kocamin ailesi

Bilmiyordum canım göstermesen bile yeridir o zaman hakkını helal et
Yazik cocuga yazik. Kucucuk bebegi koruyamiyorsunuz. Kendinizi nasil koruyacaksiniz?
yapacağını kestirseydim tabikide izin vermezdim vermedimde zaten elini kaldırmasıyla benim yerimden fırlayıp pğlumu kucaklamam bir oldu eli havada ağzı açık kaldı sindireceğini sanmıştı sanırım

Allah sabır versin size okurken ben oturduğum yerde sinirlendim. Ama bu biraz da sizin kendi hatanız. Hadi kendinizi geri plana attınız yok yaşlılar yok böyle gelmiş böyle gider diyerek ama dört aylık yavrum var diyorsunuz ona çay vermeye çalışan bir kadına karşı sesinizi çıkarmıyorsunuz. O eşinizin annesi olabilir ama siz de o bebeğin annesi oluyorsunuz. Eşinizin de bu konudaki tutumu sizin direncinizi kırıyor olabilir ama böyleyken de bebeğiniz için gerekirse tek başına güçlü durmanız lazım. Ben kendi çevremde de gördüm böyle insanlara bu durumu güler yüzle güzellikle anlatamazsınız, sert bir şekilde tepkinizi ne olursa olsun dile getirmeniz gerekirdi. Olayı direk nasılsa dominant o nerde derse o olur şeklinde kafanızda bitirmeyin hemen. Biraz ortam gerilir bir süre ama en azından sonrasında huzurlu olursunuz. Bence tepkinizi koymakta geç bile kalmışsınız. Yine de zararın neresinden dönersen kar.

Evde yokum, çarşıdayım , marketteyim,komşudayım böyle geçiştirseniz daha iyi olmaz mı? Teliniz kapalı dursun ara ara
Banyo yapıcam deyin kuaföre gidicem deyin maksat işiniz olduğunu hatırlatmak. Her geldiklerinde müsait olduğunuzu görüyorlarsa bundan da yapıyor olabilirler

Ama eşiniz onların yanındaysa işiniz zor. Allah yardımcınız olsun inşaallah.

Sezeryanla dogum yaptim.hastaneden ciktigim 3.cu gun oturmaya geldiler.cay ikrami yaparken buda yeni modami niye oyle iki buklum duruyosun diyip gulduler.bana kal geldi.hic bisey diyemedim.dikislerim aciyo diyebildim sadece.lohusayken bile yatamadim anliycagin :KK43:
Arkadaşım sen ciddi misin? Sezaryen oldun ve de 3.gün çay servisi mi yaptın. Ne işin var ayakta yat kendi kendilerine ne zıkkım yiyorlarsa yesinler. Önce sen kendine değer ver ki etrafındakiler de sana versin. Eşinin ailesi çok çirkef kusura bakma senin de çirkef olmaktan başka çaren yok

Al bebeği uyuyacağım emzirecegm diye gir odana uzunca kal hatta uyut ilgilenme ben öyle yapıyorum

Onlarin gelecegini anladigin anda çağır bir taksi atla git sıcak bir yere. Avm olur, kafe olur. Evden gidene kadar da gelme. Bebegi de onlarin kucağına sakın sakın verme

Sevgili Mune Mune konumun silinmesi mumkum mu ? Eltim tarafından okunmus durumu ne kadar çok sana benziyor diye imada bulundu baskasina okutur diye tedirgin oluyorum :KK1:

Ayrimcilik yapmıyorum ama boyle anlattiginiz aileler Doğu kökenli oluyor cok tanidgim var ordan biliyorum oda pişman olmuştu sürü halindeler hep esi ailesi icin ölüp bitiyormus adetleri görguleri cok farkli baya bir geri kafali yapiya sahiplerdi ben boyle tip ailelere hic bulasilmasindan yana degilim yoksa boyle oluyor biliyorum yapacak bir sey yok cunku esinizde onlardan biri ve onlar gibi düşünüyor onlari hic bir zaman birakip sizin tarafınizda olmicak

Arkadaslar merhaba, konu esim ve onun ailesi.10 aylik evliyim.evlendigim gunden beri kayinvalidem de bir degisiklik seziyorum. Ne zaman kayinvalidem de basbasa kaldak bana surekli esimi ovup duruyor ve esimin eski sevgilisinden bahsediyor, hatta daha da ileri gidip baskalarini benim hakkimda yaptiklari yorumlari bana soyluyor. Benim soguk oldgumu dier kizin sicak oldgunu keske onunla evlenseydi gibisinden dediklerini ben bunlari esime anlatmadim taki annesi kocamin eski sevgilisini facebooktan ekleyene kadar. Benim patlama noktam oldu. Esim annesini aradi sen ne yapmaya calisiyorsun die konustu. Ama suan bile oglum okulda sana bakmazdi sevgilisi vardi gibisinden konusuyor ve ben artik dayanamaz haldeyim . Esim annesinin yaptiklarini annem iyiniyeylidir sen alingansin diye soyluyor. Ve ben kaldramiyorum. Esim annesini 3 defa uyardi bu konu hakkinda. Elimden gelse bir kasik su da bogacagim ama oyle bir tip degilim. Yapilan haksizliklari icime atiyorum bu siralar esimde bana karsi tahammulsuzlesti surekli tersliyor. Ne yapacagimi sasirdim

Arkadaslar merhaba, konu esim ve onun ailesi.10 aylik evliyim.evlendigim gunden beri kayinvalidem de bir degisiklik seziyorum. Ne zaman kayinvalidem de basbasa kaldak bana surekli esimi ovup duruyor ve esimin eski sevgilisinden bahsediyor, hatta daha da ileri gidip baskalarini benim hakkimda yaptiklari yorumlari bana soyluyor. Benim soguk oldgumu dier kizin sicak oldgunu keske onunla evlenseydi gibisinden dediklerini ben bunlari esime anlatmadim taki annesi kocamin eski sevgilisini facebooktan ekleyene kadar. Benim patlama noktam oldu. Esim annesini aradi sen ne yapmaya calisiyorsun die konustu. Ama suan bile oglum okulda sana bakmazdi sevgilisi vardi gibisinden konusuyor ve ben artik dayanamaz haldeyim . Esim annesinin yaptiklarini annem iyiniyeylidir sen alingansin diye soyluyor. Ve ben kaldramiyorum. Esim annesini 3 defa uyardi bu konu hakkinda. Elimden gelse bir kasik su da bogacagim ama oyle bir tip degilim. Yapilan haksizliklari icime atiyorum bu siralar esimde bana karsi tahammulsuzlesti surekli tersliyor. Ne yapacagimi sasirdim

siz konu açın isterseniz :duduk:

Teseskkur ederim boyle dedginiz icin, forumda daha yeniyim nasik isledigini bilmiyorum.konu basligi gorunce derdimi yazdim. Farkli sayfalarda pro uyeler konuyu hortlatma gibisinden emir kipli konustular. Kibarligini icin ve konuyu hortlatmanin kibaricasi yeni konu acmamai tavsiye ettiginiz icin tekrar tesekkurler.

Back
X