Kocamın başka kadınları beğenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1234bIlgI

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
9
-47
1
45
Merhaba 14 yıllık evliyim, eşim ile aramızda bariz bir sorun yok. Oldukça açık sözlü ve neşeli biridir ben ise soğuk tavırlıyımdır. Evlendiği bizde fit bir vücudum vardı çocuk falan biraz bakımsızlaştım fit olmak için kendime değer verdiğim için çabalıyorum. Ama eşimin başka hanımlara göz gezdirmesi canımı yakıyor. İş yerine gelip fiziği düzgün olan seksi olan kadınları beğendiğini ve arzuladığını öğrendim. Anlık şeyler gibi. İş arkadaşıyla mesajında gelen bir müşteri için hırrrr hırrr bana onu deme çok fenaydı gibi muhabbet dönmüş. Çok kırıldım üzüldüm ve sinirlendim. Neşeli Şen şakrak bayanlara karşı nazik davranması bile canımı yakıyor. Fiziki hiçbir kaçamağı yok ama ister istemez aklıma bir sürü şey geliyor, benimle yatakta birlikte olurken onu düşünüyor mu aklımı kaçıracağım bir haftadır ne yapacağımı bilemedim. Her gelen kadına baktı mı arzuladı mı diye ya da acaba nasıldı benden iyi mi de onu dedi. Cinsel hayatımız aktif iyi de anlaşırız neyim eksikte başkasını bu şekilde düşünüyor

Biraz araştırın isterseniz ama bana gayet sağlıklı geliyor iki tarafta karşı cinsi beğenebilir.. bende bazen Kıvanç Tatlituğ a bakip off diyirum yani...Bu eyleme dönmediği için benim için sakıncası yok.. artı o mesajlar erkek erkeğe mesajlar gibi hepsi yapıyor.. kendinizi üzmeyin ama tetikte olmayı da bırakmayın..

Her zaman fit kalmayacağız.
Allah korusun bir sağlık sorunu, kaza yüzünden insanlar dönülmez bir kayıp içine girebiliyor.
Böyle herifler ne yapacak o zaman?

Hır hıır ne fenaydı falan ne demek?
Erkek muhabbeti diye aralarında döndüğünü ben de biliyorum ama bunu normal göremiyorum.

Karşı cinsi beğenmenin bir adabı olur.
Hoş görünür gözüne falan.
Güzelmiş Allah sahibine bağışlasın der nefsini terbiye eder insan.
Kalite bunu gerektirir.

Her iki cins de eşinden başka insanlardan etkilenebilir, dürtüsel bir durumdur bu. Buraya kadar normal. Ancak iş yerinde muhatap olduğu, etkileşime girdiği kadınlar hakkında bu şekilde bir muhabbet çevirmesi bana göre sapıklık. Bunu sapıklık olarak adlandırmak için kişinin evli olmasına gerek yok. Bekar da olsa sapıkça bir eylem.

Telefonunu karıştırdım diyemedim haliyle, ama ağzını yokladım bir haber okudum gelen müşterileri sınıflandırıyorlarmış siz de yapıyor musunuz sen bakıyor musun falan diye -bu tarz muhabbet edecek kadar açık ve konuşkandır- ne işim olur falan dedi ben biraz fazla irdeleyince erkek doğası gereği açana bakar güzele bakar fiziğine bakar ama hayvan gibi gözümü üzerinde gezdirmem dedi, abin baban bile önünden geçene bakar eleştirir erkek böyledir ama bakmak var bakmak var dedi. Benden böyle bir şeyi bekler misin neden ortamınızı geriyorsun falan diye söylendi.polis, İşi gereği her türlü kadın geliyor. Çok fazla vücudunu teşhir eden var deri pantolon giyenden tutun mini eteklisi özellikle asılan tipler bile oluyor gelir anlatır bugün şöyle oldu diyerek. Hele avukatlar onları görünce diyorum ki sanki bana baksınlar diye özellikle giyinip gidiyorlar. Sürekli onlarla temas halinde bu beni geriyor eşime hem güveniyorum hem güvensizim çok karmaşık duygular içerisindeyim. O çok neşeli şen şakrak ben yapı gereği biraz donuk biriyim, sahte neşe ya da cilve üzerimde eğreti duruyor.kapalıyım evde şık giyinsem de dışarıda ölçülüyüm, açık giyinen dar giyinen dikkatini çekiyor bir iki saniyelik bir bakmalar oluyor. Şuan tatildeyiz gelinimiz çok neşeli ,açık acaba özeniyor mudur benim eşim de böyle olsa seksi giyimde diye.Sizce abartıyor muyum

Avukatlar senin kocan baksın diye öyle giyinmiyorlardır ya

Kocam aç gözlü bir sapık diyemeyen de kadınlar etek giyiyor diyor

Ohoooo siz bu kafanızdakilerle akıl sağlığınızı koruyamazsınız.

Sizden önce de güzelin güzeli, seksinin seksisi hep vardı. Evlenmek için sizi seçti.
Seçmeseydi özenecekti madem.

Bu olmaz kesinlikle demiyorum.
Var öyle şerefsizler.

İlginç bir şekilde sizin bu özenme durumunu haklı çıkarmaya çalışır bir haliniz var.

Karakteriniz belliydi, giyiminiz belliydi.
Ne bu kendinizden emin olmayışınız?

Benden gitmek isteyene güle güle demeniz gerekmez mi?

