Kocamın aklima takılan sorusu

ünlü konuda benim de yorumum bulunsun diye geldim :)

konuyu ilk okudum çok yorum yapmak istemedim.
genelde herkes olumsuz düşünmüş, ilk bende de öyle bir intiba bıraksa da konu, üzerine düşündükçe sanki normal gelmeye başladı.

benim gibi, arada saçma sorulara yanıt üreten biri mesela böyle bir soruyu sorabilir eşine.

• Beğen
Reactions: nio
Sevgili KK üyeleri siz ki fake konuyu daha leb demeden anlarsınız.Ben çok konuya ya yazık derken biri çözer olayı.Burada da nick olarak isim kullanilmasi ,isin planlı olduğunu göstermiyor mu?konu paylaşılıyor ve gazete de haber yapılıyor.

Arkadaslar konuyu acan uyeye dava et kocan gormese bari vs diyip durmayin.

Nickten ve konudan belli ki olay kurgu ve konuyu acan kisi gazeteyle baglantili.

Hersey planli yani amac kadinlarin bu konu hakkindaki tepkisini olcmek sonrada haber yapmak.

Siteninde reklami yapilmis oluyor bu arada. Sosyal medyada olagan seyler artik boyle durumlar.

Ben fake olduğunu düşünmüyorum..
Diğer eşi tarafından aldatılan hanımefendide gazeteye haber oldu..
Bu site herkesın girdiği bir site duyuluyor bı sekılde..
Hayatta her şey insana dair ve istenmeyen olaylar yaşanabiliyor..
insanları duygularını hiçe sayacağımıza aramızdaki haber meraklısı üyeleri sıpıtıp atalım bir çözüm gerek..
Adminlerden rica ediyorum.

Ben fake olduğunu düşünmüyorum..
Diğer eşi tarafından aldatılan hanımefendide gazeteye haber oldu..
Bu site herkesın girdiği bir site duyuluyor bı sekılde..
Hayatta her şey insana dair ve istenmeyen olaylar yaşanabiliyor..
insanları duygularını hiçe sayacağımıza aramızdaki haber meraklısı üyeleri sıpıtıp atalım bir çözüm gerek..
Adminlerden rica ediyorum.
Arkadaşlar ben bu konunun sahibi Merve Bozkurt kendi hesabıma giriş yapamıyorum haberi daha yeni gördüm Facebook hesabımda gözlerime inanamadım hemen kendime bu hesabı açtım tekrar diğeri iptal oldu

Back
X