kocamın aldığım hediyeyi beğenmeyip üzerine canımı sıkması normal mi ?

Bu kadarı da fazla. Hediye Çek'i diyeceğim ama hak etmiyor. Hediye beğenilmeyebilinir bunun için değişim kartları var. Ama kabalaşmaya gerek yok. Ben kızıma daha çok küçükken öğrettim : hediye'yi açınca ne olursa olsun arkadaşına çok teşekkür edip öpeceksin.

Valla haklısınız kızlar, kendısının de cok ozel bırsey aldığı yok . Ben o kazağı almak ıcın tum gun avm de dolastım seveceği birşey bulmak için ama kendısı bırsey alırken daha cok düşünüp dolanıp alırmış, ben kolay kaçıyormuşum. Alacağım hediye kendisine hitap eden isteyeceği birsey olmalıymış. Mesela cüzdanı eskimiş yenisini alabilirmişim öyle dedi. Kendisi en son walkman almıştı. çok özel birşey tabi o da.

Ay yok uğraşılmaz bunla, ne ayıp bişey ya. Eşin hediye alan kişiyi kırmaması gerektiğini öğrencek olgunlukda değil bide sana mı akıl veriyo. Hey yarabbi :)

Özelden kasti ihtiyacim olan seyi al demek galiba..bundan sonra ya hic hediye alma ya da ihtiyaci ne varsa sor öyle al..ince dusünceden anlamiyor..

Böylesini de gördük tam oldu

Tövbe yarabbim.
Ben olsam bir dahakine eve hediye gelen borcamlardan veririm kucağına.
Al sana çok bile diye.
Sahi ya eve niye herkes borcam alır? Sonra da o borcamlar başkasına hediye götürülür. Bir borcam kaç elden geçiyor acaba

O size ne alıyor kişiye özel? Cidden merak ettim?
Ayıp yaptığı, giyse ne olur,düşünüp almışsınız yok yere kalbinizi kırmış.
Yerinizde olsam asla kata ve zinhar hediye almam,şayet o hediye alırsa ,yaptığının aynısını yaparım,görsün bakalım nasıl oluyormuş.

Walkman mi kaldi?
Son hediyesini 1980de almadiysa tabii

Ben bunu aldım beğenmediysen çöp orda getir çöpe atalım der tutup gözünün önünde çöpe atar sonra kapıyı çarpıp odama girer ağlar ve bir dahada hediye almazdım sanırım..
Bende eşime gömlek aldım doğum gününden önce verdim çokda sevindi teşekkür etti yani basit bir hediye olsa herkes eşine kazak gömlek almaz sanırım.
Oda bana doğum günümde ayakkabı almışdı. Bende sevindim hiçde beğenmemezlik edmedim benim için sadece düşünmesi önemliydi sanırım senin kocanın burnu biraz havada

Sahi ya eve niye herkes borcam alır? Sonra da o borcamlar başkasına hediye götürülür. Bir borcam kaç elden geçiyor acaba

Bana herkes sakin borcam alma cok hediye gelecek zaten dedi, 1 tane bile gelmedi

Yeni Evli biri olarak markete borcam almak icin gitmek cok daha acı, bırakın getirsinler :)))

Kendi aldığı hediyede çok özel ve yaratıcıymış. Almayın bundan sonra hiç bir şey yaptığı büyük terbiyesizlik. Beğenmese bile beğenmiş gibi yapamıyor mu. Git değiştir hediyeyi kendine güzel birşeyler al

Aaa esine atasaydan tektas alsaydin yada su yoku pirlanta bileklik erkege ne alinir ki yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…