Telefonunu karıştırdım diyemedim haliyle, ama ağzını yokladım bir haber okudum gelen müşterileri sınıflandırıyorlarmış siz de yapıyor musunuz sen bakıyor musun falan diye -bu tarz muhabbet edecek kadar açık ve konuşkandır- ne işim olur falan dedi ben biraz fazla irdeleyince erkek doğası gereği açana bakar güzele bakar fiziğine bakar ama hayvan gibi gözümü üzerinde gezdirmem dedi, abin baban bile önünden geçene bakar eleştirir erkek böyledir ama bakmak var bakmak var dedi. Benden böyle bir şeyi bekler misin neden ortamınızı geriyorsun falan diye söylendi.polis, İşi gereği her türlü kadın geliyor. Çok fazla vücudunu teşhir eden var deri pantolon giyenden tutun mini eteklisi özellikle asılan tipler bile oluyor gelir anlatır bugün şöyle oldu diyerek. Hele avukatlar onları görünce diyorum ki sanki bana baksınlar diye özellikle giyinip gidiyorlar. Sürekli onlarla temas halinde bu beni geriyor eşime hem güveniyorum hem güvensizim çok karmaşık duygular içerisindeyim. O çok neşeli şen şakrak ben yapı gereği biraz donuk biriyim, sahte neşe ya da cilve üzerimde eğreti duruyor.kapalıyım evde şık giyinsem de dışarıda ölçülüyüm, açık giyinen dar giyinen dikkatini çekiyor bir iki saniyelik bir bakmalar oluyor. Şuan tatildeyiz gelinimiz çok neşeli ,açık acaba özeniyor mudur benim eşim de böyle olsa seksi giyimde diye.Sizce abartıyor muyum
Telefonunu karıştırdım diyemedim haliyle, ama ağzını yokladım bir haber okudum gelen müşterileri sınıflandırıyorlarmış siz de yapıyor musunuz sen bakıyor musun falan diye -bu tarz muhabbet edecek kadar açık ve konuşkandır- ne işim olur falan dedi ben biraz fazla irdeleyince erkek doğası gereği açana bakar güzele bakar fiziğine bakar ama hayvan gibi gözümü üzerinde gezdirmem dedi, abin baban bile önünden geçene bakar eleştirir erkek böyledir ama bakmak var bakmak var dedi. Benden böyle bir şeyi bekler misin neden ortamınızı geriyorsun falan diye söylendi.polis, İşi gereği her türlü kadın geliyor. Çok fazla vücudunu teşhir eden var deri pantolon giyenden tutun mini eteklisi özellikle asılan tipler bile oluyor gelir anlatır bugün şöyle oldu diyerek. Hele avukatlar onları görünce diyorum ki sanki bana baksınlar diye özellikle giyinip gidiyorlar. Sürekli onlarla temas halinde bu beni geriyor eşime hem güveniyorum hem güvensizim çok karmaşık duygular içerisindeyim. O çok neşeli şen şakrak ben yapı gereği biraz donuk biriyim, sahte neşe ya da cilve üzerimde eğreti duruyor.kapalıyım evde şık giyinsem de dışarıda ölçülüyüm, açık giyinen dar giyinen dikkatini çekiyor bir iki saniyelik bir bakmalar oluyor. Şuan tatildeyiz gelinimiz çok neşeli ,açık acaba özeniyor mudur benim eşim de böyle olsa seksi giyimde diye.Sizce abartıyor muyum
Kocam aman aman bir tip değil onun için süslenmediklerininde farkındayım, açmasalar bakmazlar diyen kılıf uydurmaya çalışan biri değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararımAvukatlar senin kocan baksın diye öyle giyinmiyorlardır ya
Kocam aç gözlü bir sapık diyemeyen de kadınlar etek giyiyor diyor
Sana mı soracak kadınlar ne giyeceğiniKocam aman aman bir tip değil onun için süslenmediklerininde farkındayım, açmasalar bakmazlar diyen kılıf uydurmaya çalışan biri değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım
Benim eşim yapmıyor. Niye her erkek bunu yapsın? Sapkınlık bu evde eşi varken gördüğü her kadına ağız sulandırması.Biraz araştırın isterseniz ama bana gayet sağlıklı geliyor iki tarafta karşı cinsi beğenebilir.. bende bazen Kıvanç Tatlituğ a bakip off diyirum yani...Bu eyleme dönmediği için benim için sakıncası yok.. artı o mesajlar erkek erkeğe mesajlar gibi hepsi yapıyor.. kendinizi üzmeyin ama tetikte olmayı da bırakmayın..
