Kocamin ailesinin bizi hizmetci olarak gormesi

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Bugün eşim 14 saat çalıştı, özel bir şirkette amir pozisyonunda her zaman böyle yoğun olmuyor, bu akşam 8de cıktı evden 10da geldi. Beni de evde kızımla bunalmayayım diye bütün gün annemlere bıraktı.
Akşam annemlere geldi biraz oturup çıktık.
Eve geldikten sonra tam kızımı uyuturken bu akşam annem aradı dedi. Ee dedim... Kaynımın evine gelmiş evi tadilat yaptırıyorlar, kendisi köyde oturuyor. Iğne iplik gerekmiş, eşimi aramış akşam eve gidince bize uğra bırak demiş. Tamam dedim gelsin, evlerin arası 10 dk hem otururuz , ben gidip bırakıcam dedi. Sen yorgunsun bütün gün kaç saat çalıştın madem aradı eve gelince niye söyledim yolda ya da annemde söyleyebilirdin dedim. Ben zaten dışarı çıkıcam dedi, sen nereye gidiyosun kaç saat yoruldun ekstradan dedim. Normalde geldiği gibi uzanır duş alir dışarı cikicagi tuttu.
Çıkmıyosun gelsin kardeşin alsın dedim. Kv yi aradım. Dedim anne x çok yorgun siz gelin alın aaa biz mı gelelim dedi. Buyrun dedim. Eşim arkadan köpürüyo. Bunlar geldi eşim bağırıyor bundan sonra bisey lazım oldu mu önce onu ara diye evet dedim bu kadın işi. Onun zaten işi ağır bana söyleseydin kimsenin işini yapmaya zamanımız yok dedim. Kv bana kadın işi olduğunu ben de biliyorum ama üşendim gelmeye dedi. Kaynım da evde bu arada. Uyuyormuş o da gelemez dedi telefonda ama birlikte geldiler ve uykulu değildi. Kendi işiniz olduğu için siz ilgilenin dedim eşim nasıl kızıyor ama bundan sonra ben gibi oğlun yok diyor! Dedim ne alaka??? Kv ve kaynım da aldılar iplikleri gittiler. Evde bu saate kadar yorgub argin kavga etti benimle. Bir de Kv giderken böyle meseleler için tartışmayın diyor kendisi tartışmamıza sebep. Ben kocam olduğu halde kızımla ne lazımsa gittim kendim aldım kış günü ufak tefek ihtiyaçlarımı da ona bisey demedim dedim. Bir rahat yüzü yok. Ve şu saat oldu eşim yeni uyudu. Annesine ben eve yeni geldim siz gelip alın deseydi ne bu kavgalar olucaktı ne ben ne kv böyle duruma gelmeyecektik. Yarın annemi de çağırmayı planlıyorum ve tek tek tüm rahatsız olduğum konuları söyleyeceğim. Eşimin fikri bu arada. O da kendi annesini çağıracak. Ben 4 yıllık evliyim böyle bisey asla yapmadım hep eşim yapmaya çalıştı evimi düzenimi korumak adına kimseye malzeme vermemek için sustum izin vermedim. Sagligimdan oldum. Şimdi yarın gece bunu yapacağım. Kv den çok suç tabiki eşimde. Ayrı uyuyoruz şuan. Çok yoruldum artık..... ne yapmalıyım ne fikir verirsiniz kızlar, ben iyice çıkmazdayım bu aile içinde...... şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Kraldan çok kralcı olmak yaptığınız.

Kendisi gık dememişken eşiniz adına milyon karar verip laf söylemişsiniz.

Bence son derece anlamsız olmuş yaptığınız.

Anneleri çağırmak da tüy dikmek artık.

Edit: Başlıkta "Bizi" hizmetçi yerine koymaları diyorsunuz da sizin şahsınıza denen/yapılan bir şey yok.

Siz kendinizi avukat yerine koyuyorsunuz o var sadece.

