- 9 Kasım 2022
- 130
- 219
- 18
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
Ben bu tarz şeylere çok kızıyorum.Gidecek yeri yokmuş baba evinden kaçıp koca evine sığınmış
söz vermişti dediğinize göre bu ilk değil bazı kişiler siz de neden 2 yıl önceki konuyu açtınız falan demiş bu adamdan boşanın hiç bir erkek sevdiği kadına böyle laflar kullanamaz emin olun sizi suçlayanlara da aldırmayın insanın sevgiden gözü kör olabiliyor maddi özgürlüğünüz varsa kesinlikle boşanın derim benLütfen beni linc etmeyin. Daha demin pazar günü sakince oturuyorduk dün annemler gelmiş günümüz güzel geçmiş ne güzel , bende de hata var dedim ki bi 2 yıllık evliyiz bu arada , dedim ki ona sen 2 yıl önce neden size iadeyi ziyarete geldiğimizde asagı inmedin bizi karşılamaya sahi ya dedim gülerek takıldım abini indirdin dedim , kavga çıkarmadım asla ama , ben bazen eskilere takılıyorum , dedim sonra bana değer vermicegini o zaman anlamalıymışım dedim bende gülerek laf soktum , ıda dedi ki keşke o anda vazgeçseymişsin dedş , bende moralim bozuldu , gitmemi istiyorsan söyle dedim bana habire beni kovuyormuş gibi konuşma dedim, baktım bu kendini haklı çıkarıyor hiç susmadı bana söz hakkı vermedi bende artık ağladım çığlık attım saçma ama çok doldum, oda bunun üzerine amına kodumun kızı ne bağırıyorsun orospu dedi bana bogazıma sarılıp vurdu. Annemi arayıp beni şikayet etti kızın böyle yaptı diye ama kendi ettiği küfüri söylemedi tabi , sonra annem beni aradı sana orosğu demiş haklı adam dedi neden huzurunu bozuyorsun dedi , cpk kırgınım çok üzgün, gurbete geldim buraya ondan başka kimsem yok ama o bana böyle yaptı , bana söz vermişti bidaha bana o ile başlayan küfür etmicekti bogazıma sarılmicakti.. ağlıyorum odada…
Eşiniz ne kadar ağzı bozuk biri ya.Bir erkekte uslüp çok şeydir bence. Defalarca size böyle davranmış sözsel, fiziksel şiddet işiniz var mı bilmiyorum ama ömrünüzü yanlış kişiye harcamayın.Çok kez oldu malesef bi kere de otele tatile Gittik danışmada kş kıza baktı bende ona baktın dedim yalancı kaltak dedş bana
Siz geçmişi gündeme getirmekle hatalı da olsanız, eşinizin davranış ve söyledikleri karşısında sizin yaptığınız küçük kalır. Son derece karaktersiz bir insan belli ki. Ben de geçmişte heyheylerim geldiğinde benzer şeyler yapmışımdir, eşimin tek kötü sözünü duymadım, şiddetli kavga da etmisizdir ama ne şiddet ne de ağır söz kullanmamıştır, sadece çok evhamlı olmasinin getirdiği psikolojik bir baskı oluyordu elinde olmadan ki o da aslında bizim (çocuğumuz ve benim) iyiliğimiz içindi.Lütfen beni linc etmeyin. Daha demin pazar günü sakince oturuyorduk dün annemler gelmiş günümüz güzel geçmiş ne güzel , bende de hata var dedim ki bi 2 yıllık evliyiz bu arada , dedim ki ona sen 2 yıl önce neden size iadeyi ziyarete geldiğimizde asagı inmedin bizi karşılamaya sahi ya dedim gülerek takıldım abini indirdin dedim , kavga çıkarmadım asla ama , ben bazen eskilere takılıyorum , dedim sonra bana değer vermicegini o zaman anlamalıymışım dedim bende gülerek laf soktum , ıda dedi ki keşke o anda vazgeçseymişsin dedş , bende