kocamın aldığım hediyeyi beğenmeyip üzerine canımı sıkması normal mi ?

anemmm dangoza bak sen.....
makası eline alıp kırpık kırpık yapıp eline verseydin.
all sana özel tasarım yaptım diye.....
ya da güzel süslü bir kutuya hıyar koysaydın bir tane tam eşinlik.....

Eşin sana ne alıyor okudum ama göremedim cevap yazmamışsın.Ne alıyor eşin sana.çok merak ettik yahu

Boşverin ya, o size ne alıyor doğum gününüzde veya özel günlerde. Nasıl oluyormuş o özel hediye çok merak ettim doğrusu? Bu erkeklerin bencilliğini gerçekten anlayamıyorum ya

Benden daha cinsleride varmis demekki :)
Benim kocis o yònde cok iyidir ne alsam begenir.
Hemen giyer yani .
Ilk nisanliyken ki dogum gununde ona öyle bi spriz yatm cok begnmsti evi susledim mum isiginda masaya yemek ve bzm sarkimizi actm bi koli yaptim icine gmlek pantln saat parfum kol dugmesi ceket top ayicik notlar yazilar ikimzn resmni cerveye yaptdim daha aklma gelmiyo aca aca btrenenisti hepsini de paketlemistm cikolta jelibonlar aşkprinler falan hediyeleri begendi ama notlari okumadi :))
50 dilde seni sevyrm kalplerle 100 dilde dogm gunun ktlu olsnlar fln o bana dogm gnmde gidp 10 liraya saat almis begndimmi begnmedm hem tarzim degl falan neyse :)
Bi iki kere begemedimi anladi hediye almayida kesti :)
Hep ben alyrm evlilil yldnmu dogm gnu babalar gnu sevgller gunu falan.
O almiyodu en son dgm gunumde hamileydm kiyafet alms brsuru olmadi hc biri hamilelikden kotlar va dar geldi hem tarzim degldi bir iki tshrt harc degerleni degstrdm diye kizdi begnmysn dedi bende olmadi desemde bda almcm sana hediye dedi almiyo da :)))
En son yeni yil hediyesi ben ona kazak aldim cok begendi byle bsey istydm dedi ertsi gn gydi hatta bkac tane daha alalim bndan dedi annemde o tarz bi kazak alms esime hepsni begendi.
Pazar gnu avmdeydik sen bana almcnmi dedim yzsuzluk yaptim begen dedi kot istydm tabi herzmnki gbi begenmedim o gnde fazla para ykmus yaninda bankadan cekcekti.
Sende mont alcakdin dedim bsver beni dedi bi hafta oncesi ben bsey almamistim o ayakbbi falan aldi diye trip yapmstm kendim bseyler alcakdim almadm diey beni bsver ben eskilerle idare ederm sen istedgni al dedi oyle deyince kiyamadim magzaya gttk bi deri montla ceket begendik
Ikisini almam smdi okdr yok bankadan cekcem cknca dedi bende al ya dedim snra baktim iksiide cok yakisti begendi aldim ikisnde gttm kasaya ben ödedim aldm sevndi teskkr ederm dedi.
Kendime hediye isterken ben bdaha ona almis oldm :)
Dun.gecede dedmki bana hediye alsana dedim ne olrsa olsn ben sadece sen al begen istyrm isterse 1 lira toka olsn dedim tmm dedi :)
Blmym alcakmi bakalm :)
Az yzsuzluk.yaptm ama kcuk seyler sprizler yapsin istyrm .
Ben daha cinsim esime gre o hep begenir sorun bendedir ben begenmem.ama.ben kendim alirken bile begenmiyorum sorun bende )))

Eşiniz nasıl hediye alıyor
Size özel takı mı tasarlatıyor
Aldığınız kazağın kollarını kesin işte sana özel oldu el emeği deyin verin

şu yorumu okuyunca işyerinde resmen kahkaha patlattım:)))))))))))))) harika bir bir mizah anlayışı

konu sahibi arkadaşıma demek istediğim şu: bir öküzle evlenmişsin, o yüzden onu mutlu edicem diye kendini yorma.

walkman mi? kaç yılında aldı 90 larda falan mı? çünkü walkman benim bildiğim o dönemde vardı

kusura bakma da hiç bişeyi hak etmiyor ben olsam ağlamak yerine alır elinden gözünün önünde parçalara ayırır hakettiğin bu sana özel der atardım yüzüne pişkine bak ya sanki kendi ne yapıyor

Vay görgüsüz..Kusura bakma ama bildigin iticilik bu..Hemen kazak ve gömlegi götür yerine kendine biseyler alip gel ve gözüne sok bunlari aldm sen. Kazagi istemeyince param bosa gitmesin dedim de,ona özel olmasi icin öküz al büyük avm oyuncakcilarda var..Ustünede bunu görürgörmez seni anımsatti ve tamda istedigin gibi sana özel ilk ve son hediyen kiymetini bil yaz ver..Bence tabii

Eşinin ölçülerinde tomruk kostümü yaptırıp "sana özel yaptırdım hayatım" diyebilirsin.

Alla alla adama bak. Ona hediye değil su verme su. Onemli olan düşünmek. Ben maddi durumum göre esime tek bi pantolon aldigim doğum gününü bile hatırlıyorum. Ne ayıp şey. Bi de koca olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…