• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın ailesine gün menüsü

Lavanta11p

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2025
21
12
3
25
yarın akşam eşimin ailesi teyzeleri ananesi falan akşam çayına gelicekler,sarma falan beceremiyorum elimden gelmiyor maalesef :(
börek
kısır
makarna salatası
tiramisu / yapacağım yanında ne ekleyeyim aklıma gelmedi bi türlü

yarın akşam eşimin ailesi teyzeleri ananesi falan akşam çayına gelicekler,sarma falan beceremiyorum elimden gelmiyor maalesef :(
börek
kısır
makarna salatası
Siyanür kdjdj şaka şaka gayet iyi bence.

fsldkşlsdk benim tahammül seviyem.. didikçiler biraz laf etmesinler diye panik oluyorum.
İnan yaranamazsın. Yaransam ben yaranırdım. 8-5 çalışan halimle emrivaki misafirliklerine sarmalar, dolmalar, tatlılar.. Ne oldu hiçbişey. Çeneleri yapsan da durmuyor yapmasan da. Bari yapmıyım de yorulmıyım artık diyorum. Ay ben eş ailesi gelecekmiş onu öğrendim de eltimden o yüzden sinirliyim. Sen bana bakma. Arkadaşlar tavsiye verir, 😄

börek
kısır
makarna salatası
Poğaça ve kurabiye ekleyebilirsin bence

börek
kısır
makarna salatası
Madem didikciler elmalı kurabiye yapabilirsin yanına varsa kuru dolma yapabilirsin gözleri doysun poğaça da olabilir

börek
kısır
makarna salatası
Ay tanıdık biride aynı şeyi sorduydu sabah 😅
Börek
Çiğ köfte
Kurabiye çeşitleri(hazır)
Tarator
Tirelece (hazır)
Aynı sayılır menünüz fazlasına gerek yok bence de

Back