- 4 Kasım 2018
- 26.788
- 110.396
- 598
- Konu Sahibi baharyelii
-
Belirtileri yazın cikar zaten. Eşiniz bir çeşit kişilik bozukluğuna sahip.Kişilik bozukluğu derken ne demek istediniz?
Sizi yargılamadım asla. Sizin adınıza çok üzgünüm zaten böyle şeylerle uğraşmak zorunda kaldığınız için. Umarım doğru bir karar verebilirsiniz. Süreç yaşarken de çözmeye çalışırken de çok yıpratıcı.Sorunun büyük olduğunun farkındayım zaten ne kadar beni üzdüğünü, yıprattıgını anlattım. Demek istediğim olayın komikliği. Genç bir çift, ailesel hiçbir problem yok, maddi problem yok, sağlık problemi yok. Problemimiz bu yani, aşırı kücük düşürücü bi his.
Çok üzgünüm ya. Kardeşime anlattım, o da aynı şeyleri söyledi. O gerçek hayatta da tanıyor bi de. Şok oluyor ben anlattıkca, çünkü dışarıdan öyle görünmüyor.Ay adam sapik. Icim urperirdi boyle bi adamla yasasam. Kiskancligi hic sasirtmadi cunku kendisi sapik. Baska kadinlara bakiyor. O yuzden giydiginize karisiyor. Anlattiginiz hicbir sozde iyi ozellik bu sapikligini sifirlamiyor. Bildigin dumduz sapik. SAPIK.
Evet gerçekten bu yasımda uğraştığım şeyler cok üzücü. Hiç de böyle tartısma olan bir evde büyümedim. Annem babam cok saygılılardı, ses bile yükselmezdi evimizde. Eşimin bu hallerini gördükçe cok pişman oluyorum evlendiğime. Aileme de anlatamıyorum, nasıl anlatılır ki bu durum.Sizi yargılamadım asla. Sizin adınıza çok üzgünüm zaten böyle şeylerle uğraşmak zorunda kaldığınız için. Umarım doğru bir karar verebilirsiniz. Süreç yaşarken de çözmeye çalışırken de çok yıpratıcı.
Evet mutluluğumuz cinsellik odaklı. Onun istediği gibi olduysa harika oluyor evliliğimiz, bir kez hayır de surat, trip, tartısma.Konu sahibi adına çok üzülüyorum. Empati kuruyorum olmuyor. Aşkından ölsem de çekemezdim. Adam, karısını oyuncak niyetine almış gibi. Giydirip kuşatıp oynuyor adeta. Böyle olmaz. Ömür boyu hem de... bunun hamileliği var. Lohusalığı var. Hastalığı var. Kocaaaa bi hayat.
Mutlulukları cinsellik odaklı. 2×2=4 adam cinselliği normal yaşamıyor. Normal evliliklerde kadınlar her akşam özel hazırlanmaz. Eşyanın tabiatına aykırı. Olmaz bu.
Konu sahibi arkadaşım bence yol yakınken dön. Aşktan ölmüyor kimse. Psikolojini eline alırsın bikaç yıla...
Her ne karar verirseniz verin, bireysel terapi almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Umarım bir an önce rahata kavuşursunuzEvet gerçekten bu yasımda uğraştığım şeyler cok üzücü. Hiç de böyle tartısma olan bir evde büyümedim. Annem babam cok saygılılardı, ses bile yükselmezdi evimizde. Eşimin bu hallerini gördükçe cok pişman oluyorum evlendiğime. Aileme de anlatamıyorum, nasıl anlatılır ki bu durum.
