kocamın aldığım hediyeyi beğenmeyip üzerine canımı sıkması normal mi ?

Esım bana ne hedıye alırsa alsın sankı dunyaları almıs gıbı sevınıp ona tesekkur edıyorum... Zahmet edıp almıs yanı.. Kullanmasamda kenara koyuyorum.. Zamanla tanıyıp zevkıme ı-uygun seyler almaya basladı.Igne bıle alsa bunu bana aldın demem.. Denmez yani.. Ama bı kere esıme aldıgım bı kazak hıc zevkı degıldı.Kibar bi dille soyledi.Arkadasıda yanında cok begendıgını soyledı.Musade ıstemeden ona hedıye ettı.Arkadası yıllarca onu gıydı.Bende ona hep hatırlattım.Baskada boyle duz okuzlugu yoktur yanı..

Konuyu baştan sona okudum, hani size bana özel hediye deyince o size sürekli sürprizler yapıyor, şaşırtıyor da siz alelade geçiştiriyorsunuz sandım. Ama eşiniz size walkman gibi özel bir hediye alıyorsa orda bir duracak. Hani walkman alır içine sevdiğiniz şarkılardan kaset yapar üzerine abartıp kendi şarkı söyler anlarım özel hediye beklentisini... Cüzdan alınır tabi mesela matraş'ta özelleştirebiliriyorsunuz cüzdanı isim falan yazıyorlar ama bu tarz jestler karşılıklı olur. Ben yerinizde olsam o kazağı alır iade eder onun parasıyla da kendime bir şeyler alırdım

Kizlar yorumlariniz gayet iyi :) sanirim en munasip olani bir dahakine odunu eline verip o mevzuyu orda kapatmak :))) kendisiyle daha once yine bir hediye krizinden sonra hediyelesmeyi kaldirdigimiz icin hediye almadi. Bir ara bir kolye almisti. Ozetle hediyelesme gibi bir olay olmadigi halde ben evliligililigimizde ilk dogum gunu diye almak istedim . O da hediye insanin istedigi birsey olmali vs. Diye dokuldu.Kendisi de kabul ediyor tuhaf davrandigini. Sonuc artik hediye supriz vs. Yok :)

Aynen canim biz uzun sure sevgiliydik ama hala tam olarak huyunu cozdugumu sanmiyorum. Tuhaf biri zaten kendisi de kabul ediyor ama olan bana oluyor

Dedim ya canim hediyelesmeyi kaldirmistik ama aldiginda da cok ozel birsey almiyor istedigim birsey oluyor en son verdigim ornekte mp3 almak istiyordum onu almisti o daha kolaya kaciyor aslinda benim ne istedigim belli ama onun degil.bu nedenle onun istegine zevkine uygun bir hediye almam zor. Cok fazla ilgi istiyor erkekte de hic cekilmiyor dogrusu .Daha yeni evliyiz hem de

Ben basak burcuyim ama hic oyle degilim ot getirse ona bile sevinirim kucuk seylrdn hemen mutlu olurm gerci ben tam basagi yansitmiyorm gercek basaklar kolay begenmezler:) esim ise oglak hicbirseyden memnun kalmaz fena bir burc

Benim bir arkadaşım var, eşi her doğum günü yada evlilik yıl dönümünde hediye olarak bilezik alıyordu
Sebebini 2. evlilik yıl dönümlerinde sorduğunda işte hem senin hem benim işime yarayacak hediye demiş buna.. Kötü gün içinmiş.. Arkadaşım çok kırıcı ve çıkarcı hediyeleri var sinir oluyorum demişti
Sizin durumda eşiniz ciddi ayıp etmiş.. Bence asla bişey almayın..
Alacaksanızda ne istiyormuş, size onu sipariş etsin..

Niye kazak kişiye özel değil mi. Senin ağzın yokmu bacım. Ne cahil adamsın mutfak robotu mu bu kazak tabiki kişiye òzel diyemedin mi. Odun yaa

Ben basak burcuyim ama hic oyle degilim ot getirse ona bile sevinirim kucuk seylrdn hemen mutlu olurm gerci ben tam basagi yansitmiyorm gercek basaklar kolay begenmezler:) esim ise oglak hicbirseyden memnun kalmaz fena bir burc
İşte senin hata bu. Boyle adamlara mutlu olsan bile burun kiviracaksin.

canım erkekler böyledir
kendileri yukardadır
ben olsam o hediye aldığımı götürür
kendim için değiştirirdim
kutlama için hiç bir şey dahi yapmazdım

üzüldüğün şeye bak hediye alma (izninle öküz diyebilirmiyim) bu öküze hediye miktarı para ver bir güzelde paketle tatlım ve buyur hediyen de..

Yuh diyorum birsey demiyorum, siz mi cok simarttiniz bu adami yoksa buyurken mi boyle olmus ailesi yuzunden. Cokmu zengin cok mu pohpohlanmis. O ne bicim kustahca bir tavirdir oyle, hediyenin iyisi kotusu olmaz ama belliki aranizda bu hediyelesme isi baya bir tabu/sorun haline gelmis. Bence gayet normal bir hediye kazak/gomlek ama iste tatminkar olana, gozu tok olana, ozentisiz olana, sukretmesini ve tesekkur etmesini bilene. Ben esime bir kazak alirim mesela sevdigi guzel bir markadan adam ben aldim diye eskimesin diye herzaman giymeye kiyamaz. Sizin esinizde bir problem var bence, oyle adama degil kazak/gomlek, corap bile alinmaz. Size boyle sikayet eden esinizin cidden size aldigi hediyeleri merak ediyorum, acaba size ozel taki mi tasarlatti, dunyada tek ornek olan saat falan mi aldi ?
Hah mesela ben bir keresinde ustunde isminin bas harfleri olan deri cuzdan hediye etmistim esime ama yani sizin esiniz bu sekilde bir hediye beklediyse bile bir onceki tepkisinden cekindiginiz icin kullanacagindan emin oldugunuz minimum riskli bir hediye almissiniz sizide anliyorum.
Cidden problemliymis esiniz bu konuda, sizi aglatmis bir haftda soylenmeye devam etmis cok ilginc yani.

Sende onun aldığı hediyeyi beğenme, 10 gün boyunca beğenmediğini dile getir
Hatta ala ala bunu mu aldın de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…