kocamın aldığım hediyeyi beğenmeyip üzerine canımı sıkması normal mi ?

defne1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.504
1.642
133
Eşimle yeni evliyiz,Daha öncede uzunca süre beraberliğimiz oldu. Ben yıllar önce kendisine aldığım bir hediyeyi hedıyemı cocuksu bulmuş ve kalbimi kırmıştı bu nedenle kendisine hediye almayı bırakmıştım. Oysa hedıye ıcten gelen bırseydır bana gore begenmezssen dahı bunu soylemezssın. Neyse, eşimin evlendikten sonra ilk doğum günü olacağı için kendisine begenecegınden emin olduğum tek hedıyeyı almak ıstedım . Mavıden bır kazak gomlek aldım. Tarzını bildiğim için begenir işine yarar diye düşündüm. Ancak doğum gunu gelmeden kendısıne verdım suprızlık bır yanı olmadığı ve şevkimi daha önce kırmış olduğu için.Velhasıl, verdiklerimi görünce bana şaka mı yapıyorsun hediye alınırken kazak mı alınır hedıye kısıye ozel olmalı sen basıte kolaya kacıp alıp getırmıssın gıbı bırseyler söyledı ve benı aglatmasına ragmen bır hafta boyunca da soylenmeye devam ettı..Bu durum benı oldukca uzdu .Kenisinden de uzaklaşmaya basladım artık cunku herseye boyle soylenıp duruyor hıcbırseyı begenmıyor. Oysa kendısı sorumluluklarını gerektığı gibi yerine getirmeyen birisi.(((

Arkadaşlarına hava atacağı bir şey. ....sen daha iyi tanırsın Kocani ama adam havalı görünmek istiyo. .....

Kendisi ne aliyor ki size??

Bizde de böyle sıkıntı oluyordu..biz de ikimiz beraber gidip alma yolunu sectik..cok sacma ama baska yol kalmamisti..

çok ayıp etmiş. Ama erkekler hem yapmaz hem en iyisini bekler ben eşime hep özel hediye aldım daha dogrusu ne alırsam alayım veriş şeklim özeldir. Hep derim kalem mi alacaksın öyle bir ver ki ben o kalemi bile gördüğümde mutlu olayım önemli olan hediye değil veriş özelliğindir.
Ama sor özel yaptın da ne oldu. Odun aynı odun sevinir teşekkür eder tamam. E sende yap nasıl yapayim der deli eder

eşinin hediye zevkini merak ettim o çokmu şahane hediyeler alıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…