Kocamin arkadasinin karisiyla laubali mesajlasmasi

karşı tarafta bir erkek olsa kimse yadırgamaz sorun kadın olması mı
bilemiyorum çok rahat bir kişiliğim mi var safmıyım yada insanları kadın erkek diye değil insan olarak görmemdendir ben çokta önemsemezdim

Eşiniz laubali biri bu bariz belli kimi insan böyledir çok çabuk samimi olurlar karşılarındaki kankalarıymış gibi davranırlar illa aldatmayla birleştiremeyiz ben mesajlaşmada öyle bir kanıya varmadım. Bayanda laubali biri demek ki eşinize öyle karşılık vermiş eğer rahatsızsanız eşinizle ciddi şekilde konuşmalı anlamıyorsa her denk geldiğinizde uyarmalısınız.İnsanlarla samimiyeti çok seviyor bende bekarken eşimi uyarmıştım kendini daha da geri çekti insanlardan hala daha sinirime dokunursa uyarırım herkesle yakın olmaya gerek yok bir kaç arkadaşımda böyle laubalidir ve oldukça uzak durmaya çalışırım kötü niyetli olmasa da sevmiyorum gereksiz samimiyeti

Kesin bi sey var isin pesini birakmayin kadin kapiyi acms resmen olaya el koymazsanız basiniz ilerde agriyabilir

Kocan abartmış biri benden eşimin nosunu istese bende hayırdır derim. Hele uzun zamandır istemeyip aylar sonra isteyince

Bir laubalilik varsa karşılıklı. (ne demenk neden lazım işte)ile başlayan geyik muhabbeti.

Sismaniye daha önce de demiştim işte burası böyle. Dertleşmek fikir almak yerine dert edip, laf sokan daha çok, tabi anlayan fikir veren de var. Ama çoğunluk saldırmaya yönelik. Maalesef..
Maalesef yaa. Ne kadar saldırdan, kaba tipler var. Bazılarına cevap vermemek icin ben kendimi zor tuttum. Ama şişmayine bir laf vardır ya "ne kadar söylersen söyle, söylediklerin karsındakinin anladıgı kadardır"...Bosver istediign topiki aç, istedigin yorumu dikkate al. Gereksiz olanları cevaplama zahmetine bile girme.

Şuana kadar aralarında pek bisey geçmemis ama tehlike çanları çalıyor. Bence bu işin peşini bırakma. Bence kadınlada kocasiylada ailecek ilişkinizi bitirin bir araya gelememeye çalışın. Kadın mutsuz psikolojik olarak mutlu edebilen erkeklere yönelmeye calisiyor. Ama erkeklerde genel de dunden razi. O yüzden uzak tut aileni canım onlardan

acikca söyleyeyim ben cok sinirlenirdim.. birincisi bu konusma bu kadar salakca gecmisse esimin aksam eve geldiginde o kadin icin NE SALAK KADIN YA BUGÜN BI NUMARA ISTEDIM NELER NELER SACMALADI diyerekten bu konuyu bana anlatmasini beklerdim.. artik ne demek sen pasa misin?? kadin resmen bu muhabbeti uzatmaya calismis, sanki esiniz daha kisa tutmaya calismis.. walla benim esim telefonumu niye karistirdin diyemez mahvederim, telefonu , face tüm sifrelerini bilirim... oda bunu bildigimi bildigi icin ayagini denk aliyor heralde :))...

belki ben abartiyorum amaa ben cildiririm ve bi sekilde okadina laf sokarim yada kocasinin yaninda bu konusmayi caktirmadan acarak onu rencide ederim ayyyy yada sacini basini yolarim... hamilelik hormonlarim zipladi yahi hehhehehe

Birşey söylemeyin bence takipte kalın ama..
Kesinlikle takipte kalın hem de.
Kadın uzatmaya çalışıyor sanki konuşmayı.Eşiniz kesmeye çalışıyor ama önceden gorustugu biri olduğu için bu şekilde yazışmış olabilir .Farkettirmeden takibe devam edin.O k..lt..gı benim elime verseler ah..Cin olmadan koca çarpmaya kalkıyo bir koca yetmedi herhalde

Bu laubali tavrı eşin başlatmış yalnız . .

Şöyle olabilirdi ;
Merhaba rahatsız ediyorum ama eşinizin numarasını rica edebilirmiyim ?

Bu şekil de olsa örneğin , karşı tarafta biraz daha resmi yaklasirdi .

Belki de aralarında resmiyet yoktur . .

E tamam da sizin kocanızda var problem, farkında değil misiniz? Elalemin kadınından önce kocanızı dert etmelisiniz. Erkektir yapar kafasındaysanız o başka tabi.

Bu arada bu forumda kimse yüzünden konu kapattırmayın yahu, çoğu kişi dalgaya alıyordur eminim. Bana da yapan çok oldu zamanında. Ben de vazgeçtim ciddiye almaktan, bir süredir iyice savdım. Çoğu konuya birşey yazmadan "üff bu ne saçma sapan bişey böyle" deyip geçiyorum. Yazdıklarım da genelde dikkatsizce, düşüncesizce yazdığım şeyler oluyor. Burayı ciddiye alan insana üzülürüm ben gerçekten, özellikle bdv'yi. Tabi faydalı tarafları da çok, objektif bir sürü yorum alma imkanı var. Şimdi ben mesela, istediğim gibi yazarım kimseye hakaret etmediğim sürece. Çat çat her şeyi söylerim. Buradaki çoğu konuda bundan sonra öyle olmak lazım aksi takdirde insanlara faydalı olmuyor. Madem 3. bir gözüz, kırılma gücenme olmasın. Acı söyleyelim ama en azından objektif olsun.

Reactions: anu
ben çok kıskanç biriyim ama bu konuşmada kıskancak bişi bulamadım salakça bi muhabbet. aralarında bir şey olacak bir muhabbet değil aksine zıtlaşma ve aşağılama var karşılıklı. laçka arkadaş tavrı. bence arkadaşının eski eşi diye yanlış anlamaz diye düşünüp rahat davranmış eşiniz. yani onu bir kadın olarak görmüyor ondan böyle erkekle konuşur gibi yazmış. takılmaya gerek yok.

rahatsız olduysanız gösterin uyarın bu me böyle laçka laçka muhabbet çok yakışıksız huzursuz oldum diyin. o da hak verir bence.

sinek küçük ama miğde bulandırır ikisini uzak tut birbirinden ne yap ne et ailece görüşmeyin gerekirse bu ne samimiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…