Benim de ablam olur musun lütfen lütfen lütfen
Benim kardeşim erkek bir kız kardeşim olsun gerçekten çok isterdim.
Neden olmasın bana abla diyebilirsin canım
Yorumuna katılıyorum fakat bu destek bazen haddinden fazla olabiliyor erkek kardeşe özellikleben bu kocam ailesine destek oluyor kafasını hiç anlamıyorum.
benim de kocam var ve alışverişe çıktığımız zamanlar diyorum annenlere de alalım dönüşte uğrar hem görmüş oluruz diye.
yanlış anlaşılmasın kayınvalidemi sevmem.
ama o kadının doğurduğu adamı seviyorum.
elbette destek olacak eşin.
kardeş bu sonuçta.
sanki bizi anlattin...biraz durum farklı...kızlar eşim tek erkek çocuk ve ailesine çok düşkün..
Allah razı olsun eşim çok iyi ve merhametli bir insan
ama ailesi konusundada çok hassas.laf soyletmez hiç.
benımde kafama takılan bazı konular var.evlenmeden once ben bunları zengın zannedıyrdum çünkü öyle davranıyorlardı.bnm aılem kendı halıne,emekli maaşı o kadar..ama bunlar hala bılıyorumkı durumları ıyı degıl.cunku eşım evde dusunuyor kara kara suraya su borçları var,buraya bu borçları var nasıl odeyecekler dıye.(eşimin ödediği de oluyor çünkü)
şimdi gorumcem nışanlanacak,yatak odasını falanda bız alırız demişler.eşimde odeyemezlerse ben yardımcı olurum dıyor.bana tuhaf gelen bızde kendı dugunumuzu kendımız yaptık,eşyaları falan takılarımızdan odedık mesela..
bırde kv bana sureklı sana kıyafet alalım dıyor.bı kaç defa aldım.ama agrımada gıdyor.cunku ben unı.mezunu bı ınsanım ne unı.deyken ne de çalışırken hep kıyafetlerım beğenılırdı bunlara ne oluyor?
2.de ya paranızın yetmeyecegı bellı bnm de kıyafetım varken masrafa ne gerek var?
eşim devlet memuru yazık gunah ustune başına bişey alamıyor,bızımde kendı borçlarımız var çünkü daha yeni evliyiz.ama bunlar çatır çatır en iyilerinden alıyolar hep.bir de oyle ucuz şeyi de beğenmez kv.
iyilik yapmaksa niyet madem oğlunuzun ihtiyacı var ona alın kıyafet değilmi varken bana neden ısrar ediyorsunuz ki?
şimdi bunlarda boyle davranıyor ya eşimin üstüne de borç kalacak diye tedirgin oluyorum açıkcası.
eşime anlatmaya çalışsam bana kırılıyor yardım edecem tabı onlar bnm aılem dıyor.bozuşuyoruz,olan bıze oluyor.
beni bi kardeş görüp akıl verin,yanlış düşünüyorsamda hatamı bileyim.
herkese teşekkürler..
adı üstünde elinden geldiğince,konu komşu akrabadan geldiğince değil.herkes bir değil ne yazık ki.
kimisi elinden geldiğince destek olmaya çalışır kimisi de benden bu kadar der.
hayır anlatamadın.adı üstünde elinden geldiğince,konu komşu akrabadan geldiğince değil.
benim borcumun olması benı rahatsız edıyor açıkcası,eşimin de oyle.o yuzden bızde eşya falan alırken elimizde ne varsa ona gore aldık,gerısını taksite bağlattık.elinden geldiğince budur bence..
bızım arkadaşlarda 4 milyara tum ev eşyalarını almışlar,zamanla daha iyisini alırız diyorlar mesela.neden?kimseyi zora sokmamak için..
insanın durumu olur tabiki kardeştir en iyisini yapmak ister.
bilmem anlatabildimmi
Mecbur değilsin ödeme borçlarını onlarjn. Gorumcen girsin calissin öyle hersey esinden beklenmez adam bankamatik degil. Nasil aile bukızlar eşim tek erkek çocuk ve ailesine çok düşkün..
benımde kafama takılan bazı konular var.evlenmeden once ben bunları zengın zannedıyrdum çünkü öyle davranıyorlardı.bnm aılem kendı halıne,emekli maaşı o kadar..ama bunlar hala bılıyorumkı durumları ıyı degıl.cunku eşım evde dusunuyor kara kara suraya su borçları var,buraya bu borçları var nasıl odeyecekler dıye.(eşimin ödediği de oluyor çünkü)
şimdi gorumcem nışanlanacak,yatak odasını falanda bız alırız demişler.eşimde odeyemezlerse ben yardımcı olurum dıyor.bana tuhaf gelen bızde kendı dugunumuzu kendımız yaptık,eşyaları falan takılarımızdan odedık mesela..
bırde kv bana sureklı sana kıyafet alalım dıyor.bı kaç defa aldım.ama agrımada gıdyor.cunku ben unı.mezunu bı ınsanım ne unı.deyken ne de çalışırken hep kıyafetlerım beğenılırdı bunlara ne oluyor?
2.de ya paranızın yetmeyecegı bellı bnm de kıyafetım varken masrafa ne gerek var?
eşim devlet memuru yazık gunah ustune başına bişey alamıyor,bızımde kendı borçlarımız var çünkü daha yeni evliyiz.ama bunlar çatır çatır en iyilerinden alıyolar hep.bir de oyle ucuz şeyi de beğenmez kv.
iyilik yapmaksa niyet madem oğlunuzun ihtiyacı var ona alın kıyafet değilmi varken bana neden ısrar ediyorsunuz ki?
şimdi bunlarda boyle davranıyor ya eşimin üstüne de borç kalacak diye tedirgin oluyorum açıkcası.
eşime anlatmaya çalışsam bana kırılıyor yardım edecem tabı onlar bnm aılem dıyor.bozuşuyoruz,olan bıze oluyor.
herkese teşekkürler..
kızlar eşim tek erkek çocuk ve ailesine çok düşkün..
herkese teşekkürler..
ayy ben zenginlik falan istemiyorum zaten sadece insan olduğu gibi görünmeli,parası olmamak ayıp değil ona göre yaşar olur biter.ama zengin gbi dvranıp borç harç içinde olmak hiç hoş diil.bunun için yazdım o cümleyi.yoksa kimseden bi beklentim yokzengin zannedip evlenmissiniz elinizde patlamis daha ne denirki.
gecmis olsun artik.
Kesinlikle katılıyorum.ayy ben zenginlik falan istemiyorum zaten sadece insan olduğu gibi görünmeli,parası olmamak ayıp değil ona göre yaşar olur biter.ama zengin gbi dvranıp borç harç içinde olmak hiç hoş diil.bunun için yazdım o cümleyi.yoksa kimseden bi beklentim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?