kimse kimsenin arkasinda durmak zorunda degil , evlenecek kadar buyuduyseniz tek basina yasayacak kadar da buyumus sayilirsinizBoşanmak bende çok istiyorum ama olmuyor.
Arkamda duran birisi olmadığı zaman İnan’ın kendimi çok güçsüz hissediyorum yanar döner olan babama güvenemiyorum annem zaten babamın baskısından sus pus kimsem yok ne yapabilirim ki tek başıma işe girmek istiyorum bu haldeyim
Çalışma imkanın var miBoşanmak bende çok istiyorum ama olmuyor.
Arkamda duran birisi olmadığı zaman İnan’ın kendimi çok güçsüz hissediyorum yanar döner olan babama güvenemiyorum annem zaten babamın baskısından sus pus kimsem yok ne yapabilirim ki tek başıma işe girmek istiyorum bu haldeyim
Kulagini patlatan adamin boyle bir telefon gorusmesine sasirman cok sasirtici.böyle tabiri caizse mal gibi kalakaldım
Aaaa kulak zari esi tarafindan patlatilan hatun muydu bu? Bir kere daha pes diyorum valla.Kulagini patlatan adamin boyle bir telefon gorusmesine sasirman cok sasirtici.
Tam konu sahibine üzülecektim ki yorumunuza şok oldum kulak zarini patlatmak miBir sey demiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?