Ararsanız arayın, kadınların da çok umrunda. Sizin doğrularınız herkesin doğrusu değil, sizin gibi yaşamayan da “hafif kadın” değil. Önce bunu bir idrak edin.çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım
Özenebilir duygularina karisamazsjn ama sana bunu dile getirirse sen de söyle ol söyle giyin falan derse sen kendine bak kıçımın kenarı moduna girmelisin. Bir tavsiyeTelefonunu karıştırdım diyemedim haliyle, ama ağzını yokladım bir haber okudum gelen müşterileri sınıflandırıyorlarmış siz de yapıyor musunuz sen bakıyor musun falan diye -bu tarz muhabbet edecek kadar açık ve konuşkandır- ne işim olur falan dedi ben biraz fazla irdeleyince erkek doğası gereği açana bakar güzele bakar fiziğine bakar ama hayvan gibi gözümü üzerinde gezdirmem dedi, abin baban bile önünden geçene bakar eleştirir erkek böyledir ama bakmak var bakmak var dedi. Benden böyle bir şeyi bekler misin neden ortamınızı geriyorsun falan diye söylendi.polis, İşi gereği her türlü kadın geliyor. Çok fazla vücudunu teşhir eden var deri pantolon giyenden tutun mini eteklisi özellikle asılan tipler bile oluyor gelir anlatır bugün şöyle oldu diyerek. Hele avukatlar onları görünce diyorum ki sanki bana baksınlar diye özellikle giyinip gidiyorlar. Sürekli onlarla temas halinde bu beni geriyor eşime hem güveniyorum hem güvensizim çok karmaşık duygular içerisindeyim. O çok neşeli şen şakrak ben yapı gereği biraz donuk biriyim, sahte neşe ya da cilve üzerimde eğreti duruyor.kapalıyım evde şık giyinsem de dışarıda ölçülüyüm, açık giyinen dar giyinen dikkatini çekiyor bir iki saniyelik bir bakmalar oluyor. Şuan tatildeyiz gelinimiz çok neşeli ,açık acaba özeniyor mudur benim eşim de böyle olsa seksi giyimde diye.Sizce abartıyor muyum
Haklı çıkarmaya çalışmaktan çok yaşadığım duygu çok farklı. Kırgınlık çok fazla erkek söz konusuysa babama bile güvenmem beyinleri değil başka yerleri yönlendiriyor her şeyi konuşup birbirimize anlatabilen bir ilişkimiz var haliyle acaba önceden bahsettiklerine de bu tarz bir yaklaşımda bulundu mu, içimi kemiriyor. Çirkin değilim yanlış anlaşılmasın kendimi dev aynasında gördüğümden değil.Çevremdeki herkes eşim arkadaşlarım her zaman beğeni odağı olmuşumdur, ortalamanın üzerinde bir tipim vardır bana göre tek kusurum aşırı şen şakrak ya da neşesini çok belli eden biri değilimdir. Nasıl neşeli cilveliydi, dünya ahret bacım olsun ama kadın dediğin böyle olacak arkadaş yazmış başka bir mesajında. Yaşadığım hayal kırıklığını kelimelere dökemiyorumOhoooo siz bu kafanızdakilerle akıl sağlığınızı koruyamazsınız.
Sizden önce de güzelin güzeli, seksinin seksisi hep vardı. Evlenmek için sizi seçti.
Seçmeseydi özenecekti madem.
Bu olmaz kesinlikle demiyorum.
Var öyle şerefsizler.
İlginç bir şekilde sizin bu özenme durumunu haklı çıkarmaya çalışır bir haliniz var.
Karakteriniz belliydi, giyiminiz belliydi.
Ne bu kendinizden emin olmayışınız?
Benden gitmek isteyene güle güle demeniz gerekmez mi?