Avukatlar senin kocan baksın diye öyle giyinmiyorlardır ya

Kocam aç gözlü bir sapık diyemeyen de kadınlar etek giyiyor diyor
Kocam aman aman bir tip değil onun için süslenmediklerininde farkındayım, açmasalar bakmazlar diyen kılıf uydurmaya çalışan biri değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım

Sana bisey diyeyim mi ek işim gereği ben de sık sık adliyeye gidiyorum aman ya rabbi herkes mi bakımlı ve şık. Sadece avukatlar değil ki katipler yazı işlerinde çalışanlar topuksuz kimse yok mini eteksiz kimse yok. Şişman kimse yok. Erkekler de öyle ama. Hepsi jilet gibi. Onunden bi memur geçiyor sanırsın başsavcı.

Her polis adliyede çalışmıyor ama eğer adliyede çalışıyor ise eşin bakması olası ben de bakıyorum erkek kız ayırt etmeden hepsi çok güzel ve yakışıklı çünkü

Sana mı soracak kadınlar ne giyeceğini

Kadın düşmanı mısın

Benim eşim yapmıyor. Niye her erkek bunu yapsın? Sapkınlık bu evde eşi varken gördüğü her kadına ağız sulandırması.

çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım
Ararsanız arayın, kadınların da çok umrunda. Sizin doğrularınız herkesin doğrusu değil, sizin gibi yaşamayan da “hafif kadın” değil. Önce bunu bir idrak edin.

Maşallah kocanız pürü pak dısardakiler yolunun yolcusu öyle mi ? Ne alakası var ya ınsanların giyim tarzını bu kadar birleştirmeyin yaşam şekilleriyle . nice çarşaflılar var ona kalacak olursan kimin eli kimin cebinde . kendınıze olan özgüvensizliğinizi kocanızın hırhır yakaladığınız mesajlarındaki sapık hallerıyle birleştirince nie kendınıze olan özguvenınızı yenilemek yerine kocanızı temize çıkarıp şöyle iyi böyle iyi die konumlandırma gereği duydunuz . Kocanız sapık hanfendi o fenaydı bu fenaydı die hırlayan iti koca die gezdirmeye devam edebilirsiniz sizin secımınız , ama dışarda meslegını yapan kadınlarımızı sırf mını etek giydi die kötülemeye hakkınız yok her mini etek giyen avukat eşinize kuyruk sallamıyordur emin olun . Kabul edin dısardakilere salya sarkıtan bi kocanız var . ! Kimse şort giydi die art niyetli değil kafa yapınız çok çirkin öyle değil diyorsunuz kelimelerinizi yumuşatmaya çalışıyorsunuz ama yok malesef gayet açık anlaşılıyor kocanızın sapıklıgını kapatmak ıcın kadın dusmanlıgı yaptıgınız . Elinizden alan mı var açılın sizde giyinin madem kocanız böyle sevıyor ne duruyorsunuz ! Allah tan korkarım diyecekseniz de eğer evet bence de korkun tanımadgınız kişiliğini bile bilmediğiniz kadınlara sırf kocanızın 3-5 mesajını gördüm die bu şekilde ithamlarda bulunamazsınız ! Aranan biri varsa kocanız fiziki bisey yapmadı diyorsunuz ne bildiniz çip mi taktınız alarm mı bağladınız yapmadıysa bile ilk fırsatta kaçınılmaz yapacaktır çok guvenmeyın erkegın kendi ölür pipisi ölmez derler mezardakine bile guvenmeyın . Kıyafet kültürse başkalarının kültürüne saygı duymayı öğrenin siz de eşiniz de kendi yobazlıgınızı bu şekilde kapatmayın

Güzel diyip begenıp bakması başka of fenaydı diyip hırlaması başka arada fark var . Güzele bizde güzel deriz !

Özenebilir duygularina karisamazsjn ama sana bunu dile getirirse sen de söyle ol söyle giyin falan derse sen kendine bak kıçımın kenarı moduna girmelisin. Bir tavsiye

Haklı çıkarmaya çalışmaktan çok yaşadığım duygu çok farklı. Kırgınlık çok fazla erkek söz konusuysa babama bile güvenmem beyinleri değil başka yerleri yönlendiriyor her şeyi konuşup birbirimize anlatabilen bir ilişkimiz var haliyle acaba önceden bahsettiklerine de bu tarz bir yaklaşımda bulundu mu, içimi kemiriyor. Çirkin değilim yanlış anlaşılmasın kendimi dev aynasında gördüğümden değil.Çevremdeki herkes eşim arkadaşlarım her zaman beğeni odağı olmuşumdur, ortalamanın üzerinde bir tipim vardır bana göre tek kusurum aşırı şen şakrak ya da neşesini çok belli eden biri değilimdir. Nasıl neşeli cilveliydi, dünya ahret bacım olsun ama kadın dediğin böyle olacak arkadaş yazmış başka bir mesajında. Yaşadığım hayal kırıklığını kelimelere dökemiyorum

Bir kere erkekler böyledir diye savunma yapan kocama “aslında erkekler değil sadece tüm insanlar böyledir ben de yakışıklı biri hakkında arkadaşımla böyle konuşsam hoşuna gider mi” demelisin. Yani empati yaptır.
Ve bu mesajları keşke ekran görüntüsü alsaydın. Belli olmaz yarinin ne olacağı. Boşanacak düzeye gelirsen kullanirdin

Kocanın başka kadını beğenmesi normal ama iş yerindeki kadın hakkında hırr hır yapması normal değil allah bizi senin kocan gibi adamlardsn korusun bu da bir tacizdir bu arada bence korkunç böyle sdamı midem almazdı

Ben çok beğenilen bir kadın değilim.
Bence ortalama bir tipim.
Karakterim yeter bütün güzelleri sollamaya.
Kendim gibi kadın bulsaydım da bir nikah değil iki nikah kıyardım :)
Bence sizin özgüven probleminiz var önce bunu aşmalısınız.

Bu adam bir de polis mi yuh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…