moralim bozuldu , gitmemi istiyorsan söyle dedim bana habire beni kovuyormuş gibi konuşma dedim, baktım bu kendini haklı çıkarıyor hiç susmadı bana söz hakkı vermedi bende artık ağladım çığlık attım saçma ama çok doldum, oda bunun üzerine amına kodumun kızı ne bağırıyorsun orospu dedi bana bogazıma sarılıp vurdu. Annemi arayıp beni şikayet etti kızın böyle yaptı diye ama kendi ettiği küfüri söylemedi tabi , sonra annem beni aradı sana orosğu demiş haklı adam dedi neden huzurunu bozuyorsun dedi , cpk kırgınım çok üzgün, gurbete geldim buraya ondan başka kimsem yok ama o bana böyle yaptı , bana söz vermişti bidaha bana o ile başlayan küfür etmicekti bogazıma sarılmicakti.. ağlıyorum odada…
Sizde o pabuç dil, kocanızda da o bozuk ağız varken daha çok yersiniz birbirinizi. Deve kini var sanırım sizde. İki yıl önceki olaya da trip atılmaz yaniLütfen beni linc etmeyin. Daha demin pazar günü sakince oturuyorduk dün annemler gelmiş günümüz güzel geçmiş ne güzel , bende de hata var dedim ki bi 2 yıllık evliyiz bu arada , dedim ki ona sen 2 yıl önce neden size iadeyi ziyarete geldiğimizde asagı inmedin bizi karşılamaya sahi ya dedim gülerek takıldım abini indirdin dedim , kavga çıkarmadım asla ama , ben bazen eskilere takılıyorum , dedim sonra bana değer vermicegini o zaman anlamalıymışım dedim bende gülerek laf soktum , ıda dedi ki keşke o anda vazgeçseymişsin dedş , bende moralim bozuldu , gitmemi istiyorsan söyle dedim bana habire beni kovuyormuş gibi konuşma dedim, baktım bu kendini haklı çıkarıyor hiç susmadı bana söz hakkı vermedi bende artık ağladım çığlık attım saçma ama çok doldum, oda bunun üzerine amına kodumun kızı ne bağırıyorsun orospu dedi bana bogazıma sarılıp vurdu. Annemi arayıp beni şikayet etti kızın böyle yaptı diye ama kendi ettiği küfüri söylemedi tabi , sonra annem beni aradı sana orosğu demiş haklı adam dedi neden huzurunu bozuyorsun dedi , cpk kırgınım çok üzgün, gurbete geldim buraya ondan başka kimsem yok ama o bana böyle yaptı , bana söz vermişti bidaha bana o ile başlayan küfür etmicekti bogazıma sarılmicakti.. ağlıyorum odada…
Yorumunuz çok mantıklı, herkese göre sığınma evine git denek kolay tabi, bebeğim olmasını çok istiyorum ama bu adam bana böyle davranıyorBelli ki ilk defa yasanmamis guzel kardesim herkes esini de ailesini de bilir, durumu bu noktaya getirecek davranislarda neden bulunuyorsun? Gulerek laf sokuldugunda, laf sokmamis olmuyorsun iste evrimini tamamlayamamis kocan da bu sekilde karsilik vermis.
Aileden hayir yok, kadin siginmaya git, is bul, ev tut gibi tavsiyeler hem ha deyince gerceklesecek kadar kolay degil hem de cok saglam bir psikoloji gerekir bunlara cesaret edebilmek icin.
Bu durumda en onemlisi korun, bu ortama bir cocuk gelmesine gerek yok. Ikincisi de lutfen canini koru. Tetikleme primattan 1 dakika once dogmus kocani, trip atma, laf sokma, gerekirse minimumda iletisim kur. Telefonuna KADES uygulamasi indir. Hayatini duzene koyacak sartlarini olusturuna kadar can guvenligini korumak zorundasin, en onemlisi bu.
Calismaya baslasan ona da sorun cikarir mi?
