Arkadaslar Merhaba
2 yillik evliyim,4 aylik bir kizim var.sözüm,nişanım,nikahim,dogumum yani özel olan tum gunlerim esimin ailesi tarafindan rezil edildi.kaynanam kayinpederim,6 tane gorumcem,1 tane kaynim ve 20 li yaşlarında cogu evli 24 tane yegene sahip bi aileyle ayni mahallede oturuyorum.durumlari iyi ama sonradan görme diyebilecegimiz tarzdalar.evlenirken yada dogumda durumumuz olmamasina ragmen bir.paket bez bile alinmadi.bebegin tum ihtiyaçları benim ailem tarafindan karsilandi borcla harçla...
Sorun su esim haftada bir gun izin kullaniyor.hafta ici 6 gun isten 11 de geliyor.izin kullandigi o bir gunu devamli onlarla gecirmek zorunda birakiliyorum.biz gelelim,siz gelin,o gelsin bu gelsin ozellille bebekten sonra hergun evimdeler.bunu bahane olarak kullaniyolar.bebegimin canını yakiyolar.havaya atiyolar sirtina vuruyolar kaynanam cay icirmeye calisirken ustune basina dokuyo ve esim ailesine cok bagli.yaptiklarini gordugu halde tepkisiz ve ailemdir demeye devam ediyo.ben acik
Davrandım ve rahatsız oldugumu paylastim iyice onlarin tarafina gecti.sizce ne yapmaliyim.geldiklerinde en az 10 kisi geliyolar ve her biri ayri ayri biseyler soyluyolar.arayi sogutma.istiyorum sizce ne yapabilirim