Kocamın başka kadınları beğenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evlendiğinizde kapalı mıydınız ? Ya da neşeli miydiniz ? Bunu bilerek evlendiyse şimdi bu gözü dışarıdalık ne ? Eşiniz geçerken birine iki saniye göz takılmayı geçip bildiğin neşeli cilveli olmasını bile incelemiş hatta sohbet etmek istemiş bunları inceleyecek vakti nerden buldu yoksa. Neşeye cilveye kadar geldiyse konu biraz karışık. Sadece giyim değil yani.

Benim eşim yapmıyor. Niye her erkek bunu yapsın? Sapkınlık bu evde eşi varken gördüğü her kadına ağız sulandırması.
Yapmayan erkek yoktur illa ki tüm erkekler bakar.. kadınlarda bakar.. siz alımlı güzel bir kadın gördüğünüzde bakmıyor musunuz?

Evet polislerin çoğu öyle niye şaşırdınız ki
Komple meslek grubu adları çıktı
Grupta millete hırr hırr demeleri şok etti orda mağdur bi kadın da olabilir sonuçta millette de mide var işte bunları kabulleniyor karısı kocasını normal görüp şorta bahane buluyor

Milletin şortunda art niyet arayacağınıza her gördüğüne hır hırrr çok fenaydı diyen kocanızda art niyet arayın.

Grupta millete hırr hırr demeleri şok etti orda mağdur bi kadın da olabilir sonuçta millette de mide var işte bunları kabulleniyor karısı kocasını normal görüp şorta bahane buluyor
Evet klasik Kemalim yapmaz ya da Kemalim yapar ama kadınlar da açmasın canım muhabbeti
Özgüven düşünce bu düşünce yapısına giriyoruz kadınlar olarak maalesef ki bunun önüne geçmemiz şart en yapmıyorum diyen bile kendini sorgulamalı

Evet kapalıydım, ama her zaman bakımlı ve özenliyim. Maalesef yanlış anlaşılmalar oluyor ya da konu saptırılıyor. Giyim konusunda benim doğrum bu diye insanları yargıladığım düşünülüyor. Öyle olsa eşimi tecrite almam lazım ya da tamamen erkeksiz bir hayat seçmem lazım.

Güzel olan beğenilir yani bunun önüne geçemezsin acaba onu mu düşünüyor bunu mu hayal ediyor derken kafayı yersin. Ha hayal etse bile hem bilemezsin bilsen ne yapıcaksın bide. Kendin için emek harcıyormuşsun ne güzel sen önce kendini beğen. Özgüven iyidir tavrın duruşun bile değişir.
Mesajlaşmalar çok çok itici ve mide bulandırıcı hele anası bacısı karısı kızı olanlar için ayrı bi boyutu var. Şahsen o konuda konuşurdum ne bu diye. Ama onun dışında ya herife insan olmayı öğreticeksin elin kadınına köpek gibi hırlamayacak yada bu böyle adam olmaz diyip postalayacaksın nerden baksan onur kırıcı herkes için.
Genel olarakta bakmak beğenmek (insan gibi adaplı) sorun değil. Hatta buyrun size amme hizmeti.
Rica ederim kk kadınları

Oturduğunuz yerden mini etek giyen deri pantolon giyen bakımlı şık kadınlara laf söyleyeceğinize kalkın da bir zahmet kendinize bakın çok zorunuza gidiyorsa, bak bak bak özellikle bakılsın diye giyiyorlarmış sanki aynen sizin kocanız baksın diye bakımlı olmak en büyük motivasyon kaynağımız aynen. 13 yıldır adliyelerde çalışıyorum oldukça güzel, bakımlı ve çekici bir kadınım hani şu bakanın bir daha dönüp baktığı cinsten, mini etek elbise şort hepsini giyiyorum ama kocanız gibiler için değil, hatta kocanız gibilere dönüp bakmıyoruz bile, onlar ancak hıııırrlıyor öyle sapık oldukları için, size de eve gelip “yoh aşgım na alagası var” dediğinde sanıyorsunuz ki kadınlar baştan çıkarıyor kocişlerinizi, öyle bir dünya yok. Siz kendi gelininizden bile açık açık kıskanmışsınız oturup üzerine düşünmüşsünüz çok neşeli AÇIK? acaba mı diye?

Önce kendi bakış açınızı değiştirin, kendinizi eksik hissediyorsanız zaten doğru yerde durmuyorsunuz demektir ama siz bu kafayla 40 koca da değiştirseniz hep aynı yere dönersiniz, çok çirkin düşünceleriniz var çünkü.

İşte bunlar hep haddini aşana haddini bildirmemekten oluyor. Erkeklere acımamak lazım, sizde başka erkekleri hoş buluyorsunuzdur ama o kırılmasın diye bir kere dillendirmemişsinizdir. Çünkü siz evliliğinizi böyle küçük şeyler için hırpalamak istemezsiniz ama eşiniz aynı fikirde değil. Hareketlerini bildiğinizi fark ettirmeden durup durup başka erkekleri övün sizde, belki anlar o zaman bulunmaz hint kumaşı olmadığını. Bence siz kocanızdan çok daha güzel ve fitsinizdir, hiç değişmez erkekler kendi tiplerine bakmadan her şeyin en iyilerine layık olduklarını düşünürler.

