Kocamın başka kadınları beğenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sende bir eksiklik yok kocan da sorun var. Fiziğin eskisi gibi iyi olmayabillr ney var yani insanız biz kocan önce kendine baksın. Kendini fiziğine bakmak istiyorsan kocan için degil kendin için yap bakacak olan yine bakacak zaten dışarıya. Üzmeyin kendinizi

Memleketin polisi adliyede kadınların adalet aradıgı yerde ona buna hırlıyorsa vay vay !
Konu sahibinin eşi polis grubunda konuşmuş ya aklıma birkaç ay önce Konya'da doktorların kadın hastaların ardından bel aşağı yapılan doktor muhabbetleri geldi.

Evet her yerde her sey giyilmez bunda hemfikiriz ama dusunce yapın iğrenç ve uzgunum bu dusunce yapısıyla aldatılmaya da mahkumsunuz.

Ablacim, sen durduk yere esinin mesajlarini kurcalamissin. Orada gormek istemedigin seyler bulmussun. Bunlara ragmen gidip kocanin suratina sen kime hirliyorsun bile diyememissin. Gelmis buraya konu acmissin. Senin ozguvensizligin zaten bu konunun ana noktasi.
Esin bir noktada suclu. Herkes guzele bakar. Ben sokaktaki kadinlara kocamdan daha cok bakiyorum. Hosuma gidiyor guzel insanlara bakmak, icim aciliyor. Insanlar giyinsinler, suslensinler gezsinler ne guzel. ama kimse hirrr lamaz
Ben su an bunlarin hic birini yapamiyorum. bundan 3 sene onceye kadar karin kaslarim vardi simdi patates oldum. Ama kalkip da insanlar giyiniyor soyle boyle, her seyin bir yeri var demedim. Guzel olana, guzel giyinene baktim aa ne guzel dedim gectim.
Benim kocam bakiyor mudur, garanti bakiyordur. Arkadaslari arasinda birbirlerine hirr liyor mudur bilemem cok tarzi degil gibi ama bakmadim bakmam mesajlarina. Bir sey olursa onume duser zaten der gecerim.
Siz bence kendinizi bir insanlarla karsilastirmayi birakin. Yok disarida giyinimli ama evde paspal falan demekten de bir vazgecin. Siz kendi hayatiniza bir odaklanin bence. Kendinizi begenmiyorsaniz evde spor yapabilirsiniz, diyetisyenle gorusup kilo verebilirsiniz. kendinize odaklanin unutun diger kadinlari. Bunlar hep bosluktan oluyor. Oyalancak birseyler bulun. Azicik da ozguvenli olun. Elli tane mesajiniz varsa onlar sen sakrak ben degilim demissiniz. Tamam degilseniz degilsinizdir. olanlari da yargilamayi bir birakin. Bir kabul edin kendinizi oldugu gibi ya.

Farklı bir bakış açınız var. Bakın süslenen kadınlar için " kendim için süsleniyorum diyip evde paspal gezen" tabirini kullanıyorsunuz. Erkekler için mi süsleniyorlar?

Sizin konunuz eşinizin başka kadınlara karşı cinsel haz duyması bunu belalti grupta konuşmaya beis görmemesi demek ki yediği her naneyi biliyor bu gruptakiler.

Evin içinde şık giyinirim dışarda ölçülü tabiriniz var bunu eşiniz mi talep etti sizden siz mi? Kapalı şık giyimli kadınlara da dönüp dönüp hayranlıkla baktığım olmuştur.

Konunun didiklenmesi ve farklı boyuta gitmesi kullandiginiz cumlelerden ileri geliyor.

Grupta yapılan konuşmalar ifşa edilirse taciz suçlaması ve idari soruşturma geçirebilirler. Tabii siz evliliginize devam edeceginiz için hesabı kapatıp çıkarsınız birkac güne.

Maksadiniz gerçekten fikir almak boşanmak mı yoksa kocaniza göz dağı verip bu hirli evliliği hediye ile süsleyip gonlunuzun alınmasını mi saglamak tam anlayamadım.

