• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın aldatmaya meyili mi var ?

okudugum kadarıyla arkadası da meslek olarak pazevenk herhalde bana birini ayarla dediğine göre ,

sonunda kulak zarı amelıyat olmuşsun ,kim verdi parasını babandamı aldılar

Aldatmasa bile yaptığı çok büyük saygısızlık. Şaka dahi olsa bir erkek eşinin yanında arkadaşını arayıp nasıl böyle bir cümle kurabilir. Size karşı yapılan inanılmaz bir terbiyesizlik ve siz bu durumda sadece aldatmaya meyilli mi diye düşünüyorsunuz.

Arkadaşıyla bu muhabbeti yapan biri benim için iğrenç biridir,yani eşin iğrenç biri. Gusul alamayacaksın diye sevişmemek nedir ya? Yıkarsın vücudunu olur biter,saçma ayrıntılarda yaşamayı bırakın artık.

kadının konusu nerden tutarsanız tutun elinizde kalır fake de olabilir orası da ayrı bi mevzu ama gusül olayı herkesin kendi inanışı yaşaşıyı siz gusül almazsınız bir diğeri alır bence insanları eleştirmeyi hele ki hayat görüşü yönünde eleştirmeyi siz bıraksanız çok çok iyi olur....

Ne kadar abuk subuk bişey varsa hepsi senin ilişkinde. İkiniz de bir evliliği yürütecek kapasitede insanlar değilsiniz.
:KK70: ağzımı kapata kapata sırıtıyorum. ay koptum yaa hakikaten kulağını neden ısırıyor arkadaşım bu adam:KK70:

kadının konusu nerden tutarsanız tutun elinizde kalır fake de olabilir orası da ayrı bi mevzu ama gusül olayı herkesin kendi inanışı yaşaşıyı siz gusül almazsınız bir diğeri alır bence insanları eleştirmeyi hele ki hayat görüşü yönünde eleştirmeyi siz bıraksanız çok çok iyi olur....
Gusül saçma demiyorum,her müslüman gibi uygun şartlarda alıyoruz tabi. Ama 1 ay saçımı yıkamak yasak olsa ve sevişmek istesem sırf gusül alamıycam diye sevişmemezlik yapmam,bunun yapılması bana saçma geliyor. Niyetini yapar yıkarsın vücudunu olur yada olmaz onu allah bilir,bence önemli olan niyet. Burasıda herkesin belirli sınırlar içerisinde fikirlerini belirttiği biryerse eğer bunu söylemekte sakınca görmüyorum.

Gusül saçma demiyorum,her müslüman gibi uygun şartlarda alıyoruz tabi. Ama 1 ay saçımı yıkamak yasak olsa ve sevişmek istesem sırf gusül alamıycam diye sevişmemezlik yapmam,bunun yapılması bana saçma geliyor. Niyetini yapar yıkarsın vücudunu olur yada olmaz onu allah bilir,bence önemli olan niyet. Burasıda herkesin belirli sınırlar içerisinde fikirlerini belirttiği biryerse eğer bunu söylemekte sakınca görmüyorum.

onu diyorum ya zaten size saçma başkasına değil Allahın koyduğu kurallar bana göreyi kapsamıyor neyse o dur kolaylık illaki tanınmıştır bu konularda hastalıkta özür durumlarında yalnız yine konulan kurallar bana göreyi kapsamıyor tabi ki herkesin fikri kendine yalnız eleştirerek değil saygı duyarak....

Yorum yapmıştım ama başka açıdan yine yapayım çünkü kulak zarınızı patlattığını bilmiyordum. Bu adam sizin kulak zarını patlataca kadar şiddet uygulluyor sonra hala aynı yatağı paylaşıyorsunuz ve sırnaşıyor. Derdiniz de ne yüzle bana sırnaşıyor değil de 1 ay kafama su değmeyecek şeklinde. Valla o şiddetten sonra aldatma meyilli olsa ne olmasa ne herşeyi yapabilir. Benim için o olaydan sonra o adam biterdi ailemde asla göndermezdi yanına. Benm eşim şakayla biraz vursa ki vurmak da değil ama tüm akşam konuşmuyorum mümkün değil yani

Eşinizin aldatmasını düşüneceğinize keşke kulak zarınızı patlatan adamın size dokunmasına bile izin vermeseniz.

Bugün sabah uyuyordum tüm gece uyumamıştım kulak ağrımdan dolayı içimin geçtiği bi ara eşim sürekli öpüyor ısırıyor (ısırırken de bile bile canımı acıtıyor hatta ısırdığı her yer yüzümde mor mor kalıyor nefret ediyorum bu huyundan canımı acıtıyor sevgi gösterisi falan değil bence bu) kalktım kulağım çok ağrıyor dedim lütfen rahat bırak uyumak istiyorum daha ameliyat olalı 3 gün oldu rahat bırakmadı ısırmaya devam etti böyle dalga geçer gibi sen bence cinsel ihtiyaçlarını gider dedim ben 1 ay yapamayacağım biliyorsun dedim ama böyle dalga geçiyorum (1 ay doktor kafana su değdirme kulağına falan dedi gusül alamıyorum) bu gitti arkadaşını aradı bana birini ayarla diye şok oldum şaka yapıyor arkadaşına arkadaşı falan iyi misin diyo Aguasy ile mi kavgalısınız annesine falan mı gitti diyo yani ayarlayacak gibi konuşuyo şok oldum acaba beni daha önce aldattı mı aldatmaya meyili var mı
Aldatır tabi ya her şakanın altında bi gerçek var...

:KK70: ağzımı kapata kapata sırıtıyorum. ay koptum yaa hakikaten kulağını neden ısırıyor arkadaşım bu adam:KK70:
adamın kulakla bir alıp veremediği var ama anlamadım
yarım kalan işini tamamlamaya çalışıyor gibi
önce zarını patlatıyor, sonra ısırarak koparmaya çalışıyor galiba:kızgın:

adamın kulakla bir alıp veremediği var ama anlamadım
yarım kalan işini tamamlamaya çalışıyor gibi
önce zarını patlatıyor, sonra ısırarak koparmaya çalışıyor galiba:kızgın:
ya ben o konuyu okumuştum da aynı üye olduğunu yorumlardan öğrendim. Bir kere adam artık nasıl vurmuşsa kulak zarını patlatmış. Böyle bir adam beni aldatsa noluur, aldatmasa nolur

Back
X