- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
Kulagini yada yanagini koparma niyeti var dikkat et entresan bir iliskiniz var ama ciddi soyluyorum ben esimden bu sekilde bir hareket gorsem korkardim isirip morartmak ne demek ya bi hışımla koparsa ne olacak
Ben hâlâ kulak zarındayım diğerlerine geçemedim daha ,kulak zarını mı patlatmışKulağımı patlattı
1250 lira bile vermedi (ameliyat için!!!)
Ameliyat oldum hasbel kader
Geldi yanağımi ısırdı
Bende dedim ki bence sen cinsel ihtiyaçlarını gider ?!?!?!?!?
Gusül alamıyorum
O da arkadaşını aradı dedi ki
Baaaaaggggna karu ayarla
.....
Tüm bunları bir potada nasıl erittiniz
Rica ederim anlatır mısınız?
Bir zerre mantık göremiyorum da
Acaba içgüdüyle mi yaşıyorsunuz?
Tam konu sahibine üzülecektim ki yorumunuza şok oldum kulak zarini patlatmak miSen hala bu adama koca mı diyorsun Allah aşkına? Seni dövmüş, kulak zarını patlatmış. Ne desem bilemedim vallahi. Azıcık gurur mu yapsan acaba?
Kendi arkanda kendin duracaksın canım benim . Su an yaşadığın hayattan daha kötüsü olmaz zaten merak etme dayak , hakaret , aldatma... Daha uzar gider bu liste . Çocuğun yokken kurtar kendini . Bir işe girer çalışırsın ilerde belki tekrar evlenirsin . Bu hödükten çok daha iyilerini bulursun merak etme .Boşanmak bende çok istiyorum ama olmuyor.
Arkamda duran birisi olmadığı zaman İnan’ın kendimi çok güçsüz hissediyorum yanar döner olan babama güvenemiyorum annem zaten babamın baskısından sus pus kimsem yok ne yapabilirim ki tek başıma işe girmek istiyorum bu haldeyim
Off ne vurdunuzNe kadar abuk subuk bişey varsa hepsi senin ilişkinde. İkiniz de bir evliliği yürütecek kapasitede insanlar değilsiniz.
Baban ne dedi tam olarak? Git kocanın yanına mı?Boşanmak bende çok istiyorum ama olmuyor.
Arkamda duran birisi olmadığı zaman İnan’ın kendimi çok güçsüz hissediyorum yanar döner olan babama güvenemiyorum annem zaten babamın baskısından sus pus kimsem yok ne yapabilirim ki tek başıma işe girmek istiyorum bu haldeyim
geçen haberler de yaşlı bir teyze gördüm kağıt toplayıp geçimini sağlıyor du ve asker de olan oğluna para da yolluyor du destek oluyor du istese dilenir de kazanır parayı ama onun bir gururu var kendi alın terim ile kazanmak istiyorum diyor duBoşanmak bende çok istiyorum ama olmuyor.
Bugün sabah uyuyordum tüm gece uyumamıştım kulak ağrımdan dolayı içimin geçtiği bi ara eşim sürekli öpüyor ısırıyor (ısırırken de bile bile canımı acıtıyor hatta ısırdığı her yer yüzümde mor mor kalıyor nefret ediyorum bu huyundan canımı acıtıyor sevgi gösterisi falan değil bence bu) kalktım kulağım çok ağrıyor dedim lütfen rahat bırak uyumak istiyorum daha ameliyat olalı 3 gün oldu rahat bırakmadı ısırmaya devam etti böyle dalga geçer gibi sen bence cinsel ihtiyaçlarını gider dedim ben 1 ay yapamayacağım biliyorsun dedim ama böyle dalga geçiyorum (1 ay doktor kafana su değdirme kulağına falan dedi gusül alamıyorum) bu gitti arkadaşını aradı bana birini ayarla diye şok oldum şaka yapıyor arkadaşına arkadaşı falan iyi misin diyo Aguasy ile mi kavgalısınız annesine falan mı gitti diyo yani ayarlayacak gibi konuşuyo şok oldum acaba beni daha önce aldattı mı aldatmaya meyili var mı
sadist degil mazosistEe kendin demissin sen kendi cinsel ihtiyaclarini gider diye... adam kulak zarini patlatiyo o evdesin, adam isiriyo canini yakacak kadar o evdesin, adam morartiyo o evdesin pardon ama sadistmisin sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?