Ben pek bir şey anlamadım eşiniz size mi kızdı? Ayrı da uyumuşsunuz fakat paylaşımın ortalarında sanki annesine kızmış gibi yazmışsınız, "ben gibi oğlun yok" demiş mesela. Bunu annesine dediyse, annesine mi kızdı?
Yanı karim yüzünden sana kızıyorum demeye çalışıyor, kendisi aynı anda bana da kızdı çünkü.

Konu sadece bu ise abartmissiniz. Adam kendi annesine 10 dk da gidecek ister yorgun olur ister olmaz. Sonuçta sizinle olan bir işi yok bir planiniz yokmus yani engellememiş herhangi bir şeyi. Siz neden karışıyorsunuz? Ayrıca anneleri çağırıp söylemek nedir 2 kocaman insan kendi sorunlarını annene söylerim diye cozuyorsa anneler başka şeylere karıştığında da şikayet etmemek gerekir.

Önceki konularınızı biliyorum bir dolmuşluk var eşinizin ailesine karşı ama bu olayda ki tavrınız gereksiz fazla bence.

Eşiniz yorgun olabilir ama o birşey demezken bu kadar ortaya atilmanizin bir manası yok. Eşinizin yerinde bende olsam sadece bu olay içi tepki gösterirdim size.

Yanı karim yüzünden sana kızıyorum demeye çalışıyor, kendisi aynı anda bana da kızdı çünkü.

Eşiniz madem yorgun ama işi de yapmaya meraklı bıraksaydınız yapsaydı. Boşu boşuna siz kötü olmuşsunuz. Bazen insanların iyiliğini düşünmekte suç oluyor.

Benim eşim çok sakin bir adamdır ki şu hareketi yapsam düşünemiyorum bile bana nasil kizar çünkü mantığı yok ne demek kocam çok yorgun gelin alin tamam kiyamazsiniz anlarimda canim 10 15 bak ver gel madem demek varken velisi gibi arayip gelemez nedir
Ayrica anneler neden çağrılıyor iki yetiskisiniz evladiniz var eee oturup konusup anlasmak varken suçu ona buna yüklemeyin once ilestisiminizi bi düzeltin aileler işin içine girmemeli çok buyuk bir olay yoksa siz resmen kendiniz edip üste cikmisiniz birde

Birde siz var olan, içinizde tutup bbüyüttüğünüz sorunları çözemedikçe dünkü olay gibi gereksiz ve kendinizin haksız çıkaracak tepkileri vereceksiniz.

Sorunların çözümü aileleri olaya dahil edip onlara herşeyi anlatmak mı ondan emin değilim.

Aileleri çağırmak evlendigumizden beri olan eşimin isteği idi, çünkü ne zaman kavga etsek telefona sarılır. Bu sefer onun isteği olsun oturalim ne konusacagiz merak ediyorum.

Benim eşim çok sakin bir adamdır ki şu hareketi yapsam düşünemiyorum bile bana nasil kizar çünkü mantığı yok ne demek kocam çok yorgun gelin alin tamam kiyamazsiniz anlarimda canim 10 15 bak ver gel madem demek varken velisi gibi arayip gelemez nedir
Ayrica anneler neden çağrılıyor iki yetiskisiniz evladiniz var eee oturup konusup anlasmak varken suçu ona buna yüklemeyin once ilestisiminizi bi düzeltin aileler işin içine girmemeli çok buyuk bir olay yoksa siz resmen kendiniz edip üste cikmisiniz birde
Evde diğer oğlu varken benim eşimin gitmesi ne mantık peki? Isi olan kendi gelir alır ne istiyorsa.

Birakip gelseydi neden bu kadar kendinizi gereksiz yiprattiniz ki?esim beni zorlamadigi surece istedigi zaman istedigi mevzu icin gidebilir hiiicc de umrumda olmaz. Bosa uzmussunuz kendinizi.

Hep derler ya erkeğe annelik değil, eşlik/sevgililik yapın diye sizinki o hesap olmuş.
Bırakın çocuk değil sonuçta koca adam, yorgunsa da kendi bilir kendini düşünmeyeni siz neden bu kadar düşünüyorsunuz?
Eşin olayın içine sizi katsa, sizden emrivaki bir şey istese tamam da kendi kendine hallolacak konu nerelere gelmiş.

Back
X