Cinsel hayatınız aktif ve aranız da iyi.Demek ki şerefsiz insan şerefsizdir.Zorla şeref sahibi yapılmaz.Erkekler kapatılsın yemin ederim

Yapmayan erkek yoktur illa ki tüm erkekler bakar.. kadınlarda bakar.. siz alımlı güzel bir kadın gördüğünüzde bakmıyor musunuz?
Güzel hemcinslerime ben de bakıyorum hem de Rabbim ne güzel yaratmış diyerek.Ama erkekler pis gerçekten ya

Konu sahibi kocanı aklamak için başkalarını suçluyorsun. Pardonda milletin ne giydiğinden size ne. Hadi diyelim giymediler. Eminim kocanız pardesü giyenleridw kimbilir altında ne vardır diye süzüyordur.
Acaba başımı açacağım şöyle giyeceğim deseniz nasıl tepki verir. Ayyyy midem bulanıyor milletin karısı kızı hakkında pis pis muhabbet eden sapık erkeklerden. Allahım koru

Karısını kapatmış, diğer erkeklerden uzak tutup dışarıda köpek sesleriyle elin kadınının lafını ediyor. Konu sahibi de korkak, kocasına bir şey diyemiyor

Artık bu msjlari görmüşsünüz ve ilişkiniz asla eskisi gibi olmayacak. Bunun siz de farkındasınız. Yine de karşı tarafta şöyle giyinen böyle davranan olduysa eşim ondan mi bakti bilmem ne kısmına sadece beyninizde eşinizi aklamaya çalıştığınız için giriyorsunuz. Kendinize bunu itiraf ederek başlayın. Sorun eşinizin ahlakıyla ilgili. Profesyonel anlamda bakarsak iş ahlakı da sıfır. Çalışırken işine değil bunlara odaklanıyor demek ki. Her bakımdan çöp. Telefona baktığınızı öğrenmesi mi suç yoksa onun yaptığı mi? Burda en güzeli herseyi okuduğunuzu yüzüne vurup bi güzel kapı dışarı etmek. Yatakta dahi aklınıza neler gelmiş yani bi daha aynı yatağa yatmaya içi de almaz insanın. Ama eminim ki siz kendinizde eksik veya disardakilerde hata aramaya devam ederek, eşinize ne yapıp kendinizi begendireceginizi düşünerek mutsuz şekilde devam edeceksiniz bu evliliğe. Yine de yazayım dedim düşüncemi

Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım

Sizin neyi aradığınız kimsenin umurunda değil. İsteyen istediğini giyer. Millete art niyet arayacağınıza kocanıza bakın
Kocanız hakkında hafif yorumlar yapıldığı için kadınlarin giyiminde hata aramaya başladınız. Kocanız hakkındaki doğru bir yorum yapayım adam aranıyor ve sizdende çekinmeyecek kadar cesur. Zaten sizede söylüyormuş baktığını ama anlamak isteyene. Özetle kadınlar çarşaflada giyse yine kocanız bakacak çünkü aranıyor.

Yerler burada şimdi seni bacım...

Eşiniz tanıştığınızda sakin tabiatınızı olgunluk ve tam evlenilecek bir kadın olarak görüp evlenmiş. Elbette seviyordur falan filan da en büyük sebebi bu, sizde bunu içten içe bildiğiniz için zamanla özgüvensiz, düşük enerjili ve kompleksli biri hâline gelmişsiniz ama bunu çözmek yerine kadınları suçluyorsunuz.

Kadınlar çıplak da gezse hiçbir erkeğin sapıkça yaklaşmaya, bakmaya, davranmaya hakkı yoktur. Erkek işte yapısı bu saçmalığın bırakın artık.

Kesinlikle hayır, kocası bakmıyor, kadınlar baktırıyor kendine. Çünkü evde paspal paspal pijamayla oturan kadınlar dışarı çıkarken süsleniyor kocası bakıp hırlasın diye. O yüzden kocası masum, kadınlar y.llu.

Ne demek fena iğrenç bir muhabbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…