- 31 Temmuz 2018
- 39
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Kuskun mutsuz huzursuz
-
22 yasindayimmkandırıyorlar seni resmen kaç yasindasin
Nasil .Yapayim adima binlerce soz cikarirlar kimin yuzune bakarim nasil cocugunun yuzune bakarimkandırmışlar seni.
senin ailende azerbeycanda değil mi?
onların yanında kal.
Neyi sormuyorAnnesini ariyor bana sorma luzumu gormuyor bile
Bana anlat ne oldu ne dediler .benim tarafimda dursun karisi olarak hakkim var .ama yok isdenmeyen. Gelinim baska deyl ayri ulkedenim diye etmediyi kalmadiNeyi sormuyor
Nasil .Yapayim adima binlerce soz cikarirlar kimin yuzune bakarim nasil cocugunun yuzune bakarim
Az once aradi soyledim biliyomusun ne dedi suan varya Allah biliyor ne haldeyim kavga etme etsende bisey yapamam ben dedi.babamla bile kavga etdik dedi sovseler bile cevab verme dediTürk kanunlarında çocuk baba da kalırmış. Yok öyle birsey. Kandırıyorlar seni yahu. Kim bilir daha neler neler uydurup seni korkutuyorlardır.
Ben olsam çocuğumu alır kimseye haber etmeden memleketime giderdim. Gidince de arar şartlarım bunlar işine gelirse derdim. O da çocuğum için yoksa muhatap bile olmaz direk ayrılırdım.
Ah be yavrum, sen büyük ihtimal bunları çekmeye devam edeceksin. Sanırım boş konuşuyoruz. Olsun, dertleşmiş oldun.
Bunu oyrendiyim iyi oldu cocuga pasaport cikartdiribhal edeceyim artik anladimki duzelmez o .Türk kanunlarında çocuk baba da kalırmış. Yok öyle birsey. Kandırıyorlar seni yahu. Kim bilir daha neler neler uydurup seni korkutuyorlardır.
Ben olsam çocuğumu alır kimseye haber etmeden memleketime giderdim. Gidince de arar şartlarım bunlar işine gelirse derdim. O da çocuğum için yoksa muhatap bile olmaz direk ayrılırdım.
Ah be yavrum, sen büyük ihtimal bunları çekmeye devam edeceksin. Sanırım boş konuşuyoruz. Olsun, dertleşmiş oldun.
beni dusunmedi.koynuna aldigi karisini dusunmedi bu kadarmi erkekliyin senin .kas bana da inanmayi deneseydi benide anlasaydi qururum oldugunu anlasaydi anlamadi ezdi oda bu gun noktayi koyduTürk kanunlarında çocuk baba da kalırmış. Yok öyle birsey. Kandırıyorlar seni yahu. Kim bilir daha neler neler uydurup seni korkutuyorlardır.
fenalik geldi banaNasil .Yapayim adima binlerce soz cikarirlar kimin yuzune bakarim nasil cocugunun yuzune bakarim
Evinde kal2 yillik evliyim ama cok huzursuzum kizlar cok berbat his ediyorum koru his ediyorm derdimi paylasacaqim hickimsem yok esimin ailesi hergun kavga ediyolar hergun laf soyluyolar dayanacak gibi deyl .6 aylik kizim var .Ne yapacagimi bilemedim kocam baska sehirde calisiyor ailesiyle kaliyorum kaynanam gorumcem beni sevmiyo isdemiyolar kavga cikarmaya yer ariyolar.ne yapaccagimi bilmiyorum .
Yok öyle bi şey... nasıl kandırdılar seni.. her türlü çocuk annenin 7 yaşına kadar...Kiz turk kanunlarinda babada kalirmis
Tamam yapicam dediyiniziSıkıntılı bir durumun içindesiniz belli ki Allah yardimciniz olsun öncelikle..
Söylenenler size imkansız gibi geldiğinden o evden gidersen başına şunlar gelir diye korkutmalardan dolayı kendinizi bu kadar çaresiz hissetmeniz..
oysa adınıza laf edilse siz edilen hakarete veya iftira layık olmuş olmayacaksinz konuşan hep konuşur onlar kara dedi diye sen karalanmis olmayacksin ki çocuğun yüzüne bakmayacak bir suçun olmayacak ki nasıl bakarım diyorsun sen üzüntünden hasta olup o sana muhtaç yavrum bakamaz olunca nasıl bakarım diye düşün bence..
Idare edilebilir bi ailemi bilmem ama eşinin senin şikayetlerine rağmen olaya çözün üretmeyi denememsi yanlış ailenin yanına gidemesende kimseye haber verme çek git kadın sığınma evi gibi bir yer olur bi akraba olur uzaklaştırdı yeterki anlaşılsin canına tak ettiği biraz da onlar vah lasin biraz..
Esim izmirde calisiyor ailesi para aliyor diye yapmiyor ve bence isine gelmiyor acikcasi bu gun anladim isine gelmiyor onuneşin Azerbaycan'da çalışıyor. ailen Azerbaycan'da yaşıyor. senin burada ne işin var. çok saçma. git ailenin yanında kal. ailesine para gönderdiği için mi ayrı ev açamıyor? annenle konuşmuyor musun? durumunu anlatsana ona. türk kanunlarında anne yüz kızartıcı suç işlemediği sürece çocuk annede kalır. kandırmasınlar seni. yapabilirsen çocuğuna pasaport çıkar git memleketine.
Esim izmirde calisiyor ailesi para aliyor diye yapmiyor ve bence isine gelmiyor acikcasi bu gun anladim isine gelmiyor onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?