kocamın aldığım hediyeyi beğenmeyip üzerine canımı sıkması normal mi ?

Çok özel bir sey beklemek eger kendisi de sana sürprizlerle dolu özel günler yasatıyorsa hakkıdır. Yoksa yaptığı okuzluk.

mp3 canım walkman derken sony marka mp3 walkman olarak gecıyor ya dılım ona alışmış o yuzden oyle yazdım :))

gerçekten çok özel bir hediye, insan o hediyeyi karşısında görünce gözleri mutluluktan böyle olur

çok isabetli yorumlar yapıldı ve benim de sana tavsiyem o ki bu kocakafalı adam için bir daha tek damla gözyaşı dökme, yazıktır! bir daha da bir çöp alma ona. o kazakla gömleği iade et, yerine yine aynı yerden kendine hoşuna giden bişeyler al.

Başlığa yanıt veriyorum; normal, çünkü erkekler böyledir işte

Sen kendisine şöyle söyle " hayatım ben hediye almayı bilmiyorum o yüzden bundan sonra sen kendine ne hoşuna gidecekse onu al ben parasını ödeyeyim" ikiniz de mutlu olun...

Ne ilginc. Konu sahibi size bir sey sormak istiyorum, bu sebepten esinize boyle hakaretler edilmesi, assagilanmasi, kucuk dusurulmesi zorunuza gitmedi mi?
Benim bile zoruma gitti .. Cok ilginc.

Bu öküzlük ya da odunluk değil, yaptığı bildiğiniz ayıp. Benim sevgilim bileklik yerine gelip koluma ip bağlasa mutlu olurum. İnsan böyle bir şeyin lafını yapar mı yahu?

Sizce normal mi bu yaptığı davranış? Bir de soruyorsunuz. Sizin o güzel düşüncenize, adamın ne mal olduğunu bildiğiniz halde özel gününe değer verip hediye alışınıza değmiyor bu adam. Hediye konusunda çok gereksiz bir şekilde ters, karateri mi böyle yoksa altında başka bir şey mi var çözemedim.

Walkman mi kaldi bu devirde deseydin keşke...

Kac gundur bekliyorum bir kiside benim gibi dusunup msj atmadi
Oncelikle 16 sayfa yorumu sessizce izlediniz hala keyfiniz kacmadi haklisiniz dediniz benim keyfim kacti bu kdr yorumu nasil kaldirabildiniz merak ediyorum.
Sizin boyle beklentileriniz olsa esiniz ile ilgili ayni konuyu acsaniz veya biri esi ile ilgili bana kazak almis ama bir gul almasini beklerdim deseydi ne derdiniz dusunmus almis mi yoksa esinizde sorunmu var derdiniz. Yapmayin bu kdr yuklenmeyin belki bahsettigi sunum sekliydi belki ek bsy bekledi mektup gibi yemek gibi siz gunu bile beklememissiniz bence brz da kendinizi elestirin

Bı kovaya kakanı yap bı dahakı sefere. Onu ver... Al bu tam karakterıne sana ozel de. yuzsuze bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…