konu tatlıya bağlanmış .sevindim. uzatılacak bi mesele yok aslında ortada belli ki.Iyiyim canim sagol sordugun icin.
Esim konuyu acmadi bir daha normal davraniyor.
Iyiyim canim sagol sordugun icin.
Bunun ustune eşin tekrar konuyu acacak degil zaten.Iyiyim canim sagol sordugun icin.
konu tatlıya bağlanmış .sevindim. uzatılacak bi mesele yok aslında ortada belli ki.
Merhaba şişmaniye, valla herkes baska türlü ele almıs, eşini yerden yere vuran mı istersin, kabalıgından dem vuran mı istersin. Ancak sen son derece olgun, sogukkanlı ve sakin karsılamıssın tüm yorumları. Bunun için seni tebrik etmek istedim.Iyiyim canim sagol sordugun icin.
Şismaniye tek kelimeyle her seyi özetlemissin. Herkes kendi penceresindne yorumluyor, eşini yerden yere vuran mı istersin, eşini kaba, sulu vb. bulan mı istersin. Hatta bazı msgları ben maalesef cok ozensiz buldum. Eşinin kaba oldugunu yazarken, asıl kendi kaba olan msglar da vardı. Ancak sen son derece sakin, sogukkanlı ve özenli oldun tum yazılarında. Bunun için seni tebrik etmek istiyorum.Herkesin yasami, anlayisi, hayat gorusu vs farkli. Kimisi kadini sulu buldu kimisi
Esimi. Kimi esimi kaba buldu kimi kadini ukala.
Kimi mesajlasmayi normal. Benim acimdan da bu olay telefon parcalatacak goz oyacak bi olay degildi. Sinir bozan bir sacmalikti.
Ikisini de sacmalamis buldum.
Aldatir mi? Olabilir olmaz bir sey yok. Ama su an boyle bir suphem yok.
Esim konusunca uste cikar diye dusundum ama cikmadi.
Sanirim kiskandigimi dusundurup bosuna totosunu kaldirmis oldum.
Çok tehlikeli bir kadın olduğunu belli etmiş size...İlişkisi var mı yok mu bilemem.Eşiniz de numarayı istemiş illa uzatan diğer bayan olmuş..Niye yani? Amacın nedir?Gecen kadini ve kizini arabamizla aldik bi arkadas toplantisina gittik. Yol boyu konustu esimle. Esim hi hi evet evet hmm hmm gibi kisa cevaplar verdi.
Sonra donecekken esim kadina acele etmesini soyledi, kadin beni acele ettirme buradaki herkesle arani bozarim arkadasa muhtac kalirsin diye saka yollu tehdit etti.
Iste o gun uyarmistim.
Madem memnunsun Her ikisindende burda konu acmanin mantigi neDaha once de yazdim. Kimi kadin laubali kimi esin laubali diyor. Bunlar hep gorus farklari.
Kadinin numarasi neden var denmis.
Kocasi gittikten sonra kadin grupta kalmaya devam etti. Herkeste var numarasi. Kadinla birebir sohbet ediyorlar zaten bir toplanti oldugunda.
Ben de esimin diger arkadaslariyla sohbet ediyorum. Sakalasiyoruz yeri geldigince.
Kimi zaman arkadas grubundan bi kadin ve baska bi erkek mutfakta beraber salata hazirlayabiliyor, herkes samimi birbiriyle anlayacaginiz.
Arkadasi da gozden irak olunca gonulden de irak oldu.
Mesela esim bilgisayar muhendisi, kadin esimi laptop markasi sormak icin arar. Nerde ucuz vs. bu konuda da mesajlasmislar ama hic samimiyet olmamis.
Daha once baska mesajlar da var normal yani hepsi.
O yuzden mesajlasmasinda bir sıkıntı yok. Benim takildigim lakayitlik, laubalilik, lackalik.
O kizdigim gun de aynisi olmustu. O herkesin icindeydi mesela.
Gizli sakli aldatma etme gibi bir sey yok. Amaa niyetler nedir Allah bilir.
Bu grup 10 yillik bi grup. Kimisi uniden beri arkadas. Cocuklarin dogumgunleri, toplu iftarlar, ozel davetler falan anca gorusuyoruz artik. Herkes mesgul.
Oncesinde sık sık bulusulur kadinlar muhabbet erkekler kart futbol vs olurdu yemek yenir gece 2lere kadar oturulurdu. Simdi cocuklar oldugundan kesildi bu olaylar.
Uzun uzun aciklayamadim kimse anlayamadi samimiyetin sebebini kusura bakmayin.
Hala yavsak gevsek muhabbetleri donuyor. Oyle veya boyle cocuklarimin babasina ve 7 yildir yuzyuze baktigim kadina bu laflari ettirmek istemiyorum.
Konumu kapatabilir misinizMune lutfen.
Baslikta da yaziyor, gereksiz laubalilik dedim. Ben mi abartiyorum diye sordum.Madem memnunsun Her ikisindende burda konu acmanin mantigi ne
Daha once de yazdim. Kimi kadin laubali kimi esin laubali diyor. Bunlar hep gorus farklari.
Kocasi gittikten sonra kadin grupta kalmaya devam etti. Herkeste var numarasi. Kadinla birebir sohbet ediyorlar zaten bir toplanti oldugunda.
Ben de esimin diger arkadaslariyla sohbet ediyorum. Sakalasiyoruz yeri geldigince.
