kocamın ayakları kokuyor, gaz çıkarıyor ve banyo yapmıyor....:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fake konu açınca ne oluyor acaba.üstelik var böyle pis erkekler yok mu çok sadece ağlaması mnykça geldiydi ordan bi huy kaptım o kadar

allah allah cok tuhaf gercekten. Bence bır psıkoloğa gorunsun.kaç yasındakı esınız cocuk gıbı davranıyor gercı cocuk olsa kulagından çekıp goturursunuz .cok ılgınc gercekten.bırazda bakıldıgında sıze gıcıklık olsun dıye yapıyor temız degılse en azından soylendıgınde temızlenebılır. soylenecek bırsey bulamıyorum.
Aşıları eksikmis ondan sudan korkmuş. Konu sahibi şu anda dinleniyor.Sonra yinrebir muhtesem bi konuyla dönüş yapabilir heran bekliyoruz:KK55::KK48::KK14:

ciddi oldugunuzu dusunmuyorum ama eger gerckse sizde ayni dawranslari sergileyin bakalim kac gun dayancak szde banyo yapmayin yemek yapmayin aglayinca oturup szde aglayin yaptigi herseyi aynen yapin ama boyle bi koca modeli oldugunu dusunmuyorum magra adami olabilir : )

Sana kotu bi haberim var kocan ayni bnim kayinpederimgenclikten bu yasina kdr oyleymis hala oyle hatta ellerini 2 ay suya degdirmedigi var inan perisan oluom onu pisligi topla die mecbur cekcen
yeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
bu arada kocası kokan varmı başka? nasıl çözüm buldunuz?

yeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
bence sen tavrını ortaya koyamıyosun eğer gülüyorsan falan ciddiye almaz. böyle bişey yaparsa birdaha çok ciddi ve sert dur. sen böylesin ama ben böyle olmanı istemiyorum de.

2015 te de uyelerin hepsi yemiş nerdeyse şimdi herkes saniyede anliyor.
Ciddi ciddi cevap vermisler beraber olunca da yikanmiyor mu , agliyor mu falan diye 🤦‍♀️😂
Eski konu arkadaslar dağılabiliriz

Bizi keklemıon demi .Oyle kocayı napmalı kaynar kazana stöslı .Dagdan inmiş heee .Ayyy pis ossuruklu kokarca

Kazen abi yine birini yakaladı hortlattı sandım. :KK49:

Ayıptır bu kadarda dalga geçilmez bizimle :kızgın:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X