Bir kere erkekler böyledir diye savunma yapan kocama “aslında erkekler değil sadece tüm insanlar böyledir ben de yakışıklı biri hakkında arkadaşımla böyle konuşsam hoşuna gider mi” demelisin. Yani empati yaptır.Telefonunu karıştırdım diyemedim haliyle, ama ağzını yokladım bir haber okudum gelen müşterileri sınıflandırıyorlarmış siz de yapıyor musunuz sen bakıyor musun falan diye -bu tarz muhabbet edecek kadar açık ve konuşkandır- ne işim olur falan dedi ben biraz fazla irdeleyince erkek doğası gereği açana bakar güzele bakar fiziğine bakar ama hayvan gibi gözümü üzerinde gezdirmem dedi, abin baban bile önünden geçene bakar eleştirir erkek böyledir ama bakmak var bakmak var dedi. Benden böyle bir şeyi bekler misin neden ortamınızı geriyorsun falan diye söylendi.polis, İşi gereği her türlü kadın geliyor. Çok fazla vücudunu teşhir eden var deri pantolon giyenden tutun mini eteklisi özellikle asılan tipler bile oluyor gelir anlatır bugün şöyle oldu diyerek. Hele avukatlar onları görünce diyorum ki sanki bana baksınlar diye özellikle giyinip gidiyorlar. Sürekli onlarla temas halinde bu beni geriyor eşime hem güveniyorum hem güvensizim çok karmaşık duygular içerisindeyim. O çok neşeli şen şakrak ben yapı gereği biraz donuk biriyim, sahte neşe ya da cilve üzerimde eğreti duruyor.kapalıyım evde şık giyinsem de dışarıda ölçülüyüm, açık giyinen dar giyinen dikkatini çekiyor bir iki saniyelik bir bakmalar oluyor. Şuan tatildeyiz gelinimiz çok neşeli ,açık acaba özeniyor mudur benim eşim de böyle olsa seksi giyimde diye.Sizce abartıyor muyum
Haklı çıkarmaya çalışmaktan çok yaşadığım duygu çok farklı. Kırgınlık çok fazla erkek söz konusuysa babama bile güvenmem beyinleri değil başka yerleri yönlendiriyor her şeyi konuşup birbirimize anlatabilen bir ilişkimiz var haliyle acaba önceden bahsettiklerine de bu tarz bir yaklaşımda bulundu mu, içimi kemiriyor. Çirkin değilim yanlış anlaşılmasın kendimi dev aynasında gördüğümden değil.Çevremdeki herkes eşim arkadaşlarım her zaman beğeni odağı olmuşumdur, ortalamanın üzerinde bir tipim vardır bana göre tek kusurum aşırı şen şakrak ya da neşesini çok belli eden biri değilimdir. Nasıl neşeli cilveliydi, dünya ahret bacım olsun ama kadın dediğin böyle olacak arkadaş yazmış başka bir mesajında. Yaşadığım hayal kırıklığını kelimelere dökemiyorum
Bu adam bir de polis mi yuhTelefonunu karıştırdım diyemedim haliyle, ama ağzını yokladım bir haber okudum gelen müşterileri sınıflandırıyorlarmış siz de yapıyor musunuz sen bakıyor musun falan diye -bu tarz muhabbet edecek kadar açık ve konuşkandır- ne işim olur falan dedi ben biraz fazla irdeleyince erkek doğası gereği açana bakar güzele bakar fiziğine bakar ama hayvan gibi gözümü üzerinde gezdirmem dedi, abin baban bile önünden geçene bakar eleştirir erkek böyledir ama bakmak var bakmak var dedi. Benden böyle bir şeyi bekler misin neden ortamınızı geriyorsun falan diye söylendi.polis, İşi gereği her türlü kadın geliyor. Çok fazla vücudunu teşhir eden var deri pantolon giyenden tutun mini eteklisi özellikle asılan tipler bile oluyor gelir anlatır bugün şöyle oldu diyerek. Hele avukatlar onları görünce diyorum ki sanki bana baksınlar diye özellikle giyinip gidiyorlar. Sürekli onlarla temas halinde bu beni geriyor eşime hem güveniyorum hem güvensizim çok karmaşık duygular içerisindeyim. O çok neşeli şen şakrak ben yapı gereği biraz donuk biriyim, sahte neşe ya da cilve üzerimde eğreti duruyor.kapalıyım evde şık giyinsem de dışarıda ölçülüyüm, açık giyinen dar giyinen dikkatini çekiyor bir iki saniyelik bir bakmalar oluyor. Şuan tatildeyiz gelinimiz çok neşeli ,açık acaba özeniyor mudur benim eşim de böyle olsa seksi giyimde diye.Sizce abartıyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?