Sende bir eksiklik yok kocan da sorun var. Fiziğin eskisi gibi iyi olmayabillr ney var yani insanız biz kocan önce kendine baksın. Kendini fiziğine bakmak istiyorsan kocan için degil kendin için yap bakacak olan yine bakacak zaten dışarıya. Üzmeyin kendiniziMerhaba 14 yıllık evliyim, eşim ile aramızda bariz bir sorun yok. Oldukça açık sözlü ve neşeli biridir ben ise soğuk tavırlıyımdır. Evlendiği bizde fit bir vücudum vardı çocuk falan biraz bakımsızlaştım fit olmak için kendime değer verdiğim için çabalıyorum. Ama eşimin başka hanımlara göz gezdirmesi canımı yakıyor. İş yerine gelip fiziği düzgün olan seksi olan kadınları beğendiğini ve arzuladığını öğrendim. Anlık şeyler gibi. İş arkadaşıyla mesajında gelen bir müşteri için hırrrr hırrr bana onu deme çok fenaydı gibi muhabbet dönmüş. Çok kırıldım üzüldüm ve sinirlendim. Neşeli Şen şakrak bayanlara karşı nazik davranması bile canımı yakıyor. Fiziki hiçbir kaçamağı yok ama ister istemez aklıma bir sürü şey geliyor, benimle yatakta birlikte olurken onu düşünüyor mu aklımı kaçıracağım bir haftadır ne yapacağımı bilemedim. Her gelen kadına baktı mı arzuladı mı diye ya da acaba nasıldı benden iyi mi de onu dedi. Cinsel hayatımız aktif iyi de anlaşırız neyim eksikte başkasını bu şekilde düşünüyor
Konu sahibinin eşi polis grubunda konuşmuş ya aklıma birkaç ay önce Konya'da doktorların kadın hastaların ardından bel aşağı yapılan doktor muhabbetleri geldi.Memleketin polisi adliyede kadınların adalet aradıgı yerde ona buna hırlıyorsa vay vay !
Aynen direk bende onu düşündüm ne hale geldi memleket kime güvencez dieKonu sahibinin eşi polis grubunda konuşmuş ya aklıma birkaç ay önce Konya'da doktorların kadın hastaların ardından bel aşağı yapılan doktor muhabbetleri geldi.
Evet her yerde her sey giyilmez bunda hemfikiriz ama dusunce yapın iğrenç ve uzgunum bu dusunce yapısıyla aldatılmaya da mahkumsunuz.Kocam aman aman bir tip değil onun için süslenmediklerininde farkındayım, açmasalar bakmazlar diyen kılıf uydurmaya çalışan biri değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım
Ablacim, sen durduk yere esinin mesajlarini kurcalamissin. Orada gormek istemedigin seyler bulmussun. Bunlara ragmen gidip kocanin suratina sen kime hirliyorsun bile diyememissin. Gelmis buraya konu acmissin. Senin ozguvensizligin zaten bu konunun ana noktasi.Yazıklar olsun, sadece saldırmak amaçlı ve tek bir noktayı odak alarak yazmışsınız. Ben günlerdir boşansam mı nasıl olacak diye için içimi yiyor ucu bazılarına dokunuyor diye kıyafetten bahsettim diye saldırmayan yok. Ne yobazlığım kaldı ne midesizliğim. Ben bakmayı bu tarz konuşmayı bile aldatmakla eş değer tuttuğum için kimseye açılamadığım için kafamdakileri netleştirmek için hemcinslerimden görüş almak istemiştim sadece. Kendime bakmayı hiçbir zaman bırakmadım evimde bile hafif makyaj şık kıyafetler giyerim bekarkende öyleydim bir erkek için değişmedim o kadar da kendimi küçük görmüyorum, evet eksik gördüğüm noktalırım var onu da dile getirdim somurtganlığım. Ama dışarı çıkarken süslenip kendim için süsleniyorum deyip eve gelince paspal paspal gezen pijamasının üzerine çorabını geçirip yüzüne bir krem bile sürmeyen kadınlardan değilim. Eşimin hayvanlığını ben de yarattığı hissi paylaşıp kafamı toplayıp sakin bir şekilde düşünüp karar vermek için yazdım ama hata yapmışım. Tanımadığınız insanlara bazen daha rahat açılırsınız düşüncesi ile ama cımbız gibi sadece istediğiniz yerleri seçip alanlar oldu gerçekten üzüldüm. Eşimi mağdur sanmak mı o açmasa erkek bakmazdı mı yobazlık asıl sizin zihninize işlemiş ya da hayal dünyasında yaşıyorsunuz
