- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi manipüle ederek sizi suçlu çıkarmaya suçunu bastırmaya çalışıyor.biz bir haftadır ayrı yatıyoruz normalde huyu değildir 7aylık hamileyim benden iyice uzaklaştı yaptığım davranışlar buna etkenmiş öyle diyo bunun içinde benden ayrı yatıyor sabah kalktım uyandırmak için salona girdiğimde telefonunda başka bi kadının çıplak görüntüsünü yakaladım uyandırdım sordum cevap vermedi ona bunu ben yaptırmışım elimi camın içine soktum 15 dikiş attılar hamileyim psikolojim zaten yerinde değil birde bu çıktı sorduğumda seni seviyorum ama benimle iletişim kuramadığını bi başkasıyla konuşmak istediğini söyledi sadece konuştuğunu başka bişey olmadığını söyledi ben şimdi ne yapayım çekip gideyim mi kalayım ona her baktığımda o görüntüyü mü göreyim ne yapayım bittim ya
Acilde çalışanlara çok üzülüyorum ya
Kocası tarafından aldatılmış ve bebeği bahane ederek asla boşanmayacak kadınlar, artislik olsun diye cama yumruk atıyor
Ve acil ekibi de onca işin arasında bununla uğraşıyor
7 aylık evlisiniz ve hamilesiniz, aldatılıyorsunuz üstelik yüzsüz gibi birde senin yüzünden diyor! Hoş şuçu üstlense ne olacak? Affedecek misiniz?biz bir haftadır ayrı yatıyoruz normalde huyu değildir 7aylık hamileyim benden iyice uzaklaştı yaptığım davranışlar buna etkenmiş öyle diyo bunun içinde benden ayrı yatıyor sabah kalktım uyandırmak için salona girdiğimde telefonunda başka bi kadının çıplak görüntüsünü yakaladım uyandırdım sordum cevap vermedi ona bunu ben yaptırmışım elimi camın içine soktum 15 dikiş attılar hamileyim psikolojim zaten yerinde değil birde bu çıktı sorduğumda seni seviyorum ama benimle iletişim kuramadığını bi başkasıyla konuşmak istediğini söyledi sadece konuştuğunu başka bişey olmadığını söyledi ben şimdi ne yapayım çekip gideyim mi kalayım ona her baktığımda o görüntüyü mü göreyim ne yapayım bittim ya
Sizde bir sohbet arkadaşı bulacağınızı buna ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Anlayışla Karşılayacaktır heraldebiz bir haftadır ayrı yatıyoruz normalde huyu değildir 7aylık hamileyim benden iyice uzaklaştı yaptığım davranışlar buna etkenmiş öyle diyo bunun içinde benden ayrı yatıyor sabah kalktım uyandırmak için salona girdiğimde telefonunda başka bi kadının çıplak görüntüsünü yakaladım uyandırdım sordum cevap vermedi ona bunu ben yaptırmışım elimi camın içine soktum 15 dikiş attılar hamileyim psikolojim zaten yerinde değil birde bu çıktı sorduğumda seni seviyorum ama benimle iletişim kuramadığını bi başkasıyla konuşmak istediğini söyledi sadece konuştuğunu başka bişey olmadığını söyledi ben şimdi ne yapayım çekip gideyim mi kalayım ona her baktığımda o görüntüyü mü göreyim ne yapayım bittim ya
Sevgi böyle mi oluyormuş o zaman hiç sevmesin daha iyi. Bi de sizi suçlamış kabahati size atmış.kararı siz vereceksiniz böyle durumda kimin ne dediği pek önemli olmuyor siz yaşıyorsunuz her şeyi en doğru kararı siz verirsiniz. Ama bence mümkünse biraz uzaklaşıp öyle düşünün.biz bir haftadır ayrı yatıyoruz normalde huyu değildir 7aylık hamileyim benden iyice uzaklaştı yaptığım davranışlar buna etkenmiş öyle diyo bunun içinde benden ayrı yatıyor sabah kalktım uyandırmak için salona girdiğimde telefonunda başka bi kadının çıplak görüntüsünü yakaladım uyandırdım sordum cevap vermedi ona bunu ben yaptırmışım elimi camın içine soktum 15 dikiş attılar hamileyim psikolojim zaten yerinde değil birde bu çıktı sorduğumda seni seviyorum ama benimle iletişim kuramadığını bi başkasıyla konuşmak istediğini söyledi sadece konuştuğunu başka bişey olmadığını söyledi ben şimdi ne yapayım çekip gideyim mi kalayım ona her baktığımda o görüntüyü mü göreyim ne yapayım bittim ya
Cocugunuzun adını ekin mi koyacaksınız ekinkusum yazmıssınızbiz bir haftadır ayrı yatıyoruz normalde huyu değildir 7aylık hamileyim benden iyice uzaklaştı yaptığım davranışlar buna etkenmiş öyle diyo bunun içinde benden ayrı yatıyor sabah kalktım uyandırmak için salona girdiğimde telefonunda başka bi kadının çıplak görüntüsünü yakaladım uyandırdım sordum cevap vermedi ona bunu ben yaptırmışım elimi camın içine soktum 15 dikiş attılar hamileyim psikolojim zaten yerinde değil birde bu çıktı sorduğumda seni seviyorum ama benimle iletişim kuramadığını bi başkasıyla konuşmak istediğini söyledi sadece konuştuğunu başka bişey olmadığını söyledi ben şimdi ne yapayım çekip gideyim mi kalayım ona her baktığımda o görüntüyü mü göreyim ne yapayım bittim ya