Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

Bence burda kadinin konusmalari cok salakca resmen zarf atar gibi.
Esin numarayi almak istedigini ısrarla belli etmis.
Ama eşinde suç. Ver diyecek baktı kadın bos konuşuyor kesecekti konuşmayı.
Oyle sağlığa zararli felan demesi cok anlamsiz.

Bakıldığında iki kiside de gereksiz samimiyet var.
Ama senim açından bakildiginda tabiki senin icin esin suclu olmasi lazim.
Çünkü seni esin ilgilendirir.

Ben olsam fena olay çıkardı. Ustelik uyarmama ragmen boyle yapıyorsa.
Aralarında bir sey olmasın da dikkat et.

Onceden vardi, adam bir sure once no degismis, muhabbet kesilince laizm da olmamis demek. Simdi adamin oldugu sehire geldik muhtemelen esim adamla tekrar irtibat kurmak istiyor.
Anladım canım. Eşin direkt konuya girmiş yani resmi değil. Kadın da maşallah sürdürmüş aynı şekilde

Flörtöz bir hava var mesajlaşmada. Çok samimi arkadaşla yapılmış bir yazışma gibi duruyor aslında ama o kadar samimiyet yoksa florte kayıyor işte.

Esiniz size de boyle mi?
Ornegin bir seyi boyle uzatsaniz size de boyle mi davranir?

Bana esiniz oldukca uzatmis gibi geldi.
Hoslanmadim.

Gecen kadini ve kizini arabamizla aldik bi arkadas toplantisina gittik. Yol boyu konustu esimle. Esim hi hi evet evet hmm hmm gibi kisa cevaplar verdi.
Sonra donecekken esim kadina acele etmesini soyledi, kadin beni acele ettirme buradaki herkesle arani bozarim arkadasa muhtac kalirsin diye saka yollu tehdit etti.
Iste o gun uyarmistim.

Ayyy ne biçim kadınmış saçını başını yolucaksın

Oha ya gerçekten insanda bi çekinme olur hem de senin yanında bu kadar rahat nasıl olabiliyor

Eşiniz her seferinde numarayı istemiş adam da bir suç yok gibi..

Numara kaç? hadi numarayı ver.. numara lazım demiş adam..

boş yere konuyu uzatmaya filan çalışmamış.. ama sizin de dediğiniz gibi fazla rahat davranıyor
galiba kadın eşiniz de alışmış ona uyum sağlıyor bu duruma.. tekrar uyarın gerekirse..
fazla da görüşmeyin bu kadar densiz bir kadınsa yani..

çok acaip bir ilişkileri var çözemedim ben. samimiyet desen değil... eşin neden bu kadını ve adamı hayatından çıkarmıyor ki? o ki adamın nosu bile yokmuş. gereksiz insanlar gibime geldi...

Bu tazr seyleri okuyunca duyunca bazen esime icimden binlerce kez iyiki hayatimdasin diyorum ...Allah seytana uydurmasin.....Simdj gelelim sizin konuya ....O telefonu alirdim kocamin kafasinda parcalrdim ....O kimki o kadinla bu sekilde samimi konusucak hem insan arkadasinin esiyle bu kadar samimi olmamali bence...Ki o kadininda basi pek bir bos kalmis dikkat etmek lazim....Tehlike seyler bunlar bilmem anlatabildim mi ?

Uzun zamandir istemedin birsey mi oldu diyor kadin.
Esinizde kadinin numarasi var ama kocasinin numarasi yok..Baya ilginc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…