Kocamın aldatmaya meyili mi var ?

Ee kendin demissin sen kendi cinsel ihtiyaclarini gider diye... adam kulak zarini patlatiyo o evdesin, adam isiriyo canini yakacak kadar o evdesin, adam morartiyo o evdesin pardon ama sadistmisin sen??

eski konularini bilmiyorum ama yorumlardan okudugum kadariyla esin cok sorunluymus zaten
ve zaten eski konularini okumaya gerek bile yok canını acıtacak sekilde kulak ısirmak nasil bi fantazi hatta arkadasini yaninda arayip bana birini ayarla demek nasil bi şerefsizlik anlamiyorum...
senin kocan elin adamini arayip bunu sorabiliyosa ben adamim diye ortalikta bosuna dolasmasin....

Kulagini yada yanagini koparma niyeti var dikkat et entresan bir iliskiniz var ama ciddi soyluyorum ben esimden bu sekilde bir hareket gorsem korkardim isirip morartmak ne demek ya bi hışımla koparsa ne olacak

Morartana kadar ısırmak da nedir ya,kafayı mı yemiş bu adam.Kulak zarını da o patlatmıştı.Nasıl bağladı seni kendine bu kadar.Nasıl hala koca diye tutuyorsun yanında.

Kulağımı patlattı
1250 lira bile vermedi (ameliyat için!!!)
Ameliyat oldum hasbel kader
Geldi yanağımi ısırdı
Bende dedim ki bence sen cinsel ihtiyaçlarını gider ?!?!?!?!?
Gusül alamıyorum
O da arkadaşını aradı dedi ki
Baaaaaggggna karu ayarla
.....
Tüm bunları bir potada nasıl erittiniz
Rica ederim anlatır mısınız?
Bir zerre mantık göremiyorum da
Acaba içgüdüyle mi yaşıyorsunuz?

Ya bi de hani babanız ameliyattan sonra sizi kabul ediyordu? Neden ameliyat olduktan sonra babanıza değil de tekrar o eve gittiniz?

Ben hâlâ kulak zarındayım diğerlerine geçemedim daha ,kulak zarını mı patlatmış

Sen hala bu adama koca mı diyorsun Allah aşkına? Seni dövmüş, kulak zarını patlatmış. Ne desem bilemedim vallahi. Azıcık gurur mu yapsan acaba?
Tam konu sahibine üzülecektim ki yorumunuza şok oldum kulak zarini patlatmak mi Bir sey demiyorum..

Boşanmak bende çok istiyorum ama olmuyor.
Arkamda duran birisi olmadığı zaman İnan’ın kendimi çok güçsüz hissediyorum yanar döner olan babama güvenemiyorum annem zaten babamın baskısından sus pus kimsem yok ne yapabilirim ki tek başıma işe girmek istiyorum bu haldeyim

Kendi arkanda kendin duracaksın canım benim . Su an yaşadığın hayattan daha kötüsü olmaz zaten merak etme dayak , hakaret , aldatma... Daha uzar gider bu liste . Çocuğun yokken kurtar kendini . Bir işe girer çalışırsın ilerde belki tekrar evlenirsin . Bu hödükten çok daha iyilerini bulursun merak etme .

Baban ne dedi tam olarak? Git kocanın yanına mı?

geçen haberler de yaşlı bir teyze gördüm kağıt toplayıp geçimini sağlıyor du ve asker de olan oğluna para da yolluyor du destek oluyor du istese dilenir de kazanır parayı ama onun bir gururu var kendi alın terim ile kazanmak istiyorum diyor du
böyle insanları kendinizine örnek alsanız yaşınız genç gayette bir ise girip çalışır kendinize bakar evinizi geçindirir siniz neden kendinizi babanıza kocanıza etrafınız da ki insanlara mecbur hissediyor sunuz.?
hiç bir baba evladına kıyamaz sizi sokak da bırakacak hali yok bence siz kendiniz bu hayattan artık memnun gibisiniz yani geri o eve dönmek deli cesareti olsa gerek kulağımı patlatan insan beni boğar da öldürür de yani.
kocanızı pış pışlama yı bırakın allah aşkına siz ona mecbur felan değilsiniz aileniz de size sırt dönecek değil kaldı ki kimseye muhtaç olacak bir durumunuz yok eliniz ayağınız tutuyor çok şükür çalışın bakın kendinize lütfen bahane üretmeyin böyle insanlr düzelmez zor.

En son ayrılmıyor muydun sen ameliyat olacaktin anlamadım ben seni

Yahahhah bu ilişkiyi Guinness’e almalarını talep edicem hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…