Evet ben de kesinlikle düşünüyorum, hemen bakacağım hatta bireysel terapi. Bunu da terapiste anlatmak utanc verici olacak ama :) neyse.Her ne karar verirseniz verin, bireysel terapi almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Umarım bir an önce rahata kavuşursunuz
Durum tam olarak bu. Sen o çorapları giyme, istediği gibi giyinme bak bakalım fikrin sorulacak mı paralar harcanacak mi. Tamamen dediklerini yapman için gönlünü hoş tutuyor. Bunun farkına varırsan her şey daha kolay olur. Insan evinde tişört giydi diye su muameleyi hak etmiyor kocanin fetişi hayatinin merkezi olmuş 7/24 seni s.xdoll gibi gezdirmek istiyor manyak. Senin isteklerinin bir önemi yok aslında, sesini çıkartma diye bir illüzyon o maalesef. Adam hastaYukarıda bir üye yazmıstı, eşin bu kadar sürprizleri hediyeleri sana sus diye yapıyor olabilir diye. Belki de yeter ki bu konuda isteklerini yapayım diye bu kadar verici oldu bu zamana kadar. Kendisi bile farkında olmayabilir bunun ama.
Yani aslında cinsellik dışında benim dediklerim olur genelde. Gerçi uç bir şey istemiyorum ama benim fikirlerime cok önem verir. Bir şey almadan/satmadan bana danışır ya da kardeşi bile borç istese vermeden önce bana haber verir vs. Mesela geçen gün şöyle oldu; biz birikimimizi altın olarak yapıyoruz. Borsayı araştırmaya başladığını söyledi. Hisseler oluyor ya (çok da anlamıyorum ama), onlara yatırım yapabilirim haberin olsun dedi. Ben de bir bak bakalım, bizim için iyi olacaksa yapalım dedim. Örnek olarak bunları verebilirim. Basit şeylerde de benim istediklerim onun için önemlidir genelde.
Bir virgül koymam gerekirse şu geldi aklıma; kıyafetlerime karısır ve cok kıskançtır. Bunlardan şikayetçi değilim. Aşırıya kaçan tarzda giyinmeyi zaten sevmiyorum ya da onu kıskandıracak şeyler yapmıyorum zaten tarzım değil. Bu konuda onun istedikleri olur ama ben zorlanmıyorum ona uyum sağlarken.
Bence de hak etmiyor ya. Kardeşimle konuşuyorum, ben böyle bi şey ne gördüm ne de duydum diyor mesela. Hani böyle bir şey olamaz, bak bu normal değil kendine gel diyor. İstemiyorum hediyesini de, parasını da yere batsın. Ben kendim isteyene kadar yapmayacagım. Sonucu ne olursa olsun artık. Bir şeyler yapmam lazım ciddiyetimi anlaması icin, geri adım atmayacagım. Bence de hasta maalesef. Neredeyse ağlayacak derecede dünyasının yıkılmasına şok oluyorum.Durum tam olarak bu. Sen o çorapları giyme, istediği gibi giyinme bak bakalım fikrin sorulacak mı paralar harcanacak mi. Tamamen dediklerini yapman için gönlünü hoş tutuyor. Bunun farkına varırsan her şey daha kolay olur. Insan evinde tişört giydi diye su muameleyi hak etmiyor kocanin fetişi hayatinin merkezi olmuş 7/24 seni s.xdoll gibi gezdirmek istiyor manyak. Senin isteklerinin bir önemi yok aslında, sesini çıkartma diye bir illüzyon o maalesef. Adam hastasakın geri adım atma ama bu herife güvenmiyorum KADES kur lütfen telefonuna.
Yok gerçekten böyle, inanabilirsiniz. Anlatmadıgım, konuyu saptırmamak icin söylemediğim şeyler olabilir ancak söylediklerimin hepsi doğru emin olabilirsiniz. Kıskanacağı vs bir şey yoksa (örneğin geç saatte bir yerlerde tek olmam ya da mesela cok dikkat cekici acık bir elbiseyi dısarıda giymek istemem gibi) istediğim her şeyi yapar, kıyamaz. Yani benim şasırdıgım da bu zaten. Konu cinsellik olunca bambaska biri oluyor.siz uyum sağladığınız için sorun çıkmıyor olabilir.
güncellemenizide okudum asla bencil olmadığına inanmıyorum. kendi istediği olmadığında en basit şeyde bile diretecektir. benim dediğim haber vermek fikir almak değil. sizin onun istemediği birşeyi yapmak/almak istemeniz. sırf siz istiyorsunuz diye kolayca razı geleceğini sanmıyorum.
