Kocamın aldatmaya meyili mi var ?

Ameliyat parasini buldun demek.. garip bi iliskiniz var bence.. aldatsa ne kaybetceksinki., adam seni sakatlamis daha neyin derdindesin.. cehennemin dibine kdr yolu var..

bence bu konuyu bu başlıkla açmasanız da olurmuş.. bu kadar laubalilik, eşini arkadaşına karşı hem de yanındayken arsızca böyle küçük düşürme, aşağılama.. aldatsa ne olur aldatmasa ne olur.. niyeti zaten belli de şakaya vurmuş test ediyor işte..

Siz hala evde misiniz? Hani bosaniyordunuz kulaginizi patlatan adamdan? Demek ameliyat oldunuz,parasini verdi mi esiniz bari? Ameliyatli olmasaniz adamin cinsel ihtiyaclarini karsilayacaksiniz yani bir sorun yok?

Pes.

Evlenme ehliyeti olmali bence. Ve herkese de verilmemeli. Gerci sizin ceza-i ehliyetiniz bile yok sizi evlendiren nikah memuruna sevgilerimi iletiyorum

Esim boyle bi saka yapsa kafasini kirarim gerci siz kulak zarini esi patlattigi halde evli kalan kisisiniz demi aldatsa nolcak yine evli kalcaksiniz

adam kulak zarini patlatmis ne desem bilemedim boyle bir iliskinin devam etmesi tuhaf . altatiyor mu acaba demenden seviyorsun anladik ama biraz gurur yap bence

Nasıl bir ilişki bu

Edit: şimd gördüm kulağınızı patlatmış tokatla aman Allahım ya subhanallah diyorum başka bişey demiyorum siz hala aldatır mı derdindesiniz yok artık!!!!

Aynen yaa ben konu açtığımda derdim olduğunda herkese tek tek yazıodum insan karşılık beklio

bence senle uğraşıp fiziksel şiddet göstereceğine başkalarına gitsin
nasıl hala aynı evde öyle duruyosunuz ben anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…