kocamın aldığım hediyeyi beğenmeyip üzerine canımı sıkması normal mi ?

Diger konuna da baktim da esin tam bi odun.
Ozmn kimse magazadan kiyafet falan almasin.. o da sana sakin ama sakin kolye_taki falan almasin,alirsa da sana ozel yaptirtsin. El isciligi olan seylerden alsin sana hep. Cicek falan da almasin,telefon falan..

Sen bi moda eviyle anlas canim,hep ozel dikim yaptir ona ozel.. saat al icine onun adini yazdir, bardaga resminizi bastir, nevresim takimi al resminizi koydur,camasirina ismini yazdir.. kisiye ozel hediyeler diye hediye aramakla gecsin omrun.zaten senin de baska isin gucun yok...
Ozel gunleri toplasan yilda en kotu 7_8 gun eder.bu onun farkinda mi???

Manyak mi be o, kendine aşık galibaaa???
Delinin zoruna bak..

O sana ne aldi sahi en son????

Kol manşetine isminin islendigi şık bir gomlek falan almasini beklerim eşinden.ne aldi gercekten de?

Son düzenleme:
Esiniz biraz hakli. Mesela benim ayakkabim eskimisse esimin gidip de bana kazak almasini ince bir hareket olarak dusunmem. Ayakkabi almasi daha makbuldur ve daha bir mutlu eder beni, cunku gormus, dusunmus, kolaya kacmamis derim.
Sizinki de ayni hesap.
Esinizin cuzdani eskimisken gidip kazak almaniz bence de tuhaf olmus. Bence cuzdan alsaydiniz cok mutlu olurdu ki cuzdan kazaktan daha da ucuzdur.
Ha bu 1 hafta soylenmek icin bir sebep midir? Hayır, tabiki. Ama esinizi en iyi siz tanirsiniz, bilmeniz lazim..

Okuz bu adam anacim okuzz !
O sana ne aliyor cok merak ettim.
Kazak almissin iste ona ozel daha napcan tasarim fabrikaniz varda senin mi haberin yok kiz?

Kocaman bir haydaaaaa diyeceğim müsaadenizle.
Hediye sevgiliden gelsin yeter ki, alırsın başının üstüne koyarsın.
Kırılmakta haksızsınız adam düz meşe odunu.
Hadi beğenmedi dşyelim ağzı da durmuyor.
Ben olsam o hediyeleri alır bir ihtiyaç sahibiine veririm. En azından makbule geçer.

Eşin sana neler aldı şimdiye kadar? Özel tasarım falan mı yaptırdı?

Benim eşim de çok inceler aldığım hediyeyi. Yok fazla masraf yapmışsın, yok nereden aldın, orasını burasını dakikalarca bir kusur bulana kadar inceler, fiyatını sorar. Aşırı kararsız biri ondan kaynaklanıyor.

Eşin çok abartmış bundan sonra alma veya ver para kendisi alsın madem.

ben olsam neye ihtiyacı var sorar ona göre alırım. o sizin eşiniz sorun.
bana da sorulsun ihtiyacım olan alınsın severek kullanayım isterim, diğeri bana müsriflik geliyor.
dırdır etmesi bence huyundan.
kendisi hediye alırken titiz mi davranır?

Adam şımarık ve görmemiş biri anlaşılan. Ben böyle bir olay yaşasam kesinlikle bir daha hediye mediye almazdım. İhtiyacı istediği bir şey varsa gitsin kendi alsın. Hediye adı üstünde hediyedir. Ona kendi karar veremez birde üstüne çocuk gibi kafa şişirip sinir bozmaya hiç bir hakkı yok. Almayın bir daha hediye. Aldığınızı da değiştirin kendinize kıyafet alın.

Gel sen beni dinle bi parça odunu elinden geldiğince bi bıçakla biraz yont sekillendir sonra kırmızı kurdelayla fiyonk yapıp çok güzel alımlı bi kutuya koy içine de not yaz
Su odunu bile kendi ellerimle sana özel yonttum da bi seni yontamadim

Ay aklıma rahmetli anneciğim geldi . Doğum gününde ben düdüklü tencere , abim cevze seti almıştı , yeter yahu her sene eve bir şey alıyorsunuz , mutfağın mı doğum günü benim mi demişti

Eşinizin durumu farklı tabii ki , bildiğiniz görgüsüzlük yaptığı . Hayır yani kendisi walkman alan bir adam nasıl olur da hediye eleştirmeni havalarında trip yapar

Tren maketi al , baksın dursun seneye kişiye özel dersin .

Kesinlikle iade eder o kazağı ona yar etmezdim.
Görgüsüzlük bu yaptığı.
Kendisi walkman alarak çok mu özel bir hediye aldığını sanmış acaba, walkman mı kaldı yahu.

O para ile kendinize bişey alın, giyin mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…