolar hergun laf soyluyolar dayanacak gibi deyl .6 aylik kizim var .Ne yapacagimi bilemedim kocam baska sehirde calisiyor ailesiyle kaliyorum kaynanam gorumcem beni sevmiyo isdemiyolar kavga cikarmaya yer ariyolar.ne yapaccagimi bilmiyorum .
Yapicakmis bencd baska bisey var .artik neden supeleneceyimi bilmiyorumBu arada imkani varsa bedelli askerlik yapsin. Sorun cikar aradan...
Tamam ama esimde tarafimi tutmuyorki benm tarafimi tutan yok .Otur idare et bu sürenin geçici bir durum olduğunu bil bu senin imtihanın Sana sataşanlara cevap verme bu fedakarlığı çocuğun için yap eşin gelince olanları anlatırsın
o halde ailenden yardım isteyeceksin birazda kocanın canı sıkılsın biz kızımızı paspas yapTamam ama esimde tarafimi tutmuyorki benm tarafimi tutan yok .
Aynen oyle bende supeleniyorumama acaba sinirliyi diyemi goremiyorum bilemedimEn tuhafı eşinizin çalıştığı yerde bir ev tutup sizinle düzen kurmaması. Her hafta geliyor, askerliği bedelli yapmayı düşünüyor ama sizi yanında götürmüyor. Altında bir şey yatıyor olmasın.
Sizi fazlasıyla sindirmişler. En mantıklısı ailenizin yanına gitmeniz. Eşiniz bir yuva istiyorsa bir şeyleri düzeltir. Yoksa zaten şu anda da bir evliliğiniz yok.
Orasi dogru evin hizmetcisiyim sankiBu adam seni anasina hizmetçi almış kendi de hiçbir sorumluluk almadan gününü gün ediyor
Suan onu yapiyorum hicbir is gormuyorum kimseyle konusmuyorumEv içinde muhatap olmayın tavrınızi belirtin.
Susun bir gün deneyin hiç muhatap olmayın evde sizi uzenlerle.
Bakalım bir şeyler değişecek mi?
Onlar sizi uzerken telefona kaydedin eşinize dinletin.
Sorun yok deyip durmasın. Sizi kandiramayacagini anlasin.
Annesine hizmetçi mi almış evlenmiş mi?
Yazık size çekilir gibi değil
Suan onu yapiyorum hicbir is gormuyorum kimseyle konusmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?