Çocuk en azından uzun süre istemiyorum. Zaten anne olma gibi bir duygum hiç olmadı. Açıkcası ister miyim bir gün ondan da emin değilim ama bir gün cocugumuz olursa onun yanında da istemez diye düşünüyorum ya. İlişki esnasında ister yine.birde eklemek isterim.
çocuk istiyormusunuz bilmiyorumda çocuğunuz olunca ne olacak bu kılık kıyafet işleri. çocuğun yanında evde onun talepleri konusunda nasıl giyineceksiniz? bunun bir sonu duru durağı olmayacak çünkü kendinde hak görüyor.
Istediğin her şeyi yapması da cinsellikle alakalı aslında onu demeye çalıştım. Günün sonunda kendi istekleri olacağı için seni hoş tutuyor karşı cikmadigin sürece de böyle devam eder. Umarım her şey daha iyi olur senin için.Yok gerçekten böyle, inanabilirsiniz. Anlatmadıgım, konuyu saptırmamak icin söylemediğim şeyler olabilir ancak söylediklerimin hepsi doğru emin olabilirsiniz. Kıskanacağı vs bir şey yoksa (örneğin geç saatte bir yerlerde tek olmam ya da mesela cok dikkat cekici acık bir elbiseyi dısarıda giymek istemem gibi) istediğim her şeyi yapar, kıyamaz. Yani benim şasırdıgım da bu zaten. Konu cinsellik olunca bambaska biri oluyor.
Yani psikiyatrist olmadığım için tabii ki tanı koyacak halim yok ama okudugum kadarıyla kafamda bir sey belirdi. Internette detaylı bi okuma yaparsan belki senin de aklında bir seyler belirir. Bu arada eğer bu konuda bir cevap almak istiyorsan ve esin de terapiye tek gitmeyecek birisiyse eğer iyi bir psikiyatrist bulup cift terapisine başlayın. Terapist de eğer bir konudan şüphelenirse eşinizi birine yönlendirebilir. Tahminim terapistin yaninda farklı bir kişiliğe bürünüp rol yapacaktır, bunu da fark ettiğiniz anda kavga çıkarmadan durumdan doktora bahsedin.Kişilik bozukluğu derken ne demek istediniz?
Teşekkür ederim zaman ayırıp yazdıgınız için. Onunla terapiye girecek sürece şu an hazır mıyım bilmiyorum aslında. İlk başta bireysel gitsem daha iyi hissedeceğim gibi. Düşüneceğim.Yani psikiyatrist olmadığım için tabii ki tanı koyacak halim yok ama okudugum kadarıyla kafamda bir sey belirdi. Internette detaylı bi okuma yaparsan belki senin de aklında bir seyler belirir. Bu arada eğer bu konuda bir cevap almak istiyorsan ve esin de terapiye tek gitmeyecek birisiyse eğer iyi bir psikiyatrist bulup cift terapisine başlayın. Terapist de eğer bir konudan şüphelenirse eşinizi birine yönlendirebilir. Tahminim terapistin yaninda farklı bir kişiliğe bürünüp rol yapacaktır, bunu da fark ettiğiniz anda kavga çıkarmadan durumdan doktora bahsedin.
Zaten ilişkiyi duzeltmek icin gidin demedim. Adam öyle ya da böyle tanı alsin diye dedim. Bana kalsa bireysel terapiye bile para harcamadan boşarım şunu. Millete de rezil ederim.Teşekkür ederim zaman ayırıp yazdıgınız için. Onunla terapiye girecek sürece şu an hazır mıyım bilmiyorum aslında. İlk başta bireysel gitsem daha iyi hissedeceğim gibi. Düşüneceğim.
Aslında hakkı o.Zaten ilişkiyi duzeltmek icin gidin demedim. Adam öyle ya da böyle tanı alsin diye dedim. Bana kalsa bireysel terapiye bile para harcamadan boşarım şunu. Millete de rezil ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?