Kocamın ailesinden bıktım…

Kocan nerde ? Sen kocanla değil ailesiyle evlenmişsin.

insanlar sizin iyiliğiniz için yazıyor yoksa bize ne oturun evde ağlayın bu hayat sizin. sanki bize bir zararı var da.. çeken sizsiniz yani çok da fifi. bizler diyoruz ki çözüm ortada ama gören yok..

siz sadece derdini anlatmak için konu açmışsınız. bizlerden tavsiye istediğinizi sanmıyorum. sürekli cevapları bir azarlama bir eleştirme hali görüyorum.
kendinizi kenara çekip şunu bir sorun. 10 sene sonra yine aynı ailede aynı muameleyi göreceksiniz. bu hayatı hak ettiğinizi düşünüyor musunuz? eşinizden kaynaklı çocuğunuz olmuyor. siz ömrünüzü bu adam böyle feda etmeye razı mısınız. bu adam buna değecek mi.
sizi el üstünde tutacak birileri olma ihtimali varken kendinizi bu hayatta tutmaya sebebiniz nedir. aileniz size arka çıkmamış olabilir. ama bu bitti gitti. bundan sonrası için cehennem gibi bir hayatta neden ısrarla var olmaya çalışıyorsunuz.
bir ananın düzeltemediği erkeği siz ömrünüzü harcasanız düzeltemezsiniz.

Eşiniz başta yazdığınız gibi pek de aklı başında değilmiş. Bütün bunlar olurken o neredeydi veya sizin aklınız neredeydi?

okumadım ama eşin haksız.

Gayet güzel iki yıllık evlilik bu yazdığınız destanın neresinde.Bunca şey yaşamışsınız eşiniz ortada yok.Size bu sıkıntılar yaşatılırken eşiniz nerdeydi.Ayrıca annenize beddua edip durmuşsunuz.Zavallı kadından ne istiyorsunuz.Kendi tercihlerinizin sonuçlarını yaşamışsınız.

`