Eşimin ailesının olur olmaz herseye para istemesı artık kabak tadı verdi. . Daha bir ay olmadı eşimle bir sürü sorun yasadık bu yuzden ilk defa onlara yansıdı artık dikkatli olurlar dedim ama bosuna ümitlenmiştim. Dun aksam önce kardesi aradı araba alacakmış yardım et diye. Ardından Annesi arıyor koyde tarla satılıyor bize yardım et diye. Benim saf kocamda hala ümit veriyor onlara bakarız diye. Başa sardık yine kavga gurultu

Ben emegımi kimseye yedirmek istemıyorum artık sonu gelmiyor. Bu insanların ne nişanımda ne dugunde tek kurusları gecmedı hatta kendi masraflarını bile bize odettıler. Buna ragmen esimım kalbi kırılmasın diye evine esya aldık cogu zaman para gonderdı helali hos olsun ama bu herseye evet diyorum diye bir insana bu kadar yuklenılmez. Bu kadarı bencillik artık. Kv tek kurus bulsa diger ogulları na yedirir. Bir metre basma alıp verse ona bile razı olurdum ama elleri bos geldıler herseye. Dugunde aldıgı tek Bır tane 6 grm bılezıgın bile yarısını eşime ödetmişler sonradan öğrendim (bilezikte takı merasiminde takarken parcalandı:) . Tamam almadın yapmadın o zaman sürekli bırseyler isteme yani. Bizden aldıklarına ogluna verdıgıni bile duydum yine sineye cektım. Buyuk abisi laf sokuyor bize anama ne yaptınız diye. Kendileri karılarının korkusuna bir ekmek alamıyorlar annelerine. Eşimle bir suru problem yasıyorum onlar keyfinde hayatın. Banada gokten yagmıyor cocuklarımı bakıcıya bırakıp ıse gidiyorum. Onlara gore biz çift maasız para akıyor sanki öyle sanıyorlar. Hepsinin sabit geliri var kimse işsiz güçsüz degıl. Ben evlenirken herseyden feragat ettim. Bende istıyorum yapılmayan herseyi dedim eşime. Yapacak yada ailesıne istemeyin demeyi ögrenecek. Cevreme bakıyorum evlenen kızlar ne kadar akıllı durumu olsun olmasın herseyi yaptırıyor. Ve kıymetli oluyorlar nedense. Ben şimdi evlenenlere bakınca özentı duyuyorum. Cevremde insanlar gelinlerine herseyine gerek maddi gerek manevi destek oluyor o kadar ozenıyorumki. . Evlendim yok 3 cocuk oldu yok, ev aldık yok insan hedıyesınde degıl ama dusunulmek deger gormek istıyor. Bazen acaba oglumu bosasın diye kasıtlı mı yapıyor diye dusunuyorum. Cunku normal degıl bunlar. Kendimi saf gibi hissediyorum. Bız uzaktayız yakınında 4 oglu var en ufak harcamayı bile bize soyluyor. Butun bunlara ragmen yanına gıdince hiççç umrunda degılız. Bir daha da gitmeme kararı aldım. Oglu gıtsın napıyorsa yapsın. Gecmişe bakınca o kadar pişman oluyorumki bu kadar alttan aldıgım için. İyilikle soylüyorsun anlamıyor koca kadına kotu laf soyleyıp kırmak istemiyorum. Bız huzursuz oluyoruz onların yüzünden. Maalesef iyilik olsun diye yaptıgın seyler bir sure sonra görevin oluyor. Artık eşimede tavır koydum . Önceden boyle degıldın degıstın muhabbeti donuyor hemen. Bardak tastı demiyor. Taş olsa çatlardı çok bile sabrettim.