Kocamın ailesiyle tatile gitmek

E napayım ben valla napayım böyle çürüyüp gideyimmi bide 3 çocuk doğururum böyle yuvarlanıp giderim artık bomboş hayat
21 yasinda hem de kaynanayla oturarak ne demeye evlendin? Okusaydin calissaydin ya. Simdi kendin gezerdin bir başına.

Bu cumlenin altinda "ölecek yaşta degil" imasi var :KK48:
Yani bakıma muhtaç değil 70 80 yaşında olur lafı sözü olmaz bana birseyime karışmaz bakarım valla başımın üstünde yeri var ama 45 yaşında bir kadın olarak kv çok sözü geçiyor bu evde evin kadini o

Evet doğru birde eşim benden biraz daha büyük nerdeyse 30 yaşında tanıştığımizda ben 19 yaşındaydım
Böyle bir hata yapmış olsanız siz olsanız bosanirmiydiniz eşinizle aramızda bir sorun olmasa bile yoksa bu şekilde hayata devam edermiydiniz

Evet doğru birde eşim benden biraz daha büyük nerdeyse 30 yaşında tanıştığımizda ben 19 yaşındaydım

Senin annen baban nasıl razı oldu evlenmenize, kimse nasihat edip uyarmadı mı seni? Yaşlarınız denk bile değilmiş nasıl 19 yaşında 30 yaşındaki adama aşık olunur ben anlamıyorum

Senin annen baban nasıl razı oldu evlenmenize, kimse nasihat edip uyarmadı mı seni? Yaşlarınız denk bile değilmiş nasıl 19 yaşında 30 yaşındaki adama aşık olunur ben anlamıyorum
Eşim ozmn 27iydi 10 yaştan fazlası anormal diye düşünüyordum, annem istedi bile evlenmemi ama ananem kuzenlerim karşıydı şuan onlarla görüşmem yasak aramızı açacaklar diye istemiyor eşim bir senedir ne telefondan ne yüzyüze görmüyorum 20 senelik kuzenlerimi

Back
X