Farklı bir bakış açınız var. Bakın süslenen kadınlar için " kendim için süsleniyorum diyip evde paspal gezen" tabirini kullanıyorsunuz. Erkekler için mi süsleniyorlar?Yazıklar olsun, sadece saldırmak amaçlı ve tek bir noktayı odak alarak yazmışsınız. Ben günlerdir boşansam mı nasıl olacak diye için içimi yiyor ucu bazılarına dokunuyor diye kıyafetten bahsettim diye saldırmayan yok. Ne yobazlığım kaldı ne midesizliğim. Ben bakmayı bu tarz konuşmayı bile aldatmakla eş değer tuttuğum için kimseye açılamadığım için kafamdakileri netleştirmek için hemcinslerimden görüş almak istemiştim sadece. Kendime bakmayı hiçbir zaman bırakmadım evimde bile hafif makyaj şık kıyafetler giyerim bekarkende öyleydim bir erkek için değişmedim o kadar da kendimi küçük görmüyorum, evet eksik gördüğüm noktalırım var onu da dile getirdim somurtganlığım. Ama dışarı çıkarken süslenip kendim için süsleniyorum deyip eve gelince paspal paspal gezen pijamasının üzerine çorabını geçirip yüzüne bir krem bile sürmeyen kadınlardan değilim. Eşimin hayvanlığını ben de yarattığı hissi paylaşıp kafamı toplayıp sakin bir şekilde düşünüp karar vermek için yazdım ama hata yapmışım. Tanımadığınız insanlara bazen daha rahat açılırsınız düşüncesi ile ama cımbız gibi sadece istediğiniz yerleri seçip alanlar oldu gerçekten üzüldüm. Eşimi mağdur sanmak mı o açmasa erkek bakmazdı mı yobazlık asıl sizin zihninize işlemiş ya da hayal dünyasında yaşıyorsunuz
Cinsel hayatınız aktif ve aranız da iyi.Demek ki şerefsiz insan şerefsizdir.Zorla şeref sahibi yapılmaz.Erkekler kapatılsın yemin ederimMerhaba 14 yıllık evliyim, eşim ile aramızda bariz bir sorun yok. Oldukça açık sözlü ve neşeli biridir ben ise soğuk tavırlıyımdır. Evlendiği bizde fit bir vücudum vardı çocuk falan biraz bakımsızlaştım fit olmak için kendime değer verdiğim için çabalıyorum. Ama eşimin başka hanımlara göz gezdirmesi canımı yakıyor. İş yerine gelip fiziği düzgün olan seksi olan kadınları beğendiğini ve arzuladığını öğrendim. Anlık şeyler gibi. İş arkadaşıyla mesajında gelen bir müşteri için hırrrr hırrr bana onu deme çok fenaydı gibi muhabbet dönmüş. Çok kırıldım üzüldüm ve sinirlendim. Neşeli Şen şakrak bayanlara karşı nazik davranması bile canımı yakıyor. Fiziki hiçbir kaçamağı yok ama ister istemez aklıma bir sürü şey geliyor, benimle yatakta birlikte olurken onu düşünüyor mu aklımı kaçıracağım bir haftadır ne yapacağımı bilemedim. Her gelen kadına baktı mı arzuladı mı diye ya da acaba nasıldı benden iyi mi de onu dedi. Cinsel hayatımız aktif iyi de anlaşırız neyim eksikte başkasını bu şekilde düşünüyor
Güzel hemcinslerime ben de bakıyorum hem de Rabbim ne güzel yaratmış diyerek.Ama erkekler pis gerçekten yaYapmayan erkek yoktur illa ki tüm erkekler bakar.. kadınlarda bakar.. siz alımlı güzel bir kadın gördüğünüzde bakmıyor musunuz?
Yaaa.Daha da gitmem doktoraKonu sahibinin eşi polis grubunda konuşmuş ya aklıma birkaç ay önce Konya'da doktorların kadın hastaların ardından bel aşağı yapılan doktor muhabbetleri geldi.
Öyle düşünmeyin. Her meslek grubunda çürümüş elmalar vardır. Böyle böyle ayıklanacaklar.Yaaa.Daha da gitmem doktora
Karısını kapatmış, diğer erkeklerden uzak tutup dışarıda köpek sesleriyle elin kadınının lafını ediyor. Konu sahibi de korkak, kocasına bir şey diyemiyorKocanız sizden başka herkese bakıyor hanımefendi, olayı o. Dışarıda açık kadınlara bakmayı kendi için normal karşılıyor ama siz evde onu beklemelisiniz. Elinde olduğunuz için değeriniz yok zaten, o hep elinde olmayanın peşinde. Mini eteklisi gider şortlusu gelir o gider kapalısı gelir, kocanız için siz hariç her kadın ilgi çekici çünkü zihniyeti kötü.
