Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

Konu sahibinin de merakı zaten sizin mükemmel ötesi kocanızdı.

Ben kesin kararı verdim.
Bu kadın kocası yok diye baya bir aşmış kendini.
Esin adamı tanıyor diye kadinla böyle olmaniza hic gerek yok.
Esini uyarmana rağmen boyle yaptığı için iyi bir paylamayi hak etmiş.
Ama bence bu kadinla gorusmeyi kesin.
Yoksa bu kadin hic iyi niyetli degil.
Her kadin melek her kadin iyi olacak diye bir sey yok ki. Kimseye guven olmaz.

Bence fazla görüşmeyin bu kadınla.. Gühanını almayalım tabi belki gerçekten kötü niyetli bir
insan değildir ama fazlaca laubali ve densiz bir insana benziyor..

Hiç normal değil bu konuşma normal diyeni de anlamam , kocan ne kadar gevşek öyle kadında aynı şekilde . Kadını suçlama sadece kocanda az değil.

Kadinla gorusme konusu,
Kadinin kocasi esimin arkadas grubundan, haliyle arkadas grubu esli toplanti yaptiginda bu kadin da geliyor. Kocasi olmasa da grubun icinde hala anlayacaginiz.
Kocasinin numarasi yakin bi zamanda degistiginden esim de simdiye kadar istemediginden o sekilde soruyor.
Esimin simdi isteme sebebi ise gecici sureligine adamla ayni sehirde bulunmamiz.
Zaten kadinin beni degil esimi aramasi uyuz edici bir durumdu.
Kizimin dogumgunune gelmisti, duvara pano hazirlamistim. Giderkn esime panoyu nasil yaptigini sormak icin seni arayacagim dedi. Esim de ben yapmadim sismaniyeyi ara o yapti dedi.
Kadin da ; Sen mi yaptin Tamam ariycam dedi.
Aramadi sonra

Ya ben ki çok kıskanç biriyim, niye anormal gelmedi bana?
Tabi siz tanıyorsunuz eşinizi, daha iyi anlarsınız.
Yani belli bir arkadaşlıkları var diye düşündüm önce ve adam ısrarla numarasını istiyor kadın uzatıyor benim anladığım. Son yerde gülmeseymiş iyiymiş ama neyse.
Sizin sandığınızdan fazla samimi mi geldi direkt lafa söze dalmaları? Eşinizin normalde yapmayacağı demeyeceği bir söz davranış varsa siz biliyorsunuz tabi.

Gereksiz bir samimiyet var ben de rahatsiz olurdum, kadina degil esime kizardim ve acik acik konusurdum mesajlari karistirmak hos bir davranis degil evet ama yapmaya cesaretiniz varsa esinizle yuzlesmeye de cesaretiniz olsun

Gayet normal bir sohbet bence.
Kadın konuşmayı dalgaya vurmuş biraz eşiniz de ona katılmış.Olabilir yani insanlar evli oldukları için karşı cinsten arkadaş/yakın arkadaş edinemezler mi ?

bana kalsa karşılıklı flört ve cilveleşme derim bu konuşmaya . eşiniz başlatmış bayanda devam ettirmiş.

eşin kadına direk ''x in numarası kaç?'' şeklinde sormak yerine ''x in numarasını verebilirmisin/verebilirmisiniz'' şeklinde sormalıydı.
senli benli konuştuklarına göre aralarında bir samimiyet var
çaktırmadan takipte kal bence

Sıkıntı eşinden kaynaklı burda. flört edercesine yazmis her kelimeyi. Eşini takipte kal bence başka kadınlar da olabilir gibi geldi bana.esin çok laubali konuşmuş ve acemi degil anlaşılan.

En yakınlarına yaptığı bir davranışsa bu konuşma şekli tabi dikkat edin ve bence takip edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…