sadece yatak odası değil ki sorun cnm.genel yaşayışları böyle.bizim de şu an destek olacak durumumuz yok ki onu anlatmaya çalışıyorum.empati yap.
kardeşin evlense ve yatak odasını senin ailen alsa destek olmazmıydın?
sadece yatak odası değil ki sorun cnm.genel yaşayışları böyle.bizim de şu an destek olacak durumumuz yok ki onu anlatmaya çalışıyorum.
ayrıca benım aılem odeyemeyeceklerı borcun altına gırmez,o yuzden de tuhafıma gıdıyor sanırım
herkes bir değil ne yazık ki.sadece yatak odası değil ki sorun cnm.genel yaşayışları böyle.bizim de şu an destek olacak durumumuz yok ki onu anlatmaya çalışıyorum.
ayrıca benım aılem odeyemeyeceklerı borcun altına gırmez,o yuzden de tuhafıma gıdıyor sanırım
allah hayırlı geçim versin.Kardeşim 24 mayısta evlendi çok şükür. Biz ev kredisi ödüyoruz 2200 tl ( bunu anlamanız için yazdım )
Bizde herşeyimizi eşimle birlikte yaptık yardımsız ama kardeşime elim ödeyecek durumda değilken bile yığdırdım.
Utanmasam dahada yapacaktım ama annem müsade etmedi. O benim canım nasıl yapmam
Yani demem o ki kardeş olsun anne olsun abi baba olsun insanın en zor anında hep yanlarında olur ve ilişkiler maddi manevi bu şekilde yürür.
Abinin bir kızkardeşe yardım etmesi onun gururudur ayıbı değil.
Konuda takılacak bir nokta yok
Kardeşim 24 mayısta evlendi çok şükür. Biz ev kredisi ödüyoruz 2200 tl ( bunu anlamanız için yazdım )
Bizde herşeyimizi eşimle birlikte yaptık yardımsız ama kardeşime elim ödeyecek durumda değilken bile yığdırdım.
Yani demem o ki kardeş olsun anne olsun abi baba olsun insanın en zor anında hep yanlarında olur ve ilişkiler maddi manevi bu şekilde yürür.
ağzına sağlık Allah hep yüzünü güldürsün
Kardeşim 24 mayısta evlendi çok şükür. Biz ev kredisi ödüyoruz 2200 tl ( bunu anlamanız için yazdım )
kızlar eşim tek erkek çocuk ve ailesine çok düşkün..
Allah razı olsun eşim çok iyi ve merhametli bir insan
ama ailesi konusundada çok hassas.laf soyletmez hiç.
benımde kafama takılan bazı konular var.evlenmeden once ben bunları zengın zannedıyrdum çünkü öyle davranıyorlardı.bnm aılem kendı halıne,emekli maaşı o kadar..ama bunlar hala bılıyorumkı durumları ıyı degıl.cunku eşım evde dusunuyor kara kara suraya su borçları var,buraya bu borçları var nasıl odeyecekler dıye.(eşimin ödediği de oluyor çünkü)
şimdi gorumcem nışanlanacak,yatak odasını falanda bız alırız demişler.eşimde odeyemezlerse ben yardımcı olurum dıyor.bana tuhaf gelen bızde kendı dugunumuzu kendımız yaptık,eşyaları falan takılarımızdan odedık mesela..
bırde kv bana sureklı sana kıyafet alalım dıyor.bı kaç defa aldım.ama agrımada gıdyor.cunku ben unı.mezunu bı ınsanım ne unı.deyken ne de çalışırken hep kıyafetlerım beğenılırdı bunlara ne oluyor?
2.de ya paranızın yetmeyecegı bellı bnm de kıyafetım varken masrafa ne gerek var?
eşim devlet memuru yazık gunah ustune başına bişey alamıyor,bızımde kendı borçlarımız var çünkü daha yeni evliyiz.ama bunlar çatır çatır en iyilerinden alıyolar hep.bir de oyle ucuz şeyi de beğenmez kv.
iyilik yapmaksa niyet madem oğlunuzun ihtiyacı var ona alın kıyafet değilmi varken bana neden ısrar ediyorsunuz ki?
şimdi bunlarda boyle davranıyor ya eşimin üstüne de borç kalacak diye tedirgin oluyorum açıkcası.
eşime anlatmaya çalışsam bana kırılıyor yardım edecem tabı onlar bnm aılem dıyor.bozuşuyoruz,olan bıze oluyor.
beni bi kardeş görüp akıl verin,yanlış düşünüyorsamda hatamı bileyim.
herkese teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?