Artık bu msjlari görmüşsünüz ve ilişkiniz asla eskisi gibi olmayacak. Bunun siz de farkındasınız. Yine de karşı tarafta şöyle giyinen böyle davranan olduysa eşim ondan mi bakti bilmem ne kısmına sadece beyninizde eşinizi aklamaya çalıştığınız için giriyorsunuz. Kendinize bunu itiraf ederek başlayın. Sorun eşinizin ahlakıyla ilgili. Profesyonel anlamda bakarsak iş ahlakı da sıfır. Çalışırken işine değil bunlara odaklanıyor demek ki. Her bakımdan çöp. Telefona baktığınızı öğrenmesi mi suç yoksa onun yaptığı mi? Burda en güzeli herseyi okuduğunuzu yüzüne vurup bi güzel kapı dışarı etmek. Yatakta dahi aklınıza neler gelmiş yani bi daha aynı yatağa yatmaya içi de almaz insanın. Ama eminim ki siz kendinizde eksik veya disardakilerde hata aramaya devam ederek, eşinize ne yapıp kendinizi begendireceginizi düşünerek mutsuz şekilde devam edeceksiniz bu evliliğe. Yine de yazayım dedim düşüncemiMerhaba 14 yıllık evliyim, eşim ile aramızda bariz bir sorun yok. Oldukça açık sözlü ve neşeli biridir ben ise soğuk tavırlıyımdır. Evlendiği bizde fit bir vücudum vardı çocuk falan biraz bakımsızlaştım fit olmak için kendime değer verdiğim için çabalıyorum. Ama eşimin başka hanımlara göz gezdirmesi canımı yakıyor. İş yerine gelip fiziği düzgün olan seksi olan kadınları beğendiğini ve arzuladığını öğrendim. Anlık şeyler gibi. İş arkadaşıyla mesajında gelen bir müşteri için hırrrr hırrr bana onu deme çok fenaydı gibi muhabbet dönmüş. Çok kırıldım üzüldüm ve sinirlendim. Neşeli Şen şakrak bayanlara karşı nazik davranması bile canımı yakıyor. Fiziki hiçbir kaçamağı yok ama ister istemez aklıma bir sürü şey geliyor, benimle yatakta birlikte olurken onu düşünüyor mu aklımı kaçıracağım bir haftadır ne yapacağımı bilemedim. Her gelen kadına baktı mı arzuladı mı diye ya da acaba nasıldı benden iyi mi de onu dedi. Cinsel hayatımız aktif iyi de anlaşırız neyim eksikte başkasını bu şekilde düşünüyor
Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım
Yerler burada şimdi seni bacım...Kocam aman aman bir tip değil onun için süslenmediklerininde farkındayım, açmasalar bakmazlar diyen kılıf uydurmaya çalışan biri değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım
Kesinlikle hayır, kocası bakmıyor, kadınlar baktırıyor kendine. Çünkü evde paspal paspal pijamayla oturan kadınlar dışarı çıkarken süsleniyor kocası bakıp hırlasın diye. O yüzden kocası masum, kadınlar y.llu.Sizin neyi aradığınız kimsenin umurunda değil. İsteyen istediğini giyer. Millete art niyet arayacağınıza kocanıza bakın
Kocanız hakkında hafif yorumlar yapıldığı için kadınlarin giyiminde hata aramaya başladınız. Kocanız hakkındaki doğru bir yorum yapayım adam aranıyor ve sizdende çekinmeyecek kadar cesur. Zaten sizede söylüyormuş baktığını ama anlamak isteyene. Özetle kadınlar çarşaflada giyse yine kocanız bakacak çünkü aranıyor.
Ne demek fena iğrenç bir muhabbetMerhaba 14 yıllık evliyim, eşim ile aramızda bariz bir sorun yok. Oldukça açık sözlü ve neşeli biridir ben ise soğuk tavırlıyımdır. Evlendiği bizde fit bir vücudum vardı çocuk falan biraz bakımsızlaştım fit olmak için kendime değer verdiğim için çabalıyorum. Ama eşimin başka hanımlara göz gezdirmesi canımı yakıyor. İş yerine gelip fiziği düzgün olan seksi olan kadınları beğendiğini ve arzuladığını öğrendim. Anlık şeyler gibi. İş arkadaşıyla mesajında gelen bir müşteri için hırrrr hırrr bana onu deme çok fenaydı gibi muhabbet dönmüş. Çok kırıldım üzüldüm ve sinirlendim. Neşeli Şen şakrak bayanlara karşı nazik davranması bile canımı yakıyor. Fiziki hiçbir kaçamağı yok ama ister istemez aklıma bir sürü şey geliyor, benimle yatakta birlikte olurken onu düşünüyor mu aklımı kaçıracağım bir haftadır ne yapacağımı bilemedim. Her gelen kadına baktı mı arzuladı mı diye ya da acaba nasıldı benden iyi mi de onu dedi. Cinsel hayatımız aktif iyi de anlaşırız neyim eksikte başkasını bu şekilde düşünüyor
Yoo kalkıp sapık gibi süzmüyorum yani. göz çarpması çok başka sapık gibi bakmak çok başkaYapmayan erkek yoktur illa ki tüm erkekler bakar.. kadınlarda bakar.. siz alımlı güzel bir kadın gördüğünüzde bakmıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?