E napayım ben valla napayım böyle çürüyüp gideyimmi bide 3 çocuk doğururum böyle yuvarlanıp giderim artık bomboş hayatEvlendin anama bakacam olayı sadece..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E napayım ben valla napayım böyle çürüyüp gideyimmi bide 3 çocuk doğururum böyle yuvarlanıp giderim artık bomboş hayatEvlendin anama bakacam olayı sadece..
Bu cumlenin altinda "ölecek yaşta degil" imasi varDaha 45 yaşında![]()
21 yasinda hem de kaynanayla oturarak ne demeye evlendin? Okusaydin calissaydin ya. Simdi kendin gezerdin bir başına.E napayım ben valla napayım böyle çürüyüp gideyimmi bide 3 çocuk doğururum böyle yuvarlanıp giderim artık bomboş hayat
Eşim GerikafalıOysaki annesininde bir hayatı olabileceğini kabullense eşin..
Elti de mi aynı evde yaşayacakAynen valla hiç sormayın, napayım ben gerçekten gelecek kaygısı yaşıyorum bosanayimmi nasıl evimi ayiracagim eltim geldiğinde daha çok sorunlar çıkacak bide kesin pff
Yani bakıma muhtaç değil 70 80 yaşında olur lafı sözü olmaz bana birseyime karışmaz bakarım valla başımın üstünde yeri var ama 45 yaşında bir kadın olarak kv çok sözü geçiyor bu evde evin kadini oBu cumlenin altinda "ölecek yaşta degil" imasi var![]()
YesElti de mi aynı evde yaşayacak
EvetElti de mi aynı evde yaşayacak
Eşim beni etkilemeyi başardı sevdim ve sonuç bu mantıklı düşünseydim böyle olmazdı..21 yasinda hem de kaynanayla oturarak ne demeye evlendin? Okusaydin calissaydin ya. Simdi kendin gezerdin bir başına.
21 yaşı etkilemek zor degil evet.Eşim beni etkilemeyi başardı sevdim ve sonuç bu mantıklı düşünseydim böyle olmazdı..
Evet doğru birde eşim benden biraz daha büyük nerdeyse 30 yaşında tanıştığımizda ben 19 yaşındaydım21 yaşı etkilemek zor degil evet.
Ailen karsi cikmadi mi?Evet doğru birde eşim benden biraz daha büyük nerdeyse 30 yaşında tanıştığımizda ben 19 yaşındaydım
Böyle bir hata yapmış olsanız siz olsanız bosanirmiydiniz eşinizle aramızda bir sorun olmasa bile yoksa bu şekilde hayata devam edermiydinizEvet doğru birde eşim benden biraz daha büyük nerdeyse 30 yaşında tanıştığımizda ben 19 yaşındaydım
Evet doğru birde eşim benden biraz daha büyük nerdeyse 30 yaşında tanıştığımizda ben 19 yaşındaydım
Annemle uzaktan tanışıyorlardı kv,zaten tesadüf olmuştu duyunca sevindiler yani anneminde payı var evet dememde, iyi insanlar hayrın olur zarar gelmez bizimde başımıza gelebilirdi gibi gibi laflarla manipüle edildimAilen karsi cikmadi mi?
Eşim Gerikafalı
Yes
Evet![]()
Eşim ozmn 27iydi 10 yaştan fazlası anormal diye düşünüyordum, annem istedi bile evlenmemi ama ananem kuzenlerim karşıydı şuan onlarla görüşmem yasak aramızı açacaklar diye istemiyor eşim bir senedir ne telefondan ne yüzyüze görmüyorum 20 senelik kuzenlerimiSenin annen baban nasıl razı oldu evlenmenize, kimse nasihat edip uyarmadı mı seni? Yaşlarınız denk bile değilmiş nasıl 19 yaşında 30 yaşındaki adama aşık olunur ben anlamıyorum
E napayım ben valla napayım böyle çürüyüp gideyimmi bide 3 çocuk doğururum böyle yuvarlanıp giderim artık bomboş hayat
Öyle vallaOna öyle denmezde ben susayım gene.
Yok artık aynı evde mi olacak eltide,bayılacam şimdi varya.![]()