Kimi zaman arkadas grubundan bi kadin ve baska bi erkek mutfakta beraber salata hazirlayabiliyor, herkes samimi birbiriyle anlayacaginiz.
Mesela esim bilgisayar muhendisi, kadin esimi laptop markasi sormak icin arar. Nerde ucuz vs. bu konuda da mesajlasmislar ama hic samimiyet olmamis.
O yuzden mesajlasmasinda bir sıkıntı yok. Benim takildigim lakayitlik, laubalilik, lackalik.
Bu grup 10 yillik bi grup. Kimisi uniden beri arkadas. Cocuklarin dogumgunleri, toplu iftarlar, ozel davetler falan anca gorusuyoruz artik. Herkes mesgul.
Oncesinde sık sık bulusulur kadinlar muhabbet erkekler kart futbol vs olurdu yemek yenir gece 2lere kadar oturulurdu. Simdi cocuklar oldugundan kesildi bu olaylar.
Hala yavsak gevsek muhabbetleri donuyor. Oyle veya boyle cocuklarimin babasina ve 7 yildir yuzyuze baktigim kadina bu laflari ettirmek istemiyorum.
Ayni dusuncede degilsek.bizlerinde yaptigi yorumlari kabuleneceksiniz bence bukadar insana yoneltiyosan sorununu insanlar okuyup zaman harciyorsa fikirlerinide ozgurce yazabilirler bencee insanlarin gorusune saygi duyman lazim.onlarda boyle gorduu. Boyle yorumladiBaslikta da yaziyor, gereksiz laubalilik dedim. Ben mi abartiyorum diye sordum.
Aldatiliyor muyum diye sormadim?
Herkesin ayni dusunce de olmasini bekleyemeyiz degil mo?
Daha once de yazdim. Kimi kadin laubali kimi esin laubali diyor. Bunlar hep gorus farklari.
kisaca anlatmaya calisayim biraz sinirliyim karisik olmaz umarim.
Kadinin bir cocugu var ve kocasi farkli bir sehirde calisiyor. Tuhaf bi evlilikleri var. Pek bir araya gelmiyorlar ama bosanmiyorlar da. Adamla esimin arasinda da pek bi muhabbet kalmadi.
Kadin zaman zaman bazi sorunlari oldugunda falan esimi arardi. Arkadas toplantilarinda karsilastigimizda esimle sakalasmalarindan bir kez rahatsiz olup esimi uyarmistim.o senin asker arkadasin degil diyerek. Esim diger kadinlarla mesafelidir. Bu kadin herkesle bu sekilde oldugu icin cok dert etmedim esime dikkat et tavrina dedim sadece.
Biz simdi kadinin kocasinin yasadigi sehire geldik, kadin ve kocam watsaptan yazismislar, sacma salak bi yazisma beni sinirlendirdi. Esime de niye boyle sacma sapan yazdin diyemiyorum mesajlarimi niye karistiriyorsun diyecek.
Yazisma su sekilde;
Esim: xin numarasi kac? (Kadinin kocasinin numarasini soruyor)
Kadin: neden lazim?
E: ne demek neden? Lazim iste.
K: uzun zamandir istemedin onemli bir sey mi oldu?(adam bi sure once numarasini degistirdi, esimin neden o zaman degil de simdi istedigini sorguluyor)
E: cok soru sormak sagliga zararlinumarayi alayim.
K: sinirlenmeksagliga yararli zaten
E: yok o da zararli hadi numaraaa
K: sen pasa misin
E: evet nerden bildin tesekkurler numarayi ver
K: dogru duzgun iste vereyim
E: lutfen xin numarasini yazmaniz mumkun mu efendim?
K: tamam bu sefer oldu 573737373882
E: numara dogru degil mi?
K: %200
E:
K:hahaha
E: sagol
K: rica ederim.
Siz ne dusunursunuz? Ben mi abartiyorum sinir olarak.
Baslikta da yaziyor, gereksiz laubalilik dedim. Ben mi abartiyorum diye sordum.
Aldatiliyor muyum diye sormadim?
Herkesin ayni dusunce de olmasini bekleyemeyiz degil mo?
Daha once de yazdim esim cok soru sormak sagliga zararlikonuya sadece bir yorum yapmıştım onda da aralarında ne var bilemem ama gayet samimi oldukları belli demiştim.
eğer baştan bu açıklamayı okusaydım ne var bu yazışmada derdim, ben de dahil birçok üye, sıradan bir arkadaş eşi gibi algılamışız olayı.
ama eğer sık sık görüştüğünüz, şakalaştığınız, sohbet ettiğiniz insanlarsa bu konuşmada ne laçkalık var ne flötr ne de başka tuhaf bişey.
o derece samimi olduğum, görüştüğüm biri dan diye benden eşimin telefon numarasını istese, insan önce selam verir tersinden mi kalktın falan derim, karşı cinsle yazışmak insanı laçka, gevşek vs mi yapıyor, direk selamsız sabahsız ver numarayı al numarayı mı yapmak gerekiyormuş...
neyse, eşinizle çözmüşsünüz zaten, bundan sonra o da karşı cinsle, sizi rahatsız etmeyecek seviyede iletişim kurar.
Baktim adami arama saatlerine sanirim operator mesgulken ya da kapsama disindayken falan kullanilmamaktadir mi dedi ne yapti bilmiyorum. Saatler uyuyor. Bugun de aramis gorusmusler zaten.Neden cevap vermiyorsunuz merak ettim madem numara yanlismis neden tekrar istememis vaz mi gecmis arkadasiyla goruamekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?