Kocamın başka kadınları beğenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmayan erkek yoktur illa ki tüm erkekler bakar.. kadınlarda bakar.. siz alımlı güzel bir kadın gördüğünüzde bakmıyor musunuz?

Bakmak var bakmak var. Ben çok kıskancım yoldan geçeni görse olay çıkartırdım. Burdaki gibi elin karısının muhabbetini döndürse ve ben bunu yakalasam magmaya kadar gözümden düşer.

Evli adamların kendi aralarında başka kadınlar için hırrrr hırrr offf tarzı konuşmaları da mı normalleştireceğiz? Ne günlere kaldık…

Yoo kalkıp sapık gibi süzmüyorum yani. göz çarpması çok başka sapık gibi bakmak çok başka
Tamam da burda bu arkadaşın eşi sapık gibi süzuyor mu karısının yanında saygısızlık yapıp belli mi ediyor.. hayır.. o yüzden konu sahibine gaz vermemek lazım.. karşı cinse bakmak sağlıklı birsey.. ama asılmak laf atmak vs gibi bir durum yok okuduğum kadarı ile

Yuhh bir de laf mı atsın
Hukuken suç laf atmak
Karakola gelen mağdur, suçlu, avukat kadına hırlaması normal demek

Avukatlar da kocanız için ölüyordu çünkü.
Bunlar tipik leş erkek muhabbeti. Vitrinden bakıp yalanıyor çünkü alacak parası yok.

Valla arkadaşım ben açık ama çıplak giyinen birisi değilim yani evet şortun üstümden eksik olmaz ama popomunn çizgileri de belli olmaz yeri gelir üstümde askılıyla dışarı çıkarım. Yeri gelir full kapalı giyinir çıkarım istediğimi giymekle özgürüm ama erkeklerin öyle hııır gür bakışlarına maruz kalmak zorunda değiliz. Neymiş avukatlar açık giyiniyorlarmıs valla yakısıyor maşallah diyorum ben hemcinslerime . Siz önce yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun ondan sonra kendinize öz eleştiri yapın derim.

Şu mesaji bile beğenenler var gerçekten bizim memleketten bir mok olmaz pes

hadsiz. sana mi soracakti kadinlar ne giyecegini? kocan sapik ve bunu her erkek boyle diye normallestirmeye calisiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…