KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI/ GÜNCELLEME 15. SAYFADA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi yargılamadım asla. Sizin adınıza çok üzgünüm zaten böyle şeylerle uğraşmak zorunda kaldığınız için. Umarım doğru bir karar verebilirsiniz. Süreç yaşarken de çözmeye çalışırken de çok yıpratıcı.

Çok üzgünüm ya. Kardeşime anlattım, o da aynı şeyleri söyledi. O gerçek hayatta da tanıyor bi de. Şok oluyor ben anlattıkca, çünkü dışarıdan öyle görünmüyor.

Evet gerçekten bu yasımda uğraştığım şeyler cok üzücü. Hiç de böyle tartısma olan bir evde büyümedim. Annem babam cok saygılılardı, ses bile yükselmezdi evimizde. Eşimin bu hallerini gördükçe cok pişman oluyorum evlendiğime. Aileme de anlatamıyorum, nasıl anlatılır ki bu durum.

Konu sahibi adına çok üzülüyorum. Empati kuruyorum olmuyor. Aşkından ölsem de çekemezdim. Adam, karısını oyuncak niyetine almış gibi. Giydirip kuşatıp oynuyor adeta. Böyle olmaz. Ömür boyu hem de... bunun hamileliği var. Lohusalığı var. Hastalığı var. Kocaaaa bi hayat.

Mutlulukları cinsellik odaklı. 2×2=4 adam cinselliği normal yaşamıyor. Normal evliliklerde kadınlar her akşam özel hazırlanmaz. Eşyanın tabiatına aykırı. Olmaz bu.

Konu sahibi arkadaşım bence yol yakınken dön. Aşktan ölmüyor kimse. Psikolojini eline alırsın bikaç yıla...

Evet mutluluğumuz cinsellik odaklı. Onun istediği gibi olduysa harika oluyor evliliğimiz, bir kez hayır de surat, trip, tartısma.

Ay bıktııım. Kendine üzülmek de cok kötü. Boşanmak hiç aklıma yoktu ama artık düşünüyorum. Ben enerjik biriydim. Konserlere, tiyatrolara giderdim. Zaten aktif calısan biriyim. Enerjimi emdi eşim. Bir kadının düşündüğü şey bu aksam eve gidince hangi seksi kıyafeti giysem olmamalı bence. Bunu düşünmemi istiyor. Tiksiniyorum.

Her ne karar verirseniz verin, bireysel terapi almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Umarım bir an önce rahata kavuşursunuz

Her ne karar verirseniz verin, bireysel terapi almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Umarım bir an önce rahata kavuşursunuz
Evet ben de kesinlikle düşünüyorum, hemen bakacağım hatta bireysel terapi. Bunu da terapiste anlatmak utanc verici olacak ama :) neyse.

Çok teşekkür ederim. ♥

Durum tam olarak bu. Sen o çorapları giyme, istediği gibi giyinme bak bakalım fikrin sorulacak mı paralar harcanacak mi. Tamamen dediklerini yapman için gönlünü hoş tutuyor. Bunun farkına varırsan her şey daha kolay olur. Insan evinde tişört giydi diye su muameleyi hak etmiyor kocanin fetişi hayatinin merkezi olmuş 7/24 seni s.xdoll gibi gezdirmek istiyor manyak. Senin isteklerinin bir önemi yok aslında, sesini çıkartma diye bir illüzyon o maalesef. Adam hasta sakın geri adım atma ama bu herife güvenmiyorum KADES kur lütfen telefonuna.

siz uyum sağladığınız için sorun çıkmıyor olabilir.
güncellemenizide okudum asla bencil olmadığına inanmıyorum. kendi istediği olmadığında en basit şeyde bile diretecektir. benim dediğim haber vermek fikir almak değil. sizin onun istemediği birşeyi yapmak/almak istemeniz. sırf siz istiyorsunuz diye kolayca razı geleceğini sanmıyorum.

Bence de hak etmiyor ya. Kardeşimle konuşuyorum, ben böyle bi şey ne gördüm ne de duydum diyor mesela. Hani böyle bir şey olamaz, bak bu normal değil kendine gel diyor. İstemiyorum hediyesini de, parasını da yere batsın. Ben kendim isteyene kadar yapmayacagım. Sonucu ne olursa olsun artık. Bir şeyler yapmam lazım ciddiyetimi anlaması icin, geri adım atmayacagım. Bence de hasta maalesef. Neredeyse ağlayacak derecede dünyasının yıkılmasına şok oluyorum.

Yani KADES yükleyecek kadar bir şey bekliyor muyum, hayır ama yine de her kadında bulunmalı yükleyeyim kalsın.

Yok gerçekten böyle, inanabilirsiniz. Anlatmadıgım, konuyu saptırmamak icin söylemediğim şeyler olabilir ancak söylediklerimin hepsi doğru emin olabilirsiniz. Kıskanacağı vs bir şey yoksa (örneğin geç saatte bir yerlerde tek olmam ya da mesela cok dikkat cekici acık bir elbiseyi dısarıda giymek istemem gibi) istediğim her şeyi yapar, kıyamaz. Yani benim şasırdıgım da bu zaten. Konu cinsellik olunca bambaska biri oluyor.

birde eklemek isterim.
çocuk istiyormusunuz bilmiyorumda çocuğunuz olunca ne olacak bu kılık kıyafet işleri. çocuğun yanında evde onun talepleri konusunda nasıl giyineceksiniz? bunun bir sonu duru durağı olmayacak çünkü kendinde hak görüyor.

Çocuk en azından uzun süre istemiyorum. Zaten anne olma gibi bir duygum hiç olmadı. Açıkcası ister miyim bir gün ondan da emin değilim ama bir gün cocugumuz olursa onun yanında da istemez diye düşünüyorum ya. İlişki esnasında ister yine.

Istediğin her şeyi yapması da cinsellikle alakalı aslında onu demeye çalıştım. Günün sonunda kendi istekleri olacağı için seni hoş tutuyor karşı cikmadigin sürece de böyle devam eder. Umarım her şey daha iyi olur senin için.

Kişilik bozukluğu derken ne demek istediniz?
Yani psikiyatrist olmadığım için tabii ki tanı koyacak halim yok ama okudugum kadarıyla kafamda bir sey belirdi. Internette detaylı bi okuma yaparsan belki senin de aklında bir seyler belirir. Bu arada eğer bu konuda bir cevap almak istiyorsan ve esin de terapiye tek gitmeyecek birisiyse eğer iyi bir psikiyatrist bulup cift terapisine başlayın. Terapist de eğer bir konudan şüphelenirse eşinizi birine yönlendirebilir. Tahminim terapistin yaninda farklı bir kişiliğe bürünüp rol yapacaktır, bunu da fark ettiğiniz anda kavga çıkarmadan durumdan doktora bahsedin.

Teşekkür ederim zaman ayırıp yazdıgınız için. Onunla terapiye girecek sürece şu an hazır mıyım bilmiyorum aslında. İlk başta bireysel gitsem daha iyi hissedeceğim gibi. Düşüneceğim.

Teşekkür ederim zaman ayırıp yazdıgınız için. Onunla terapiye girecek sürece şu an hazır mıyım bilmiyorum aslında. İlk başta bireysel gitsem daha iyi hissedeceğim gibi. Düşüneceğim.
Zaten ilişkiyi duzeltmek icin gidin demedim. Adam öyle ya da böyle tanı alsin diye dedim. Bana kalsa bireysel terapiye bile para harcamadan boşarım şunu. Millete de rezil ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…