Konu sahibinin bakış açısı afedersiniz ama leş. Açık giyinen kadın suçlu, kendi sapık kocası mağdur. Giymesinler o da bakmasın he?

Özgüven ve öz saygı sorunu olan kadınlar hep diğer kadınları suçluyor. Kocası sapık ama suçu kendinde buluyor.

Yarın bir gün kocası onu aldatsa suçlu o.spu kadın. Kocasını ayartmasa kocası onu aldatmazdı kesin.

Biraz kendinizi sevin ya kendinize saygınız olsun.

Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz böyle adamlarla muhattap olmak kötü

Eşiniz karşı taraftan yüz bulsa fiziki olarak da sizi aldatır gibi duruyor ama karar sizin, normal olan sizsiniz, anormal olan eşiniz. Böyle sırnaşık insanları hiç sevmiyorum, ben çok elbise, etek giyerim şimdi dedikodum oluyor mudur ben de şüpheye düştüm.

ya bu aşırı kıskançlık tribine giren kadınlara hep aynı şeyi söylerim. adam seni beğenmiş zamanında, seni seçmiş. şu an kilo da alsan, fiziki olarak değiştiğini de düşünsen sen sensin. demek ki bir albenim vardı adama karşı ve cinsiyet değiştirmediysen hala da var. sadece silkelenip kendine gelmen gerekiyor. kilo vermen gerekiyorsa ver, en başta kendi sağlığın için ama yok daha mı açık saçık giyineyim, ay daha mı şen şakrak olayım vs kendini komple değiştiremeyeceğine göre kendine acı çektirmene de gerek yok. o tarz kadınlardan hoşlanıyorsa onlardan birini alsaymış. zamanında bu halinle beğenilmişsin, bitti yani. kendinize dert aramayın. şahsen taş gibi bir adam görsem allah neler yaratıyor der kafamı çeviririm ne yapayım yani. insanın doğasında bu var. ama tabii bunu kafaya takıp bi arkadaşıma bugün bi adam gördüm şöyle böyle yazmaya başladığım anda işin rengi değişir. eşinin yaptığı bu noktada hoş değil. bu durum senden değil eşinden kaynaklanıyor önce bunu kabul et. her karşılaştığı kadını kafaya takamazsın.

Kocanız sizden başka herkese bakıyor hanımefendi, olayı o. Dışarıda açık kadınlara bakmayı kendi için normal karşılıyor ama siz evde onu beklemelisiniz. Elinde olduğunuz için değeriniz yok zaten, o hep elinde olmayanın peşinde. Mini eteklisi gider şortlusu gelir o gider kapalısı gelir, kocanız için siz hariç her kadın ilgi çekici çünkü zihniyeti kötü.

Ay ara art niyet. Milletinde cok umrundaydın. Herkes yılık kocası birine bakacak diye digwr kadınlara sallamıyor mu... Muhtemelen kapısında yatsa bakmayacaktır bir de.

Ay sana sorcaktık çünkü ne giyeceğimizi yaa di mi? Lütfen iyi niyet ara çünkü çok umrunda insanların. Sen önce kocana söyle mecburen bulunduğu yere gelen kadınların arkasından “hırrrr hırrrr” (bu da nasıl bir tabirse) gibi laflar söylememeyi öğrensin. İnsanlar polise güvenip yardım almak için gidiyor arkalarından böyle konuşulsun diye değil. Hiç kimseye güven olmuyor şu hale bak.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşım.

Hani şu mesajları okuduktan sonra evli kalmamak gerek mantıken de yine sen bilirsin. Erkek erkeğe böyle geyikler de kabul edilemez bana göre.

Bir de düşündüm de avukat çevrem çok geniş.
Hepsinden de daha dekolte giyiyorum.

Yazıklar olsun, sadece saldırmak amaçlı ve tek bir noktayı odak alarak yazmışsınız. Ben günlerdir boşansam mı nasıl olacak diye için içimi yiyor ucu bazılarına dokunuyor diye kıyafetten bahsettim diye saldırmayan yok. Ne yobazlığım kaldı ne midesizliğim. Ben bakmayı bu tarz konuşmayı bile aldatmakla eş değer tuttuğum için kimseye açılamadığım için kafamdakileri netleştirmek için hemcinslerimden görüş almak istemiştim sadece. Kendime bakmayı hiçbir zaman bırakmadım evimde bile hafif makyaj şık kıyafetler giyerim bekarkende öyleydim bir erkek için değişmedim o kadar da kendimi küçük görmüyorum, evet eksik gördüğüm noktalırım var onu da dile getirdim somurtganlığım. Ama dışarı çıkarken süslenip kendim için süsleniyorum deyip eve gelince paspal paspal gezen pijamasının üzerine çorabını geçirip yüzüne bir krem bile sürmeyen kadınlardan değilim. Eşimin hayvanlığını ben de yarattığı hissi paylaşıp kafamı toplayıp sakin bir şekilde düşünüp karar vermek için yazdım ama hata yapmışım. Tanımadığınız insanlara bazen daha rahat açılırsınız düşüncesi ile ama cımbız gibi sadece istediğiniz yerleri seçip alanlar oldu gerçekten üzüldüm. Eşimi mağdur sanmak mı o açmasa erkek bakmazdı mı yobazlık asıl sizin zihninize işlemiş ya da hayal dünyasında yaşıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…