• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın aldatmaya meyili mi var ?

ya ben o konuyu okumuştum da aynı üye olduğunu yorumlardan öğrendim. Bir kere adam artık nasıl vurmuşsa kulak zarını patlatmış. Böyle bir adam beni aldatsa noluur, aldatmasa nolur
Allah yardım etsin
baba desen babalıkla alakası yok
koca desen adamlıkla alakası yok
Allah konu sahibine ruh sağlığını koruyacak güç kuvvet versin

Boşanmak bende çok istiyorum ama olmuyor.
Arkamda duran birisi olmadığı zaman İnan’ın kendimi çok güçsüz hissediyorum yanar döner olan babama güvenemiyorum annem zaten babamın baskısından sus pus kimsem yok ne yapabilirim ki tek başıma işe girmek istiyorum bu haldeyim
darp raporun var darp adı üstünde eşin hemen inkar etsin, polisin dediklerine ne bakıyosun uzayıp gitmez hakim boşar bence. ayrıca evlilikte edindiğiniz mal varlığının yarısı sana verilcek tabi varsa. nafaka bağlanır. baronun şiddet gören kadınlara ücretsiz hukuki desteği de var ayrıca. sende işkura başvur işe gir. bi süre ailende kalırsın idare etsinler maaşından verirsin onlara. bu kadar basit yani. düzen kurulur sen yeterki iste. babanla da aklı başında konuş bi. evladısın destek olcaktır muhtemelen cimriyse de çalışacağım de. el alem ne der diye düşünmesin kocan seni öldürse el alemmi onun vicdanını serinletcek.
ülkede adalet kimi zaman eksikte olsa kanuni haklar var haklarınızı bilin canım. anayasal güvenceleriniz var. hak aramazsan verilmez. ben kocam ilgisiz olduğunda bile boşanmayı düşünüyorum kaldıki şiddet görcem.

Back
X