Onceden vardi, adam bir sure once no degismis, muhabbet kesilince laizm da olmamis demek. Simdi adamin oldugu sehire geldik muhtemelen esim adamla tekrar irtibat kurmak istiyor.Adamın numarası niye yok eşinde
eee kocasının numarası niye yok eşinde de kadının numarası var?Yok aralarinda o kadar mesafe yok. Hanim beyli, ama direk selam sabahsiz numara kac diye girecek babasinin kizi da degil
Hep kadini kotuler bir de bana
Anladım canım. Eşin direkt konuya girmiş yani resmi değil. Kadın da maşallah sürdürmüş aynı şekildeOnceden vardi, adam bir sure once no degismis, muhabbet kesilince laizm da olmamis demek. Simdi adamin oldugu sehire geldik muhtemelen esim adamla tekrar irtibat kurmak istiyor.
Benim de başıma gelmişti canım kötülüyor derken ne diyor meselaBu cok tehlikeli iste.
Ayyy ne biçim kadınmış saçını başını yolucaksınGecen kadini ve kizini arabamizla aldik bi arkadas toplantisina gittik. Yol boyu konustu esimle. Esim hi hi evet evet hmm hmm gibi kisa cevaplar verdi.
Sonra donecekken esim kadina acele etmesini soyledi, kadin beni acele ettirme buradaki herkesle arani bozarim arkadasa muhtac kalirsin diye saka yollu tehdit etti.
Iste o gun uyarmistim.
Gecen kadini ve kizini arabamizla aldik bi arkadas toplantisina gittik. Yol boyu konustu esimle. Esim hi hi evet evet hmm hmm gibi kisa cevaplar verdi.
Sonra donecekken esim kadina acele etmesini soyledi, kadin beni acele ettirme buradaki herkesle arani bozarim arkadasa muhtac kalirsin diye saka yollu tehdit etti.
Iste o gun uyarmistim.
Gecen kadini ve kizini arabamizla aldik bi arkadas toplantisina gittik. Yol boyu konustu esimle. Esim hi hi evet evet hmm hmm gibi kisa cevaplar verdi.
Iste o gun uyarmistim.
Esim bazen bana da oyle davranir beni de rahatsiz eden bu. Ben karisiyim o nesiEsiniz size de boyle mi?
Ornegin bir seyi boyle uzatsaniz size de boyle mi davranir?
Bana esiniz oldukca uzatmis gibi geldi.
Hoslanmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?