Kocamın aldatmaya meyili mi var ?

Bazen senin fake olduğunu düşünüyorum ya da öyle olsun istiyorum bilemedim.

Birşeyi gerçekten çok merak ediyorum kocan seni aldatırsa şaşırır mısın? Gerçekten şuan tek derdin bu mu?

kimse kimsenin arkasinda durmak zorunda degil , evlenecek kadar buyuduyseniz tek basina yasayacak kadar da buyumus sayilirsiniz
gidecek yeriniz calisacak isiniz yoksa gidersin bir kadin siginma evine birkac ay kalirsin , onlar zaten is buluyorlar , calisir parani kaxanirsin
kusura bakma da boyle bir hayati tercih eden sizsiniz baskasi degil

bu konuya yorum yapacak kelime bulamadım

Kocan olacak igrenc sey ( tasvir çok da ucunda ban var )
için ünlü yazarın sözlerini bırakıyorum buraya

Siz beni insanlıktan, saffetten, samimiyetten, sevdadan iğrendirdiniz. Reşat Nuri

Çalışma imkanın var mi
Gerekirse yalvarin yakarin dönün ailenizin evine
Amerika da olsak adama karar çıkartirdiniz 500 metre yanima yaklaşmasin bu kuduz diye
Bu karilarini öldüren onlari diri diri yakan yüzüne kezzap atan caniler bir anda mi öyle oluyor sanıyorsunuz
Böyle önceden renklerini belli ediyorlar
Bizden söylemesi can senin canin

Böyle konular paylaşarak kendinizi ne denli küçük düşürdügünüzün farkında değilsiniz sanırım.
Kocaniz kendinden emin okuyunca inanamadım ama kulak zarinizi patlayan Kocanizla hicbirsey olmamış gibi şaka yaparak normal hayatiniza devam ediyorsunuz
Üstelik sizi aldatsada sizin bunuda alttan alacaginizin bilincinde adam.Pesss diyor başka bişey demiyorum insanın biraz kendine saygısı olur.

Siz kocası kulak zarını patlatan kadındınız değil mi,sizin kocanız asla yapmaz merak etmeyin.

Aldatmaya meyilli mi utanmasa senin gözünün önünde aldatacak ve sen daha olayı çözememişsin.

Aldatma konusunu geç eğer benm eşim arkadaşına karşı bni böyle küçük düşürecek olsa dünyayı ona dar ederdim konunun devamınıda yazsaydın keşke kavga ettiniz mi ciddi miymiş

Kusura bakmayın ama ikinizde de bir tuhaflık var

Onu bunu bırakta sen niye eşine " eşine ihtiyaclarini karşıla " diyorsun ?? Sen kendini neden böyle görüyorsun ki ? Şaka bile olsa hiç hoş değil

saglik acisindan sorun olan bir yeri yikamak zorunda degilsinuz uzerinden mes etmeniz yeterli gusul icin
onun disinda ihtiyaclarini baska yollardan karsila demeniz cok irrite edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…