- 5 Kasım 2024
- 123
- 238
- 18
- 33
Yapmayan erkek yoktur illa ki tüm erkekler bakar.. kadınlarda bakar.. siz alımlı güzel bir kadın gördüğünüzde bakmıyor musunuz?Benim eşim yapmıyor. Niye her erkek bunu yapsın? Sapkınlık bu evde eşi varken gördüğü her kadına ağız sulandırması.
Evet polislerin çoğu öyle niye şaşırdınız kiBu adam bir de polis mi yuh
Grupta millete hırr hırr demeleri şok etti orda mağdur bi kadın da olabilir sonuçta millette de mide var işte bunları kabulleniyor karısı kocasını normal görüp şorta bahane buluyorEvet polislerin çoğu öyle niye şaşırdınız ki
Komple meslek grubu adları çıktı
Kocam aman aman bir tip değil onun için süslenmediklerininde farkındayım, açmasalar bakmazlar diyen kılıf uydurmaya çalışan biri değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım
Evet klasik Kemalim yapmaz ya da Kemalim yapar ama kadınlar da açmasın canım muhabbetiGrupta millete hırr hırr demeleri şok etti orda mağdur bi kadın da olabilir sonuçta millette de mide var işte bunları kabulleniyor karısı kocasını normal görüp şorta bahane buluyor
Evet kapalıydım, ama her zaman bakımlı ve özenliyim. Maalesef yanlış anlaşılmalar oluyor ya da konu saptırılıyor. Giyim konusunda benim doğrum bu diye insanları yargıladığım düşünülüyor. Öyle olsa eşimi tecrite almam lazım ya da tamamen erkeksiz bir hayat seçmem lazım.evlendiğinizde kapalı mıydınız ? Ya da neşeli miydiniz ? Bunu bilerek evlendiyse şimdi bu gözü dışarıdalık ne ? Eşiniz geçerken birine iki saniye göz takılmayı geçip bildiğin neşeli cilveli olmasını bile incelemiş hatta sohbet etmek istemiş bunları inceleyecek vakti nerden buldu yoksa. Neşeye cilveye kadar geldiyse konu biraz karışık. Sadece giyim değil yani.
Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz böyle adamlarla muhattap olmak kötüEvet klasik Kemalim yapmaz ya da Kemalim yapar ama kadınlar da açmasın canım muhabbeti
Özgüven düşünce bu düşünce yapısına giriyoruz kadınlar olarak maalesef ki bunun önüne geçmemiz şart en yapmıyorum diyen bile kendini sorgulamalı
Kocanız sizden başka herkese bakıyor hanımefendi, olayı o. Dışarıda açık kadınlara bakmayı kendi için normal karşılıyor ama siz evde onu beklemelisiniz. Elinde olduğunuz için değeriniz yok zaten, o hep elinde olmayanın peşinde. Mini eteklisi gider şortlusu gelir o gider kapalısı gelir, kocanız için siz hariç her kadın ilgi çekici çünkü zihniyeti kötü.Haklı çıkarmaya çalışmaktan çok yaşadığım duygu çok farklı. Kırgınlık çok fazla erkek söz konusuysa babama bile güvenmem beyinleri değil başka yerleri yönlendiriyor her şeyi konuşup birbirimize anlatabilen bir ilişkimiz var haliyle acaba önceden bahsettiklerine de bu tarz bir yaklaşımda bulundu mu, içimi kemiriyor. Çirkin değilim yanlış anlaşılmasın kendimi dev aynasında gördüğümden değil.Çevremdeki herkes eşim arkadaşlarım her zaman beğeni odağı olmuşumdur, ortalamanın üzerinde bir tipim vardır bana göre tek kusurum aşırı şen şakrak ya da neşesini çok belli eden biri değilimdir. Nasıl neşeli cilveliydi, dünya ahret bacım olsun ama kadın dediğin böyle olacak arkadaş yazmış başka bir mesajında. Yaşadığım hayal kırıklığını kelimelere dökemiyorum
Ay ara art niyet. Milletinde cok umrundaydın. Herkes yılık kocası birine bakacak diye digwr kadınlara sallamıyor mu... Muhtemelen kapısında yatsa bakmayacaktır bir de.Kocam aman aman bir tip değil onun için süslenmediklerininde farkındayım, açmasalar bakmazlar diyen kılıf uydurmaya çalışan biri değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım
Ay sana sorcaktık çünkü ne giyeceğimizi yaa di mi? Lütfen iyi niyet ara çünkü çok umrunda insanların. Sen önce kocana söyle mecburen bulunduğu yere gelen kadınların arkasından “hırrrr hırrrr” (bu da nasıl bir tabirse) gibi laflar söylememeyi öğrensin. İnsanlar polise güvenip yardım almak için gidiyor arkalarından böyle konuşulsun diye değil. Hiç kimseye güven olmuyor şu hale bak.Kocam aman aman bir tip değil onun için süslenmediklerininde farkındayım, açmasalar bakmazlar diyen kılıf uydurmaya çalışan biri değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım
Yazıklar olsun, sadece saldırmak amaçlı ve tek bir noktayı odak alarak yazmışsınız. Ben günlerdir boşansam mı nasıl olacak diye için içimi yiyor ucu bazılarına dokunuyor diye kıyafetten bahsettim diye saldırmayan yok. Ne yobazlığım kaldı ne midesizliğim. Ben bakmayı bu tarz konuşmayı bile aldatmakla eş değer tuttuğum için kimseye açılamadığım için kafamdakileri netleştirmek için hemcinslerimden görüş almak istemiştim sadece. Kendime bakmayı hiçbir zaman bırakmadım evimde bile hafif makyaj şık kıyafetler giyerim bekarkende öyleydim bir erkek için değişmedim o kadar da kendimi küçük görmüyorum, evet eksik gördüğüm noktalırım var onu da dile getirdim somurtganlığım. Ama dışarı çıkarken süslenip kendim için süsleniyorum deyip eve gelince paspal paspal gezen pijamasının üzerine çorabını geçirip yüzüne bir krem bile sürmeyen kadınlardan değilim. Eşimin hayvanlığını ben de yarattığı hissi paylaşıp kafamı toplayıp sakin bir şekilde düşünüp karar vermek için yazdım ama hata yapmışım. Tanımadığınız insanlara bazen daha rahat açılırsınız düşüncesi ile ama cımbız gibi sadece istediğiniz yerleri seçip alanlar oldu gerçekten üzüldüm. Eşimi mağdur sanmak mı o açmasa erkek bakmazdı mı yobazlık asıl sizin zihninize işlemiş ya da hayal dünyasında yaşıyorsunuzKonu sahibinin bakış açısı afedersiniz ama leş. Açık giyinen kadın suçlu, kendi sapık kocası mağdur. Giymesinler o da bakmasın he?
Özgüven ve öz saygı sorunu olan kadınlar hep diğer kadınları suçluyor. Kocası sapık ama suçu kendinde buluyor.
Yarın bir gün kocası onu aldatsa suçlu o.spu kadın. Kocasını ayartmasa kocası onu aldatmazdı kesin.
Biraz kendinizi sevin ya kendinize saygınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?