kocamin ailesi

4 aylık bebeğe ne çayı yahuu... insanlardaki sürü psikolojini anlamıorum...

Verme diye soyledik nolucak icse diyo.icmese nolucak cokmu gerekli bisey dedi esim.o sira mutfaga gittik geldik baktim bebegim agliyo.kayinvalidem gitti tulumuma baktim cay dokmus ustune..

garezimi var bu kadının çocuğa bacım yalız bırakma sen bebeğini

Sanki dusmaninin cocugu gibi davraniyo.gumgum sirtina vuruyo oturtmaya calisiyodu 15 gunlukken bile.cocuk viyak viyak agliyo onun kucaginda aliyimmi ben diyorum aglaasin bise olmaz benim aglamasi hoşuma gidiyo diyo.ay anlattikca anlatiyorum bende

Sanki dusmaninin cocugu gibi davraniyo.gumgum sirtina vuruyo oturtmaya calisiyodu 15 gunlukken bile.cocuk viyak viyak agliyo onun kucaginda aliyimmi ben diyorum aglaasin bise olmaz benim aglamasi hoşuma gidiyo diyo.ay anlattikca anlatiyorum bende
anlat tatlım hepimiz içimizi dökmek için burdayız

Canım sen çok iyi niyetlisin, biraz da safsın kusura bakma.

Alıyım mı diye neden soruyorsun.
Çekip alacaksın kucağından bebeğini

Allah'ın emaneti o çocuklar bize, biliyorsun değil mi?

Aslinda ben aramizdaki farkı gözümle gördüm. Ama kocamla evleniyorum onlarla degilll demistim her bekar gibi :anneadayı:
Esinizi ve ailesini yargilamadan düzgün bir dille ve siz yalnızken ornegin aksam yemekten sonra cay icerken davranislardan hoslanmadiginizi bir kez daha tatli dille söylemenizi tavsiye ederim. Insallah hersey yoluna girer bebeğinizle yuvanizda huzur bulursunuz.

aynen çek al dimi

Cekip aliyimda beni yolsun :KK11: kiyametler kopar bagirir cagirir ha bide olmayan sekeri yukselirr.of valla bunlar beni sindirmislerrr.bi ablam var cok diktatordur ben onlara haddini bildiririm diye gelip tabi teyzecim siz haklisiniz oldu tamam pekiiiii diye Gidisini hatirliyorum :KK48:

Cekip aliyimda beni yolsun :KK11: kiyametler kopar bagirir cagirir ha bide olmayan sekeri yukselirr.of valla bunlar beni sindirmislerrr.bi ablam var cok diktatordur ben onlara haddini bildiririm diye gelip tabi teyzecim siz haklisiniz oldu tamam pekiiiii diye Gidisini hatirliyorum :KK48:

Kıyameti koparırsa ne olur? En kötü kovarsın evinden.
Sonra da rahat edersin :KK53:

Kıyameti koparırsa ne olur? En kötü kovarsın evinden.
Sonra da rahat edersin :KK53:

Ay valla keyfimi yerine getirdiniz.esimle konusmuyoruz suan aksam geliceklermi bilmiyorum.ama kiyamet kopucaksa da kopsun napiyim

Huylu huyundan vazgeçmez canım böyle gelmiş böyle gider bu ayrı bir aile olmanın farkına varmayan bir esin var gerçekten ömür tüketir seni çok iyi anlıyorum mesafe koyamazsin eşinin senin yanında olmasini istiyorsan onları sevmek değil esin için saygı duymak zorundasın ama bunu esine söyle ben senin için katlaniyorum de hersey senin için de belki biraz da gönlünu alırsın ailesine kaptırma iyice beynini yikamasınlar..
Arkadaslar Merhaba

2 yillik evliyim,4 aylik bir kizim var.sözüm,nişanım,nikahim,dogumum yani özel olan tum gunlerim esimin ailesi tarafindan rezil edildi.kaynanam kayinpederim,6 tane gorumcem,1 tane kaynim ve 20 li yaşlarında cogu evli 24 tane yegene sahip bi aileyle ayni mahallede oturuyorum.durumlari iyi ama sonradan görme diyebilecegimiz tarzdalar.evlenirken yada dogumda durumumuz olmamasina ragmen bir.paket bez bile alinmadi.bebegin tum ihtiyaçları benim ailem tarafindan karsilandi borcla harçla...
Sorun su esim haftada bir gun izin kullaniyor.hafta ici 6 gun isten 11 de geliyor.izin kullandigi o bir gunu devamli onlarla gecirmek zorunda birakiliyorum.biz gelelim,siz gelin,o gelsin bu gelsin ozellille bebekten sonra hergun evimdeler.bunu bahane olarak kullaniyolar.bebegimin canını yakiyolar.havaya atiyolar sirtina vuruyolar kaynanam cay icirmeye calisirken ustune basina dokuyo ve esim ailesine cok bagli.yaptiklarini gordugu halde tepkisiz ve ailemdir demeye devam ediyo.ben acik
Davrandım ve rahatsız oldugumu paylastim iyice onlarin tarafina gecti.sizce ne yapmaliyim.geldiklerinde en az 10 kisi geliyolar ve her biri ayri ayri biseyler soyluyolar.arayi sogutma.istiyorum sizce ne yapabilirim

benim kaynanamda dikdatör ama söz konusu bebeğimse asla susmam hele onların içide bırakıp odadan çıkmam mümkün değil ilerde çocuğunu sana karşı doldurur bile bunlar aç gözünü yükselt sesini gerekirse
Eşin bu yorumu okusa ne kadar üzülür. Çocuğu onların yanında bırakıp çıkmam mümkün değil diyorsun. O çocuk annenin babanın ne kadar torunuysa onların da torunu.

Eşin bu yorumu okusa ne kadar üzülür. Çocuğu onların yanında bırakıp çıkmam mümkün değil diyorsun. O çocuk annenin babanın ne kadar torunuysa onların da torunu.
siz kaynanasının bebeğe yaptıklarını okumadınız galiba

benim yanımda bebeğime tokat atmaya kalkan kişiden bahsediyorum ben üstüne titrereken

Back
X