Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
kisaca anlatmaya calisayim biraz sinirliyim karisik olmaz umarim.
Kadinin bir cocugu var ve kocasi farkli bir sehirde calisiyor. Tuhaf bi evlilikleri var. Pek bir araya gelmiyorlar ama bosanmiyorlar da. Adamla esimin arasinda da pek bi muhabbet kalmadi.

Kadin zaman zaman bazi sorunlari oldugunda falan esimi arardi. Arkadas toplantilarinda karsilastigimizda esimle sakalasmalarindan bir kez rahatsiz olup esimi uyarmistim.o senin asker arkadasin degil diyerek. Esim diger kadinlarla mesafelidir. Bu kadin herkesle bu sekilde oldugu icin cok dert etmedim esime dikkat et tavrina dedim sadece.

Biz simdi kadinin kocasinin yasadigi sehire geldik, kadin ve kocam watsaptan yazismislar, sacma salak bi yazisma beni sinirlendirdi. Esime de niye boyle sacma sapan yazdin diyemiyorum mesajlarimi niye karistiriyorsun diyecek.
Yazisma su sekilde;

Esim: xin numarasi kac? (Kadinin kocasinin numarasini soruyor)
Kadin: neden lazim?
E: ne demek neden? Lazim iste.
K: uzun zamandir istemedin onemli bir sey mi oldu?(adam bi sure once numarasini degistirdi, esimin neden o zaman degil de simdi istedigini sorguluyor)
E: cok soru sormak sagliga zararli numarayi alayim.
K: sinirlenmek sagliga yararli zaten
E: yok o da zararli hadi numaraaa
K: sen pasa misin
E: evet nerden bildin tesekkurler numarayi ver
K: dogru duzgun iste vereyim
E: lutfen xin numarasini yazmaniz mumkun mu efendim?
K: tamam bu sefer oldu 573737373882
E: numara dogru degil mi?
K: %200
E:
K:hahaha
E: sagol
K: rica ederim.

Siz ne dusunursunuz? Ben mi abartiyorum sinir olarak.

Son düzenleme:
Haklısın ama kadından daha fazla eşin suçlu çok laubali yazmış..

Haklısın ama kadından daha fazla eşin suçlu çok laubali yazmış..
dimi yani "x in numarası kaç?" diye soracağına "iyi akşamlar y hanım, x in numarası silinmiş, rica etsem gönderir misiniz?" yazsa hiç bu kadar saçma olmazmış muhabbet sanki

sacma bir muhabbet neticede arkadasının esi bir akrabası degil ki kadın

Bu ne saçma sapan bir ilişki fazla laubaliler. Ayrıca da eşin kadının kocasıyla tanışıyor ama daha adamın numarasını bilmiyor. Ben şu an için aralarında bir ilişki varmış gibi hissetmedim ama olmaya çok müsait gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…