Geçmişi açmak ne alaka siz de az değilsiniz eşinizde seviyesizin tekiLütfen beni linc etmeyin. Daha demin pazar günü sakince oturuyorduk dün annemler gelmiş günümüz güzel geçmiş ne güzel , bende de hata var dedim ki bi 2 yıllık evliyiz bu arada , dedim ki ona sen 2 yıl önce neden size iadeyi ziyarete geldiğimizde asagı inmedin bizi karşılamaya sahi ya dedim gülerek takıldım abini indirdin dedim , kavga çıkarmadım asla ama , ben bazen eskilere takılıyorum , dedim sonra bana değer vermicegini o zaman anlamalıymışım dedim bende gülerek laf soktum , ıda dedi ki keşke o anda vazgeçseymişsin dedş , bende moralim bozuldu , gitmemi istiyorsan söyle dedim bana habire beni kovuyormuş gibi konuşma dedim, baktım bu kendini haklı çıkarıyor hiç susmadı bana söz hakkı vermedi bende artık ağladım çığlık attım saçma ama çok doldum, oda bunun üzerine amına kodumun kızı ne bağırıyorsun orospu dedi bana bogazıma sarılıp vurdu. Annemi arayıp beni şikayet etti kızın böyle yaptı diye ama kendi ettiği küfüri söylemedi tabi , sonra annem beni aradı sana orosğu demiş haklı adam dedi neden huzurunu bozuyorsun dedi , cpk kırgınım çok üzgün, gurbete geldim buraya ondan başka kimsem yok ama o bana böyle yaptı , bana söz vermişti bidaha bana o ile başlayan küfür etmicekti bogazıma sarılmicakti.. ağlıyorum odada…
Siz yaptığunızın normal olduğunu mu düşünüyorsunuz? Adamın küfür etmediğini varsayalım. Burada ortalığı velveleye veren kim?Linc etmeye hazırsınız , ne diyim ki , burda ne yazsam beni kötüleyeceksiniz , seviyeli defil maalesef keşke olsaydı
Ben o…isem sen ne oluyorsun bu durumda deseydin.Lütfen beni linc etmeyin. Daha demin pazar günü sakince oturuyorduk dün annemler gelmiş günümüz güzel geçmiş ne güzel , bende de hata var dedim ki bi 2 yıllık evliyiz bu arada , dedim ki ona sen 2 yıl önce neden size iadeyi ziyarete geldiğimizde asagı inmedin bizi karşılamaya sahi ya dedim gülerek takıldım abini indirdin dedim , kavga çıkarmadım asla ama , ben bazen eskilere takılıyorum , dedim sonra bana değer vermicegini o zaman anlamalıymışım dedim bende gülerek laf soktum , ıda dedi ki keşke o anda vazgeçseymişsin dedş , bende moralim bozuldu , gitmemi istiyorsan söyle dedim bana habire beni kovuyormuş gibi konuşma dedim, baktım bu kendini haklı çıkarıyor hiç susmadı bana söz hakkı vermedi bende artık ağladım çığlık attım saçma ama çok doldum, oda bunun üzerine amına kodumun kızı ne bağırıyorsun orospu dedi bana bogazıma sarılıp vurdu. Annemi arayıp beni şikayet etti kızın böyle yaptı diye ama kendi ettiği küfüri söylemedi tabi , sonra annem beni aradı sana orosğu demiş haklı adam dedi neden huzurunu bozuyorsun dedi , cpk kırgınım çok üzgün, gurbete geldim buraya ondan başka kimsem yok ama o bana böyle yaptı , bana söz vermişti bidaha bana o ile başlayan küfür etmicekti bogazıma sarılmicakti.. ağlıyorum odada…
Siz bu düşüncelerle kesin hamile kalırsınız. İyi günlerinizde birine denk gelirverir.Yorumunuz çok mantıklı, herkese göre sığınma evine git denek kolay tabi, bebeğim olmasını çok istiyorum ama bu adam bana böyle davranıyor
Ben küçüksünüz yenisiniz sanmıştımOnun yaşı 42 ben 31 zaten bende bebek istiyordum ama bebeğe yazık vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?