Arkadaslar merhaba, konu esim ve onun ailesi.10 aylik evliyim.evlendigim gunden beri kayinvalidem de bir degisiklik seziyorum. Ne zaman kayinvalidem de basbasa kaldak bana surekli esimi ovup duruyor ve esimin eski sevgilisinden bahsediyor, hatta daha da ileri gidip baskalarini benim hakkimda yaptiklari yorumlari bana soyluyor. Benim soguk oldgumu dier kizin sicak oldgunu keske onunla evlenseydi gibisinden dediklerini ben bunlari esime anlatmadim taki annesi kocamin eski sevgilisini facebooktan ekleyene kadar. Benim patlama noktam oldu. Esim annesini aradi sen ne yapmaya calisiyorsun die konustu. Ama suan bile oglum okulda sana bakmazdi sevgilisi vardi gibisinden konusuyor ve ben artik dayanamaz haldeyim . Esim annesinin yaptiklarini annem iyiniyeylidir sen alingansin diye soyluyor. Ve ben kaldramiyorum. Esim annesini 3 defa uyardi bu konu hakkinda. Elimden gelse bir kasik su da bogacagim ama oyle bir tip degilim. Yapilan haksizliklari icime atiyorum bu siralar esimde bana karsi tahammulsuzlesti surekli tersliyor. Ne yapacagimi sasirdim